Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-specialist som brænder for automatisering og DevOps

Er du vild med automatisering, infrastruktur, infrastructure-as-code, containerteknologi og cloud-native? Vil du være med til at skabe den nye agile retning indenfor skatteforvaltningen? Hjælpe med at etablere en moderne infrastruktur? Sætte dit præg på skatteforvaltningens fremtidige it-løsninger? Så er du måske vores nye kollega.

Understøtte nye udviklingsprojekter

I vores DevOps-team arbejder vi med at bringe udvikling og drift tættere sammen, for at sikre fremtidens skatteforvaltning de bedste it-løsninger. Vi har fokus på forretningsudvikling gennem teknologi og innovation, samt sikker drift gennem automatisering, containere og cloud. Vi arbejder tæt sammen med udviklingsprojekter, som vi bistår med værktøjer og infrastruktur, samt infrastrukturafdelingen, som har ansvaret for underliggende netværk og hardware.

Løs komplekse problemer med dygtige kollegaer

Som IT specialist i DevOps bliver du en del af et passioneret og agilt, tværfagligt team med ansvar for styrelsens continuous integration & delivery værktøjer samt infrastrukturplatform.

Du bliver ansvarlig for at opbygge, implementere og vedligeholde infrastruktur og middleware i tæt samarbejde med løsningsarkitekter, udviklere og sikkerhedseksperter samt være med til at rådgive projekter og udviklingsteams omkring teknologivalg.

Gennem automatisering og infrastructure-as-code er du med til at:

 • sikre at projekter kan oprette miljøer on-demand
 • etablere en infrastruktur der er nemmere at genskabe frem for at reparere.
 • automatisere udrulning og konfiguration af værktøjer
 • udvikle og introducere infrastruktur og værktøjer
Vi arbejder i sprints og er ikke bange for at eksperimentere og udfordre opgaver, teknologier og løsninger. Hvert 4. sprint er tilegnet innovation, og her får du mulighed for at udforske og afprøve f.eks. nye teknologier, infrastruktur og løsninger efter eget ønske og interesse. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø, hvor du lærer løbende og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Kompetencer og erfaring

Vi forventer, at du besidder en relevant it-faglig uddannelse gerne med et par års erfaring fra en lignende stilling. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med Scrum eller SAFe.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du altid tænker sikkerhed ind i løsningerne samt har relevant teknisk kendskab inden for et eller flere af emnerne:

 • automatisering – Ansible, Molecule, Chef, Puppet, Terraform
 • monitorering – Prometheus/Grafana, Kibana, Elastic
 • cloud teknologi – Microsoft Azure eller AWS
 • infrastrukturteknologier – Linux, Kubernetes
Som person er du engageret, løsningsorienteret og opsøgende, når det gælder ny teknologi. Du er teamorienteret med evne og lyst til at arbejde i selvstyrende teams.

Herudover er det vigtigt, at du:

 • let kan indgå i dialog og samarbejde med andre
 • arbejder med stor ansvarsfølelse
 • trives i et komplekst miljø og har et godt overblik
Det vi tilbyder

Du kan se frem til varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der er gode muligheder for læring og kompetenceudvikling. Vi sørger vha. et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for, at du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Vi har det sjovt når vi går på arbejde, med en velfungerende personaleforening, et spændende udvalg af aktiviteter og sociale arrangementer, udover de events vi selv arrangerer i DevOps-kontoret.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest søndag den 28. februar 2021.

Samtaler afholdes løbende. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Spørgsmål besvares gerne af IT-specialist Dennis Marck Jensen på telefon 72 38 97 67 eller specialkonsulent Vanessa Tyndeskov på telefon 72 38 88 13.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.