Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Supportelev på IBC International Business College

Vil du lære en masse og blive formelt uddannet som super skarp it-supporter ?  

Vi søger efter en IT-Supportelev til vores itService support-team, der med et smil hjælper alle vore brugere med at knuse dagligdagens små og store IT-problemer. 

Om dig
Du brænder for at hjælpe andre og derfor falder det dig helt naturligt at yde en høj kvalitet i din opgaveløsning og yde en rigtig god service.Vi forventer at du er udadvendt, kvik i hovedet og hurtig på tasterne og er fokuseret på at se muligheder og løsninger frem for begrænsninger. En stor del af dagligdagen består  i at skabe og fastholde gode relationer til organisationen og holde tæt kontakt med mange forskellige interessenter på både internt og eksternt. Det er en forudsætning, at du som person trives med en hektisk hverdag, hvor der ikke er to dage der er ens. Du brænder for IT og digitalisering og finder det motiverende at lære nyt 

Du arbejder målrettet med dine opgaver og er struktureret, men er ikke bange for at spørge om hjælp eller at tilbyde din hjælp. Det er derfor vigtigt for os, at du er serviceminded og udadvendt og sætter en ære i at overholde deadlines og aftaler. 

Vi forventer, at du som it-supportelev på IBC : 
• møder til tiden hver dag 
• har afsluttet eller er i gang med grundforløbet som IT-supporter
• kommunikerer sikkert og positivt med et smil  
• er engageret, omhyggelig, ansvarsbevidst og selvstændig
• sætter pris på et godt grin. 

Om os
Der er en uformel omgangstone, et godt samarbejde på tværs af både faggrupper og organisatoriske enheder og der er en vilje til at gøre en fælles indsats for at løse opgaverne bedst muligt. Du kommer til at indgå i en afdeling der er organiseret i to teams, et support-team og et system-team. Du får nogle dygtige kollegaer, der alle vil udfordre dig og bidrage til din læring. 

Du kommer bl.a.?til at arbejde med:
• On-Site support til vores brugere
• Support via telefon og igennem servicedesksystemet
• Udarbejdelse af vejledninger
• Installation og opsætning af standardarbejdspladser
• Opsætning og vejledning af mobile enheder
• Deltage i forskellige IT-projekter

It-installationen
IBC's it-installation er baseret på en lang række cloudservices og ca. 180 servere on-prem. Vi har ca. 1200 arbejdsstationer fordelt på 5 lokationer. Installationen er hovedsageligt baseret på Microsofts produkter, VMware samt enkelte Open Source systemer. Vores 5 lokationer er alle direkte forbundet til driftscentret i Kolding.

Ansættelsesforhold
På IBC ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og vi ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund. Stillingen er en it-supporter elevstilling efter gældende regler og overenskomst.

Ansættelssted
Dit primære arbejdssted vil være på IBC Kolding (Tvedvej 7). Arbejde på vores andre afdelinger i Aabenraa, Kolding og Fredericia vil jævnligt forekomme i samarbejde med supportteamet, hvilket som forudsætter kørekort og egen bil.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.