Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-supporterelev

IT-Supporterelev til alsidig elevstilling

Har du lyst til at arbejde med IT i en stor organisation med mulighed for faglige og personlige udfordringer? Her går trivsel og faglig udvikling hånd i hånd, så hvis du leder efter en elevplads, bør du kigge nærmere på os.

Som IT-supporterelev i Odsherred Kommune bliver du en del af en IT-afdeling med 13 kollegaer på rådhuset i Højby. Herfra servicerer vi alle medarbejdere i kommunen når det angår brugersupport af telefon og e-mail, software installation, hardware-, tablets- og mobiltelefonklargøring samt administration af alle vores systemer.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige kollegaer i IT-afdelingen, som gradvist vil introducere dig til mange forskelligartede opgaver og udfordringer. Du får en varieret hverdag, hvor du vil komme i kontakt med mange af vores brugere vedrørende f.eks.:

  • Support og løsning af problemstillinger på software, hardware og mobiltelefoner

  • fejlfinde og udskifte defekte it-enheder

  • at yde teknisk support af anden udstyr, som f.eks. printere, scanner, tablets o.lign.

  • opstille, konfigurere, flytte og tilslutte it-udstyr

Ud over almindelige supportopgaver er der mulighed for at indgå i tværgående projektopgaver i forbindelse med it-projekter og lignende.

Du har teknisk flair og finder IT teknologi spændende – du skal have lysten til at arbejde med tekniske løsninger og få indsigt i netværksteknologi og helpdesk arbejde i en offentlig virksomhed.

Som person er du god til at samarbejde og omgås mange forskellige mennesker med meget forskellige IT kompetencer. Du er udadvendt og serviceminded, udviser initiativ, har mod på nye og spændende arbejdsopgaver og er villig til at lære. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt, når arbejdsopgaverne kræver det.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra et fritidsjob, frivilligt arbejde, elevrådsarbejde mv. eller it-relateret erhvervserfaring.

Uddannelsen varer 2 år, og består af skole- og praktikforløb. Skoleperioderne foregår på ZBC i Ringsted. Praktikpladsen vil være i IT afdelingen i Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby.

Efter endt uddannelse vil du kunne søge job som IT supporter både inden for det offentlige og det private arbejdsområde eller videreuddanne dig til datatekniker med speciale i infrastruktur eller programmering.

Der udbetales løn under uddannelsen efter overenskomsten for håndværkere og IT supporter m.fl.

Du skal have gennemført Grundforløb 2 rettet mod data- og kommunikationsuddannelsens hovedforløb. For ansøgere over 25 år, skal skolen have foretaget en realkompetencevurdering, der skal vedhæftes ansøgningen - læs mere på: https://www.zbc.dk.

Samtalerne til elevstillingen vil foregå i uge 20 2018 - Ansøgningsfrist d. 6/5 2018.

Jobsøgning sker via link på kommunens hjemmeside http://www.odsherred.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her