Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-supporter

Jobindhold  
 
Til IT, Digitalisering & GIS søger vi snarest muligt en dygtig og engageret IT-supporter, der brænder for IT-support og kontakten med brugerne, samt har forståelse for vigtigheden af at være afdelingens ansigt udadtil.
 
Dine opgaver bliver at yde bred IT-support til både hardware og software, samt opsætning og support af mobiltelefoner. Du skal også hjælpe med at strukturere vores Servicedesk endnu bedre. Opgaverne er mange og de er brede og varierende. Du bliver derfor en central figur og skal have mange bolde i luften samtidigt.
 
Stabsenheden IT, Digitalisering & GIS består af en IT-driftsenhed, en supportenhed og enhed omkring digitalisering og GIS. Du vil indgå i IT-supportenheden og samtidig være en del af det tværgående team hele afdelingen udgør. IT, Digitalisering & GIS er tilsammen 8 medarbejdere og en leder.
 
Personlige og faglige kvalifikationer  
 
Vi ønsker en medarbejder, der kan arbejde selvstændigt og tage initiativ og løse opgaverne effektivt og med kvalitet. Du har brugerne i højsædet og brænder for at yde god kundeservice. Du trives i et aktivt og travlt miljø og formår at holde mange bolde i luften.  
 
Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret i din måde at arbejde på og samtidig er du meget god til at kommunikere. Du kan arbejde efter velbeskrevne processer, men også sætte struktur på nye områder. Du interesserer dig for ny teknologi og ønsker at tilegne dig ny viden. Du har gåpåmod, når du møder nye tekniske udfordringer. Du fungerer godt i et team og vil gerne lære – og lære fra dig. Du er ligeledes stabil og fleksibel.  
 
Ansøgningen  
 
Du er velkommen til at kontakte IT- og Digitaliseringschef Anders Fihl på 79 72 75 13 eller afi@billund.dk hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.  
 
Stillingen ønskes besat snarest.  
 
Din ansøgning med CV skal være os i hænde via ansøgningslinket senest d. 22. april 2018 kl. 22.00.  
 
Ansættelsessamtaler afvikles den 25. april 2018.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her