IT-Supporter til international virksomhed

Ønsker du at arbejde med en bred vifte af IT-supportopgaver i en international virksomhed? Så har vi måske stillingen til dig.

 

Jobbet

Hos Young Digitals søger vi en dygtig konsulent med kompetencer inden for IT-support til at indgå i driften hos den internationale transport- og logistikvirksomhed, Kuehne + Nagel. Du vil indgå som en del af IT-support teamet i virksomheden og arbejde tæt sammen med dine tre kollegaer.

Dine on-siteopgaver vil blandt andet indeholde:

  • Installation og vedligeholdelse af brugernes arbejdsstationer
  • Telefonisk, skriftlig og i nogle tilfælde personlig support af brugere
  • Oprettelse/ændring/nedlægning af brugere i en bred vifte af systemer, primært Microsoft produkter
  • Face to face support til slutbrugerne af en bred vifte af IT- og AV-udstyr
  • Indkøb og opsætning af IT- og kommunikationsudstyr samt kontakt til brugere og internationale leverandører

Du vil som Young Digitals konsulent være ansat gennem Moment og arbejde on-site hos Kuehne + Nagel. Young Digitals er et eksklusivt netværk for særligt talentfulde unge IT-konsulenter, der blandt andet tilbyder spændende arbejdsopgaver, individuelle udviklingsplaner, sociale arrangementer og faglige events.

I forbindelse med din opstart vil der være et oplæringsforløb med dine nærmeste kollegaer, hvor du får en grundig introduktion til organisationens interne systemer. Efter de tre første måneder i stillingen, vil der være mulighed for at overgå til fastansættelse i Kuehne + Nagel.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er dog en væsentlig fordel, hvis du enten er uddannet IT-supporter eller har erfaring fra en tilsvarende stilling. Det vigtigste er, at du har et teknisk mindset, kompetencer inden for IT-support og har lyst til at være en del af et mindre team med alsidige arbejdsopgaver.

Det er derudover afgørende, at du er udadvendt, opsøgende og er dygtig til at kommunikere med forskellige typer af mennesker.

Must have:

  • Erfaring med Active Directory
  • Gode kommunikative evner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
  • Erfaring med fejlsøgning
  • Kendskab til Microsoft Exchange
  • Kan fremvise straffeattest

Da du skal besøge virksomhedens lokale kontorer i Danmark og Sverige minimum 2 gange årligt, skal du være indstillet på omkring 12-14 rejsedage om året. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort.

Nice to have:

• Erfaring med driftsopgaver af IT-infrastruktur

Om virksomheden

Kuehne + Nagel er en af verdens førende transport – og logistikvirksomheder med over 74.000 medarbejdere fordelt på mere end 1.300 kontorer i over 100 lande. Deres stærke markedsposition skyldes blandt andet IT-integrerede logistikløsninger inden for søfragt, luftfragt og vejtransport.

Afdelingen er ansvarlig for IT-support i Danmark og Sverige, og du vil have tæt kontakt med dine kollegaer og nærmeste leder i hverdagen. Atmosfæren i afdelingen er kendetegnet ved en uformel stemning med højt til loftet og et solidt fagligt miljø. Du vil i din hverdag både kunne opleve mulighed for fordybelse i opgaverne samt mere spidsbelastede perioder med et højere tempo.

Opstart, arbejdssted og ansættelse

Du vil arbejde on-site hos Kuehne + Nagel og arbejdstiden er mandag - fredag fra 08:30-16:30.

Løn efter kvalifikationer samt en månedlig fridag.

Young Digitals

Ved at søge denne stilling kan du blive medlem af vores Young Digitals konsulentnetværk, hvor du får adgang til spændende jobs og udvikling af dig både fagligt og personligt. Vi prioriterer udviklingen af vores IT-konsulenter meget højt, og du vil derfor få eksklusiv adgang til coaching, kurser, karriererådgivning og hjælp til at finde den næste spændende opgave, når du engang får lyst til nye udfordringer.

Læs mere her: http://www.youngdigitals.dk

Er du den rette profil?

Moment varetager hele ansættelsesprocessen, og vi behandler ansøgninger løbende, hvorfor vi anbefaler, at du søger hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Apple ACMT/IOS Tekniker

MENTECH A/S

Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks og Imac? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Det er et must at du har taget ACMT uddannelsen Mentech A S udvider med en afdeling i Århus, og søger derfor nye Apple t...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Barona IT søger kørende serviceteknikere!

Barona IT ApS

Barona IT søger en kandidat, der er interesserede i at arbejde som kørende serviceteknikere for vores kunde. Stillingen består i at arbejde med og løse tekniske problemer inden for hardinstallationer for vores kunde i region Hovedstaden. Du som ansø...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

IT-supporter

POWER PEOPLE SJÆLLAND ApS

Power People søger for kunde i København 2 IT-supportere til Try Hire ansættelse - med opstart hurtigst muligt. Dine arbejdesopgaver bliver at hjælpe brugere med løsning af deres IT problemer via telefonen. Det kan eksempelvis være på Windows platfo...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Netværks- og driftstekniker- Senior netværks- og driftstekniker-Ny teknologier, Godt arbejdsklima, Internationalt miljø.

Krüger Search v/Paul Anker Krüger Larsen

For TechEdge som er i stor vækst søger vi en dygtig netværks- og driftstekniker. Du får stor variation i dine opgaver, og du får stor indflydelse på dine opgaver og projekter. Se venligst http: www.techedgegroup.com Du kommer til at arbejde i et IT ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Linux kollega til drift af HPC Systemer i spændende omgivelser

Udvikling og Ressourcer

København
FE søger en kollega med erfaring for og interesse i drift af linux baserede clustre. Driftsopgaven omfatter et antal clustre, der er specialdesignet til hver deres specifikke opgave. Stillingen indebærer desuden en god portion selvstændighed i uform...