Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-supporter til Administrationscenter Nat-Tech, Aarhus Universitet

Stillingen
I forbindelse med en større udrulning af O365, har vi behov for to IT Supportere i tidsbegrænset projektansættelse med udløb ultimo 2021. Arbejdsopgaverne består dels i at bistå med introduktion og support vedrørende O365, men også i at varetage øvrige supportopgaver som beskrevet nedenfor.

Nat-Tech IT
Nat-Tech IT er en IT-Supportafdeling med 31 fastansatte, og en håndfuld studentermedhjælpere. Nat-Tech IT er fordelt ud over hele Danmark, og vi har lokalsupport på 6 af geografierne. Den ledige stilling besættes på vores afdeling i Aarhus.

Opgaver og ansvar
Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.

  • Deltagelse i implementering af O365
  • Introduktion af O365 til brugere, og support af samme
  • Support af Digital Eksamen
  • 1st- og 2nd-line support til fakulteternes medarbejdere og studerende
  • Support af klienter – primært platformene Windows og Mac.
  • Support af mobile enheder.
  • Incident Management, Request Fulfillment og Problem Management i ITSM-system

Faglig og personlig profil
  • Du er uddannet inden for IT, f.eks. som IT-supporter, brænder for IT-brugersupport, og du har sikkert også allerede en del erfaring fra en lignende stilling i en IT-supportafdeling eller en Helpdesk.
  • Som person er du serviceminded, udadvendt og velformuleret. Du er god til at kommunikere komplicerede IT-problemstillinger på dansk og engelsk.
  • Du trives med at tage ansvar og arbejder selvstændigt og systematisk, men er også en teamplayer, der kan tage imod og bidrage med gode ideer. Du formår at overholde deadlines og forstår vigtigheden af at få afsluttet opgaver hurtigt og effektivt. Du kan håndtere at have flere opgaver i spil samtidigt, i en travl og foranderlig hverdag.

Det er afgørende, at du har et godt humør, er imødekommende, en god kollega og ønsker at involvere dig både fagligt og socialt i afdelingen.

Vi tilbyder
Jobbet som IT-supporter rummer et stort, selvstændigt ansvar og indebærer en bred kontaktflade.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige og ofte komplekse, og du kommer til at arbejde tæt på og sammen med slutbrugerne.

Du får gode muligheder for selv at planlægge din hverdag i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der også er stor fokus på trivsel.

Vi forventer, at du prioriterer din personlige og faglige udvikling højt – og dén ambition understøtter vi med løbende oplæring og relevant efteruddannelse.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Bruun Jensen hebje@au.dk, Bjarne Nørgaard bn@au.dk eller Karen-Marie Vanderskrog kmv@au.dk

Alle interesserede opfordres til at søge uafhængigt af personlig baggrund. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og samtaler vil blive afholdt løbende.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og PROSA.

Du har arbejdsadresse på Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C, Administrationscenter Nat-Tech, Aarhus Universitet.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Ansøgningsfrist:
2. juli 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.