It-supporter og rådgiver

Som it-supporter og rådgiver hos Zitcom, vil du få foden indenfor i én af Danmarks absolut førende og mest innovative it-virksomheder, som leverer hosting og it-løsninger til mere end 175.000 kunder igennem brands som Wannafind, Curanet, Zitcom, Unoeuro, DanDomain, Scannet og Cloud.dk. 

Vi ansætter branchens skarpeste hoveder og gør en stor indsats for at stille de helt rigtige værktøjer, faciliteter og udviklingsmuligheder til rådighed, således at alle kan yde deres absolut bedste indenfor sit fagområde. Det gælder især for vores it-supportere, som er rygraden i organisationen og bindeleddet mellem forretningen og vores kunder - både når det går dem godt, eller hvis de får brug for hjælp. 

Om jobbet

Du får en plads blandt en række af Danmarks absolut bedste it- og hostingspecialister, som hver dag hjælper tusindvis af private- og erhvervskunder med en professionel og velinformeret rådgivning omkring deres hosting- og cloudløsninger pr. e-mail og telefon.

Som it-supporter bliver din fornemste opgave at kunne sætte dig ind i en kundes situation, guide dem igennem alt fra køb af domæne til opsætning af webhotel, Exchange, servere eller lign.

Det er hensigten, at alle vores it-supportere på sigt, skal blive specialister i ét eller flere af vores produkter og teknologier. Det vil gøre dig til en uundværlig ressource for Zitcom og samtidig være et vigtigt skridt videre i din karriere og dine fremtidige muligheder hos os.

Din profil

Uanset om du allerede er verdensmester i alt fra domæner til webhoteller, serveropsætning og lign. eller mere ny i faget, vil vi gøre vores yderste for, at du bliver rustet til at kunne klare enhver udfordring i din stilling. Det er vigtigere for os, at du er ambitiøs, professionelt anlagt og har interesse i it- eller hosting end hvad din uddannelsesmæssige baggrund er.

Dertil forventer vi, at:

  • Du taler og skriver flydende på dansk, samt har et godt kendskab til engelsk  
  • Du kan arbejde 37 timer om ugen i tidsrummet 7-19  
  • Du er udadvendt, serviceminded, hjælpsom og har altid kunden i fokus – også når der er travlt  
  • Du arbejder struktureret, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs    
  • Du har måske endda erfaring med it-support, men dette er ikke et krav.

Ansat i Zitcom 

Zitcom A/S er en ung og flad organisation, hvor medarbejderne brænder for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder. Selv om vi har en ung gennemsnitsalder (ca. 31 år), har mange af medarbejderne flere års erfaring og holder sig løbende opdateret med den nyeste viden inden for deres område.  

Organisatorisk bliver du en del af Supportafdelingen i Randers, der udover dig består af 16 flinke og dygtige kolleger.  

Som ansat i Zitcom A/S tilbyder vi:   

  • Fast lønpakke og pension 
  • Løbende uddannelse 
  • Rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask 
  • Et væld af sociale arrangementer og personaleture - også på afdelingsniveau. 

Information og ansøgning 

Link til ansøgning: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1363&ProjectId=143593&DepartmentId=18967&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Lyder det som noget for dig, og har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Kundeservicechef Maik Kassis på mmk@zitcom.dk.  

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.  

Arbejdssted: Normansvej 1, 8920 Randers NV eller Højvangen 4, 8660 Skanderborg (vi regner med at flytte til vores kontor i Skanderborg i Q1 eller Q2 2019)

Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

International employee to our Technical team

NM NET ApS

We are looking for a new International employee to our Technical team. We have a small hosting centre that is focused on handling servers and network for a few key customers, who are all based outside Denmark. We are their only technical provider. T...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Dygtige systemadministratorer til Undervisningsministeriets applikationsdrift (Aarhus)

Styrelsen for It og Læring

Vil du være med til at drive it-systemer, der har afgørende betydning for hele undervisningsområdet? Styrelsen for It og Læring er i gang med at implementere nye cloudbaserede løsninger, og hvis du vil være med fra begyndelsen er her en god mulighed...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Dygtige nyuddannede systemadministratorer til Undervisningsministeriets applikationsdrift (Aarhus)

Styrelsen for It og Læring

Vil du drifte it-systemer af afgørende betydning for undervisningsområdet? Nyuddannet med solide it-faglige kompetencer og lyst til at prøve det hele af i praksis? Så kan du kickstarte din karriere her og nu hos os. Vores mål er at være blandt de be...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

IT Operations and Support Manager

HMF Group A/S

Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet: • Drift og videreudvikling af virksomhedens IT-infrastruktur, IT-licenser og telefoniløsning. • Ansvarlig for IT-sikkerhed herunder udarbejdelse af nødvendige politikker, procedurer m.v. • Ansvarlig for ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Scientific Computer Supporter and System Manager at Stellar Astrophysics Centre (SAC) (962442)

Science and Technology

Aarhus
The Department of Physics and Astronomy and the Stellar Astrophysics Centre (SAC) at Aarhus University invite applications for a 4 year position (01.04.2018 31.03.2022) at 30 hours per week as Scientific Computer Supporter and System Manager. The po...