Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-stærk leder til Teknologi og Innovation i Nationalt Cyber Crime Center

Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet
Har du erfaring med ledelse af it-specialister, og er du selv en stærk it-teknisk profil, som ønsker at dele vores vision om proaktivt at udvikle it-efterforskningsværktøjer til opklaring af digital kriminalitet? Du har nu muligheden for at få en central rolle som sektionsleder i Nationalt Cyber Crime Center (NC3), hvor du kan være med til at påvirke retningen for bekæmpelse af cyber kriminalitet i fremtiden.

Ledelse gennem faglig sparring og samarbejde
Du er leder af sektionen Teknologi og Innovation, som ligger under centeret NC3. NC3 er fagligt koordinerende for hele politiets indsats på cyber crime-området, vi udpeger nationale indsatsområder og beskæftiger os med overvågning af kriminalitetsbilledet og udarbejdelse af trusselsvurderinger. Vi arbejder med kriminalitetsforebyggelse og efterforskning på it-området og har et tæt og godt samarbejde med politikredsene, som vi bl.a. bistår med at indsamle og analysere digitale beviser, yde teknisk bistand til aflytninger, undersøge beslaglagt it-udstyr samt indsamle information på internettet mv.

Du bliver leder for ca. 45 dedikerede medarbejdere, som består af en blanding af ingeniører, it-specialister og politiuddannede, der alle brænder for at bekæmpe cyberkriminalitet. Du har det direkte ledelsesansvar for ca. 30 medarbejdere, der fysisk er placeret i Politiområdet i Ejby, resten leder du gennem politikommissærer i landets politikredse. I sektionen har vi godt humør og en uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på faglig sparring, vidensdeling og godt samarbejde som en del af hverdagen.

Det er afgørende, at du er en tilgængelig leder, der ved, hvad der foregår i sektionen. Du har en faglig tyngde, der gør dig i stand til at sparre med medarbejderne, dels i forhold til prioritering af fokusområder og arbejdsopgaver og dels i forhold til opgaveløsning indenfor drift og udvikling af it-systemer, der understøtter politikredsene i efterforskning af it-kriminalitet. Din vigtigste rolle er at sørge for, at sektionens vigtigste opgave med at være systemejer for it-efterforskningssystemer bliver løftet samt at sikre, at disse løbende moderniseres og udvikles i takt med, at kriminalitetsformerne ændrer sig og bliver stadig mere komplekse. Dermed sikrer I, den tekniske understøttelse af politiets operative efterforskningsarbejde indenfor cyber crime.

Derudover beskæftiger du dig med udarbejdelse, implementering og eksekvering af sikkerhedspolitikker og strategier på it-efterforskningsområdet. Du arbejder med budget-, leverandør- og kontraktstyring samt udarbejder kravspecifikationer i forbindelse med udbudsprocesser. En stor del af sektionens opgaver løses i samarbejde med bl.a. Rigspolitiets Koncern IT, PET og Forretningsudvikling, og du har fokus på at skabe en god sammenhæng og godt samarbejde mellem it og forretningen.

Du refererer til centerchefen for NC3 og bliver en del af ledelsesteamet. Vi prioriterer en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen, og du bidrager til centrets gode, tværgående samarbejde ved at være en kvalificeret sparringspartner for dine medledere.

It-teknisk leder med forretningsforståelse
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx ingeniør, datalog eller lignende samt erfaring med ledelse af it-specialister, gerne med en ledelsesuddannelse på diplom- eller masterniveau. Du har stor erfaring med it-sikkerhedsområdet herunder udarbejdelse og implementering af strategier og it-sikkerhedspolitikker/governance, og det vægter positivt, hvis du har arbejdet med statens sikkerhedscirkulære. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en stor offentlig organisation, samt har erfaring med at lede gennem ledere.

Du er dedikeret, engageret og ambitiøs omkring leverancen af såvel drifts- og udviklingsopgaver, og du kan levere faglig ledelse af dine medarbejdere. Derfor forventer vi, at du har kendskab til det faglige indhold i de it-tekniske opgaver og tidligere har beskæftiget dig med it- og applikationsdrift samt implementering af it-infrastruktur og arkitektur. Derudover har du erfaring med udvikling af forretningsgange, værktøjer og processer indenfor it-drift (ITIL).

