Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-supporter og rådgiver

Har du lyst til at rådgive og hjælpe kunderne i én af Danmarks førende hostingvirksomheder? Så er denne stilling måske noget for dig.

Som it-supporter og rådgiver hos Zitcom vil du få foden indenfor i én af Danmarks absolut førende og mest innovative it-virksomheder, som leverer hosting og it-løsninger til mere end 175.000 kunder igennem brands som Wannafind, Curanet, Zitcom, Unoeuro, DanDomain, Scannet og Cloud.dk.

Vi ansætter branchens skarpeste hoveder og gør en stor indsats for at stille de helt rigtige værktøjer, faciliteter og udviklingsmuligheder til rådighed, således at alle kan yde deres absolut bedste indenfor sit fagområde. Det gælder især for vores it-supportere, som er rygraden i organisationen og bindeleddet mellem forretningen og vores kunder - både når det går dem godt, eller hvis de får brug for hjælp.  

 

Om jobbet

Du får en plads blandt en række af Danmarks absolut bedste it- og hostingspecialister, som hver dag hjælper tusindvis af private- og erhvervskunder med en professionel og velinformeret rådgivning omkring deres hosting- og cloudløsninger pr. e-mail og telefon.

Din fornemste opgave bliver at kunne sætte dig ind i en kundes situation, guide dem igennem alt fra køb af domæne til opsætning af webhotel, Exchange, servere eller lign.

Det er hensigten, at alle vores it-supportere på sigt skal blive specialister i ét eller flere af vores produkter og teknologier. Det vil gøre dig til en uundværlig ressource for Zitcom og samtidig være et vigtigt skridt videre i din karriere og dine fremtidige muligheder hos os.

 

Din profil 

Uanset om du allerede er verdensmester i alt fra domæner til webhoteller, serveropsætning og lign. eller mere ny i faget, vil vi gøre vores yderste for, at du bliver rustet til at kunne klare enhver udfordring i din stilling. Det er vigtigere for os, at du er ambitiøs, professionelt anlagt og har interesse i it- eller hosting end hvad din uddannelsesmæssige baggrund er.  Dertil forventer vi, at: 

  • Du taler og skriver flydende på dansk, samt har et godt kendskab til engelsk  
  • Du kan arbejde 37 timer om ugen i tidsrummet 7-19  
  • Du er udadvendt, serviceminded, hjælpsom og har altid kunden i fokus – også når der er travlt  
  • Du arbejder struktureret, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs  
  • Du har måske endda erfaring med it-support, men dette er ikke et krav. 

 

Ansat i Zitcom

Zitcom A/S er en ung og flad organisation, hvor medarbejderne brænder for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder. Selv om vi har en gennemsnitsalder på ca. 31 år, har mange af medarbejderne flere års erfaring og holder sig løbende opdateret med den nyeste viden inden for deres område.   Organisatorisk bliver du en del af Supportafdelingen i Skanderborg der udover dig består af 23 flinke og dygtige kolleger. 

Som ansat i Zitcom A/S tilbyder vi:   

  • Fast lønpakke og pension 
  • Løbende uddannelse 
  • Rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask 
  • Et væld af sociale arrangementer og personaleture - også på afdelingsniveau. 

 

Information og ansøgning 

Ønsker du at søge stillingen, kan du bruge ansøgningsknappen ”søg jobbet”.

Lyder det som noget for dig, og har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Kundeservicechef Maik Kassis på mmk@zitcom.dk.

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Arbejdssted: Højvangen 4, 8660 Skanderborg 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her