IT-supportelev søges til DMI

Er du på udkig efter en elevplads i en kompleks teknologisk virksomhed, hvor du vil blive teknisk udfordret og samtidig få en bred uddannelse? Så er du måske DMI’s nye elev inden for IT support, infrastruktur og systemadministration.

Arbejdsopgaver På DMI vil du hurtigt få ansvar og opgaver, der både kræver selvstændighed, vedholdenhed og evne til at afslutte. Du bliver en del af driftssektionens gruppe for Infrastruktur, der består af 12 medarbejdere heraf 2 elever. Infrastruktur varetager support af DMI’s IT-systemer samt 1. og 2. line support til DMI’s brugere. IT-support ydes via telefon, fjernstyring af pc samt ude hos brugerne. Derudover varetager Infrastruktur opbygningen af IT-infrastruktur, idriftsættelse af systemer, systemdrift og en backupvagtordning.

Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med forskellige arbejdsopgaver, dog vil der også forekomme rutineprægede opgaver. Som IT-supportelev vil du bl.a. arbejde med:

 • 1. line IT-support af PC’ere samt perifert udstyr inklusiv netværksprintere
 • Brugeradministration i Windows- og Linux-miljø
 • Klargøring/installation af PC’ere – Windows og Linux
 • Deltagelse i idriftsættelse af systemer
 • Deltagelse i systemdrift
 • Deltage i 2. line IT-supportopgaver
 • Ad hoc opgaver
Dine kompetencer Vi forventer at:

 • du har gennemført grundforløbet
 • du brænder for at arbejde med IT support
 • du kan lide udfordringer og at løse tekniske problemer
 • du er pålidelig og mødestabil
 • du er særdeles villig til at få arbejdet fra hånden og vil lægge energi i din uddannelse hos os.
Din kommende arbejdsplads har en kultur med holdånd, gode dialoger og åbenhed, hvilket også er drivkraften i hvordan teamet arbejder bedst. Vi har mange spændende udfordringer og med det kommer der god mulighed for faglig og personlig udvikling. Ud over infrastruktur har IT-afdelingen på DMI også teams inden for Applikationsudvikling, Data, Overvågning og Teknisk vedligehold af målesystemer.

Vi tilbyder DMI er en af Danmarks mest spændende og udfordrende IT- og infrastrukturarbejdspladser. Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt og dynamisk miljø. Der arbejder ca. 70 engagerede IT-medarbejdere på DMI, herunder bl.a. udviklere, it-arkitekter og medarbejdere med ekspertise inden for databasedesign og -udvikling. Her er højt til loftet og plads til den enkelte. Vi tilbyder dig muligheden for at være en væsentlig spiller inden for styrkelsen af det teknologiske fundament på DMI.

DMI ligger bogstavelig talt et vindstød fra Ryparken station og er nemt at komme til på cykel eller bil. Vi har rigtig gode omklædningsforhold, hvis du har givet den gas på cykelstien eller kommer langvejsfra. Én gang om måneden mødes vi på tværs af grupper og hygger omkring brætspil og fællesmorgenmad. Vi er en meget stabil arbejdsplads, hvor ansatte bliver længe, når de først er blevet ”smittet” med DMI-kulturen.

DMI som IT-arbejdsplads DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder, til store komplekse IT-løsninger, herunder en supercomputer placeret på Island. Vi udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre IT systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over, f.eks. med klimaforskelle, der forandrer verden fra dag til dag, er det vigtigt, at teknologien følger med.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Såfremt ansættelsen er betinget af, at du skal sikkerhedsgodkendes, skal du kunne opretholde godkendelsen under hele ansættelsen. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder af IT Infrastruktur, Eivind Bengtsson, 3915 7544, ebe@dmi.dk

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og eksamensbeviser, så vi har det senest søndag d. 19. juli 2020. Vi forventer at afholde første samtale i uge 31. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse snarest muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.