Du forstår at omsætte strategier til konkrete mål og opgaver, og du har udpræget helhedsforståelse med blik for hele organisationen. Det er afgørende, at du kommunikerer klart og tydeligt og er i stand til at forstå, formidle og ”oversætte” de ofte komplekse aspekter i de it-tekniske løsninger til samarbejdspartnere, der ikke nødvendigvis har samme baggrund eller forståelse. Det falder dig naturligt at agere såvel i det strategiske ledelsesfelt som i det operationelle, praktiske opgavefelt - du er ikke bleg for at trække i ”arbejdstøjet” og selv levere fx kravspecifikationer af høj kvalitet.

Personligt er du god til at opbygge de relationer, der sikrer et tæt og konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen og med de mange interne og eksterne interessenter, samarbejdspartnere og leverandører. Du har desuden evnen og tålmodigheden til at navigere i en kompleks og politisk styret organisation, hvor du arbejder løsningsorienteret for at få tingene til at lykkes inden for de givne rammer samt, at du forstår de komplekse sammenhænge, som er en præmis for vores arbejde.

Som leder har du blik for at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, trivsel, engagement og udvikling. Du sikrer, at de rette kompetencer udvikles og tilføres i forhold til sektionens mål, og at enheden udvikler sig i takt med de eksterne krav, således at afdelingens opgaver løses med rette faglighed og kvalitet. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk lederfigur i organisationen, hvor medarbejderne ser dig som en respekteret og nærværende leder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiets med adresse på Ejby Industrivej 125, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til klassifikationsgrad yderst hemmelig, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Claus Birkelyng på 20 20 36 81. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du oploade dit eksamensbevis. Du skal oploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde 1. samtaler torsdag d. 15. februar samt 2. samtaler torsdag d. 22. februar 2018.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Politiområdet
Politiområdet består af cirka 700 medarbejdere med akademisk, politimæssig eller administrativ baggrund. Vi understøtter politikredsene med specialistkompetencer, driver forretningsudviklingsprojekter og løser desuden juridiske, strategiske og retningssættende opgaver. Politiområdet koordinerer blandt andet indsatserne mod rocker- og bandemiljøer, driver det nationale cyber crime center og de kriminaltekniske laboratorier samt har det overordnede ansvar for politiets beredskabs- og færdselsindsats. Politiområdet er organiseret i fem politifaglige enheder: Nationalt Forebyggelsescenter, Nationalt Færdselscenter, Nationalt Udlændingecenter, National Efterforskningsafdeling og National Beredskabsafdeling.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329748369Phoenix-00fe021312018-01-26T15:05:59.653It-stærk leder til Teknologi og Innovation i Nationalt Cyber Crime Center

Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet
Har du erfaring med ledelse af it-specialister, og er du selv en stærk it-teknisk profil, som ønsker at dele vores vision om proaktivt at udvikle it-efterforskningsværktøjer til opklaring af digital kriminalitet? Du har nu muligheden for at få en central rolle som sektionsleder i Nationalt Cyber Crime Center (NC3), hvor du kan være med til at påvirke retningen for bekæmpelse af cyber kriminalitet i fremtiden.

Ledelse gennem faglig sparring og samarbejde
Du er leder af sektionen Teknologi og Innovation, som ligger under centeret NC3. NC3 er fagligt koordinerende for hele politiets indsats på cyber crime-området, vi udpeger nationale indsatsområder og beskæftiger os med overvågning af kriminalitetsbilledet og udarbejdelse af trusselsvurderinger. Vi arbejder med kriminalitetsforebyggelse og efterforskning på it-området og har et tæt og godt samarbejde med politikredsene, som vi bl.a. bistår med at indsamle og analysere digitale beviser, yde teknisk bistand til aflytninger, undersøge beslaglagt it-udstyr samt indsamle information på internettet mv.

Du bliver leder for ca. 45 dedikerede medarbejdere, som består af en blanding af ingeniører, it-specialister og politiuddannede, der alle brænder for at bekæmpe cyberkriminalitet. Du har det direkte ledelsesansvar for ca. 30 medarbejdere, der fysisk er placeret i Politiområdet i Ejby, resten leder du gennem politikommissærer i landets politikredse. I sektionen har vi godt humør og en uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på faglig sparring, vidensdeling og godt samarbejde som en del af hverdagen.

