It-sikkerhedskonsulent til Danmarks Domstole

Vil du være med til at gøre en forskel på it-sikkerhedsområdet? Og har du en praktisk og løsningsorienteret tilgang til og erfaring med it-sikkerhedsarbejde? Så er du måske vores nye kollega.

Danmarks Domstoles ambitiøse digitaliseringsstrategi og vigtige rolle i det danske samfund stiller store krav til cyber- og informationssikkerheden i domstolenes nuværende og kommende it-systemer.

Domstolsstyrelsen søger derfor en teknisk velfunderet it-sikkerhedskonsulent, som ønsker at gøre en forskel på it-sikkerhedsområdet. Danmarks Domstole står i de kommende år foran en modernisering og udskiftning af flere it-systemer, der har stor betydning for arbejdet i retterne. Samtidig skal vi sikre stabilisering af vores eksisterende systemer. Domstolsstyrelsen er derfor i fuld gang med at styrke vores it-organisation.

Domstolsstyrelsen er en del af organisationen Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved domstolene, og vi er derfor med til at arbejde for ret og retfærdighed.

Vi tilbyder en spændende stilling på en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på høj faglig standard, professionalisme og ikke mindst arbejdsglæde.

Spændende opgaver i en organisation med stor samfundsmæssig betydning

Som vores nye it-sikkerhedskonsulent bliver dit primære fokus at tænke sikkerhed ind i nye systemer fra projektstart, og frem til systemet står klar til drift. Derudover skal du deltage i den løbende udvikling af it-sikkerheden i den eksisterende infrastruktur.

Dine opgaver vil bl.a. være, at:

  • levere rådgivning, anbefalinger og sparring i projekter på it-sikkerhedsområdet og dokumentere det som bedste praksis til genbrug for andre projekter
  • deltage i design, analyse og dokumentation af it-sikkerheden i den eksisterende it-infrastruktur
  • sikre at de rette sikkerhedskrav stilles ved anvendelse af ny teknologi fx ved brug af cloud services
  • bidrage til udarbejdelsen af sikkerhedspolitikker under ISO27000-standarden
Du vil skulle indgå i infrastrukturteamet i it-driftsenheden. Teamet består pt. af 8 specialister inden for servere, netværk, print, middleware, pc-management, kommunikationsløsninger og sikkerhed – og vi er i gang med at ansætte flere. Enheden er en del af Center for It, der også består af enhederne It-projekter, It-udvikling, It-fagsystemer og en stabsfunktion. Vi er i alt 56 medarbejdere i centret.

Nøgleperson i arbejdet med it-sikkerhed

Jobbet kræver, at du har en praktisk og løsningsorienteret tilgang til it-sikkerhed. Vi forestiller os, at du er it-uddannet på bachelor- eller kandidatniveau eller har tilsvarende erfaring.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med it-sikkerhedsarbejde og sikkerhedsløsninger i Microsoft-baserede miljøer
  • er vant til at arbejde med en risikobaseret tilgang til sikkerhed
  • følger med i udviklingen i trusselsbilledet og kan identificere løsninger på konkrete trusler
  • har bredt kendskab til Microsoft-teknologier og it-sikkerhedsløsninger i markedet
Vi forventer, at du kan kommunikere klart og tydeligt, både skriftligt og mundtligt, og at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og finde gode løsninger. Vi forventer også, at du er en holdspiller, der har fokus på, at vi lykkes sammen, og samtidig kan arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Afhængig af erfaringer og kompetencer ansættes du enten som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer. Der vil eventuelt være mulighed for at aftale et personligt tillæg afhængig af dine kvalifikationer og forudgående erfaringer. Er du ikke omfattet af AC-overenskomsten, bliver du ansat efter relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til it-driftschef Michael Kalmberg på tlf. 22 60 73 76.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen og Danmarks Domstole på www.domstol.dk.

Ansøgning og øvrige oplysninger

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden.

Ud over din ansøgning bedes du vedlægge cv, eksamenspapirer (både bachelor- og kandidatbevis med karakterer), eventuelle udtalelser m.v.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest fredag den 7. august 2020 kl. 12.

Vi forventer at holde 1. samtaler fredag den 14. august og mandag den 17. august 2020. Herudover forventer vi at holde 2. samtaler torsdag den 20. august 2020.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.