Det er afgørende, at du er en tilgængelig leder, der ved, hvad der foregår i sektionen. Du har en faglig tyngde, der gør dig i stand til at sparre med medarbejderne, dels i forhold til prioritering af fokusområder og arbejdsopgaver og dels i forhold til opgaveløsning indenfor drift og udvikling af it-systemer, der understøtter politikredsene i efterforskning af it-kriminalitet. Din vigtigste rolle er at sørge for, at sektionens vigtigste opgave med at være systemejer for it-efterforskningssystemer bliver løftet samt at sikre, at disse løbende moderniseres og udvikles i takt med, at kriminalitetsformerne ændrer sig og bliver stadig mere komplekse. Dermed sikrer I, den tekniske understøttelse af politiets operative efterforskningsarbejde indenfor cyber crime.

Derudover beskæftiger du dig med udarbejdelse, implementering og eksekvering af sikkerhedspolitikker og strategier på it-efterforskningsområdet. Du arbejder med budget-, leverandør- og kontraktstyring samt udarbejder kravspecifikationer i forbindelse med udbudsprocesser. En stor del af sektionens opgaver løses i samarbejde med bl.a. Rigspolitiets Koncern IT, PET og Forretningsudvikling, og du har fokus på at skabe en god sammenhæng og godt samarbejde mellem it og forretningen.

Du refererer til centerchefen for NC3 og bliver en del af ledelsesteamet. Vi prioriterer en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen, og du bidrager til centrets gode, tværgående samarbejde ved at være en kvalificeret sparringspartner for dine medledere.

It-teknisk leder med forretningsforståelse
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx ingeniør, datalog eller lignende samt erfaring med ledelse af it-specialister, gerne med en ledelsesuddannelse på diplom- eller masterniveau. Du har stor erfaring med it-sikkerhedsområdet herunder udarbejdelse og implementering af strategier og it-sikkerhedspolitikker/governance, og det vægter positivt, hvis du har arbejdet med statens sikkerhedscirkulære. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en stor offentlig organisation, samt har erfaring med at lede gennem ledere.

Du er dedikeret, engageret og ambitiøs omkring leverancen af såvel drifts- og udviklingsopgaver, og du kan levere faglig ledelse af dine medarbejdere. Derfor forventer vi, at du har kendskab til det faglige indhold i de it-tekniske opgaver og tidligere har beskæftiget dig med it- og applikationsdrift samt implementering af it-infrastruktur og arkitektur. Derudover har du erfaring med udvikling af forretningsgange, værktøjer og processer indenfor it-drift (ITIL).

Du forstår at omsætte strategier til konkrete mål og opgaver, og du har udpræget helhedsforståelse med blik for hele organisationen. Det er afgørende, at du kommunikerer klart og tydeligt og er i stand til at forstå, formidle og ”oversætte” de ofte komplekse aspekter i de it-tekniske løsninger til samarbejdspartnere, der ikke nødvendigvis har samme baggrund eller forståelse. Det falder dig naturligt at agere såvel i det strategiske ledelsesfelt som i det operationelle, praktiske opgavefelt - du er ikke bleg for at trække i ”arbejdstøjet” og selv levere fx kravspecifikationer af høj kvalitet.

Personligt er du god til at opbygge de relationer, der sikrer et tæt og konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen og med de mange interne og eksterne interessenter, samarbejdspartnere og leverandører. Du har desuden evnen og tålmodigheden til at navigere i en kompleks og politisk styret organisation, hvor du arbejder løsningsorienteret for at få tingene til at lykkes inden for de givne rammer samt, at du forstår de komplekse sammenhænge, som er en præmis for vores arbejde.

Som leder har du blik for at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, trivsel, engagement og udvikling. Du sikrer, at de rette kompetencer udvikles og tilføres i forhold til sektionens mål, og at enheden udvikler sig i takt med de eksterne krav, således at afdelingens opgaver løses med rette faglighed og kvalitet. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk lederfigur i organisationen, hvor medarbejderne ser dig som en respekteret og nærværende leder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiets med adresse på Ejby Industrivej 125, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til klassifikationsgrad yderst hemmelig, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Claus Birkelyng på 20 20 36 81. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du oploade dit eksamensbevis. Du skal oploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde 1. samtaler torsdag d. 15. februar samt 2. samtaler torsdag d. 22. februar 2018.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Politiområdet
Politiområdet består af cirka 700 medarbejdere med akademisk, politimæssig eller administrativ baggrund. Vi understøtter politikredsene med specialistkompetencer, driver forretningsudviklingsprojekter og løser desuden juridiske, strategiske og retningssættende opgaver. Politiområdet koordinerer blandt andet indsatserne mod rocker- og bandemiljøer, driver det nationale cyber crime center og de kriminaltekniske laboratorier samt har det overordnede ansvar for politiets beredskabs- og færdselsindsats. Politiområdet er organiseret i fem politifaglige enheder: Nationalt Forebyggelsescenter, Nationalt Færdselscenter, Nationalt Udlændingecenter, National Efterforskningsafdeling og National Beredskabsafdeling.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

2018-02-10T02:00:40.950 Glostrup, Rigspolitiet, PolitiområdetHar du erfaring med ledelse af it-specialister, og er du selv en stærk it-teknisk profil, som ønsker at dele vores vision om proaktivt at udvikle it-efterforskningsværktøjer til opklaring af digital kriminalitet? Du har nu muligheden for at få en central rolle som sektionsleder i Nationalt Cyber Crime Center (NC3), hvor du kan være med til at påvirke retningen for bekæmpelse af cyber kriminalitet i fremtiden.Ledelse gennem faglig sparring og samarbejdeDu er leder af sektionen Teknologi og Innovation, som ligger under centeret NC3. NC3 er fagligt koordinerende for hele politiets indsats på cyber crime-området, vi udpeger nationale indsatsområder og beskæftiger os med overvågning af kriminalitetsbilledet og udarbejdelse af trusselsvurderinger. Vi arbejder med kriminalitetsforebyggelse og efterforskning på it-området og har et tæt og godt samarbejde med politikredsene, som vi bl.a. bistår med at indsamle og analysere digitale beviser, yde teknisk bistand til aflytninger, undersøge beslaglagt it-udstyr samt indsamle information på internettet mv.Du bliver leder for ca. 45 dedikerede medarbejdere, som består af en blanding af ingeniører, it-specialister og politiuddannede, der alle brænder for at bekæmpe cyberkriminalitet. Du har det direkte ledelsesansvar for ca. 30 medarbejdere, der fysisk er placeret i Politiområdet i Ejby, resten leder du gennem politikommissærer i landets politikredse. I sektionen har vi godt humør og en uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på faglig sparring, vidensdeling og godt samarbejde som en del af hverdagen.Det er afgørende, at du er en tilgængelig leder, der ved, hvad der foregår i sektionen. Du har en faglig tyngde, der gør dig i stand til at sparre med medarbejderne, dels i forhold til prioritering af fokusområder og arbejdsopgaver og dels i forhold til opgaveløsning indenfor drift og udvikling af it-systemer, der understøtter politikredsene i efterforskning af it-kriminalitet. Din vigtigste rolle er at sørge for, at sektionens vigtigste opgave med at være systemejer for it-efterforskningssystemer bliver løftet samt at sikre, at disse løbende moderniseres og udvikles i takt med, at kriminalitetsformerne ændrer sig og bliver stadig mere komplekse. Dermed sikrer I, den tekniske understøttelse af politiets operative efterforskningsarbejde indenfor cyber crime.Derudover beskæftiger du dig med udarbejdelse, implementering og eksekvering af sikkerhedspolitikker og strategier på it-efterforskningsområdet. Du arbejder med budget-, leverandør- og kontraktstyring samt udarbejder kravspecifikationer i forbindelse med udbudsprocesser. En stor del af sektionens opgaver løses i samarbejde med bl.a. Rigspolitiets Koncern IT, PET og Forretningsudvikling, og du har fokus på at skabe en god sammenhæng og godt samarbejde mellem it og forretningen.Du refererer til centerchefen for NC3 og bliver en del af ledelsesteamet. Vi prioriterer en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen, og du bidrager til centrets gode, tværgående samarbejde ved at være en kvalificeret sparringspartner for dine medledere.It-teknisk leder med forretningsforståelseVi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx ingeniør, datalog eller lignende samt erfaring med ledelse af it-specialister, gerne med en ledelsesuddannelse på diplom- eller masterniveau. Du har stor erfaring med it-sikkerhedsområdet herunder udarbejdelse og implementering af strategier og it-sikkerhedspolitikker governance, og det vægter positivt, hvis du har arbejdet med statens sikkerhedscirkulære. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en stor offentlig organisation, samt har erfaring med at lede gennem ledere.Du er dedikeret, engageret og ambitiøs omkring leverancen af såvel drifts- og udviklingsopgaver, og du kan levere faglig ledelse af dine medarbejdere. Derfor forventer vi, at du har kendskab til det faglige indhold i de it-tekniske opgaver og tidligere har beskæftiget dig med it- og applikationsdrift samt implementering af it-infrastruktur og arkitektur. Derudover har du erfaring med udvikling af forretningsgange, værktøjer og processer indenfor it-drift (ITIL). Du forstår at omsætte strategier til konkrete mål og opgaver, og du har udpræget helhedsforståelse med blik for hele organisationen. Det er afgørende, at du kommunikerer klart og tydeligt og er i stand til at forstå, formidle og oversætte de ofte komplekse aspekter i de it-tekniske løsninger til samarbejdspartnere, der ikke nødvendigvis har samme baggrund eller forståelse. Det falder dig naturligt at agere såvel i det strategiske ledelsesfelt som i det operationelle, praktiske opgavefelt - du er ikke bleg for at trække i arbejdstøjet og selv levere fx kravspecifikationer af høj kvalitet.Personligt er du god til at opbygge de relationer, der sikrer et tæt og konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen og med de mange interne og eksterne interessenter, samarbejdspartnere og leverandører. Du har desuden evnen og tålmodigheden til at navigere i en kompleks og politisk styret organisation, hvor du arbejder løsningsorienteret for at få tingene til at lykkes inden for de givne rammer samt, at du forstår de komplekse sammenhænge, som er en præmis for vores arbejde.Som leder har du blik for at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, trivsel, engagement og udvikling. Du sikrer, at de rette kompetencer udvikles og tilføres i forhold til sektionens mål, og at enheden udvikler sig i takt med de eksterne krav, således at afdelingens opgaver løses med rette faglighed og kvalitet. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk lederfigur i organisationen, hvor medarbejderne ser dig som en respekteret og nærværende leder. Løn- og ansættelsesvilkårHar du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform.Dit arbejdssted bliver Rigspolitiets med adresse på Ejby Industrivej 125, 2600 Glostrup.Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til klassifikationsgrad yderst hemmelig, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse. Kontakt og ansøgningHvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Claus Birkelyng på 20 20 36 81. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du oploade dit eksamensbevis. Du skal oploade alle dokumenter i pdf-format.Vi forventer at afholde 1. samtaler torsdag d. 15. februar samt 2. samtaler torsdag d. 22. februar 2018.Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.PolitiområdetPolitiområdet består af cirka 700 medarbejdere med akademisk, politimæssig eller administrativ baggrund. Vi understøtter politikredsene med specialistkompetencer, driver forretningsudviklingsprojekter og løser desuden juridiske, strategiske og retningssættende opgaver. Politiområdet koordinerer blandt andet indsatserne mod rocker- og bandemiljøer, driver det nationale cyber crime center og de kriminaltekniske laboratorier samt har det overordnede ansvar for politiets beredskabs- og færdselsindsats. Politiområdet er organiseret i fem politifaglige enheder: Nationalt Forebyggelsescenter, Nationalt Færdselscenter, Nationalt Udlændingecenter, National Efterforskningsafdeling og National Beredskabsafdeling. Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.11Jobnet00fe0213100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-09T00:00:000010http://jobipolitiet.dk/ledige-stillinger0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGlostrupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslundEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3089075Politiområdet, Ejby11Ejby Industrivej 1252600GlostrupDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent513874JobNet47526351000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00fe0213https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=00fe0213https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00fe0213&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00fe0213&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale123204Afdelingschef6Ledelse352548057importimport_00fe0213DKDanmarkDKDanmarkda-DK