Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Support/sælger for danske kunder med flair for IT søges til Athen.

Har du i en længere periode drømt om at arbejde i udlandet? Hvis ja så skal du endelig læse med her. 

Vi leder efter folk, der har eventyrlyst kombineret med en god arbejdsmoral. Opholdet i Grækenland kan blive en oplevelse for livet, og du får chancen for at udvikle dig professionelt, mens du i fritiden kan opleve Grækenlands hav, gode mad og spændende kultur.

Det vi gerne vil give dig er:

  • Arbejdserfaring i udlandet
  • Stærkere CV
  • Personlig udvikling
  • En oplevelse for livet

Hvad skal du arbejde med?
Stillingen kombinerer som nævnt både IT-support og salg, derfor er det vigtigt at man har gode IT-kundskaber og det ville være prikket over i’et, hvis man også har erfaring med salg. Det er vigtigt at understrege, at du ikke selv skal ringe ud, men at kunderne selv tager kontakt du bliver kontaktet af kunderne. På den måde, kommer kunderne ikke til at føle, at man presser på eller ringer på upassende tidspunkter.
Der er tale om, at dit arbejde bliver at vejlede kunderne med deres IT relaterede spørgsmål, og at du så afsluttende i samtalen kommer ind på salgsdelen. Til salgsdelen kan man eksempelvis spørge kunden om hvorvidt han/hun med fordel kan opgradere sit system til en nyere version. Til tider kommer salget helt automatisk som en del af løsning, på det problem der fik kunden til at tage kontakt. Derfor kombineres salgsdelen i rollen meget med rollen som IT-Supporter.

at man skal have god flair for IT og skal kunne vejlede kunder og komme med løsningerne

Arbejdsugen er på 5 dage og du har en normal arbejdsdag på 8 timer. Du har i løbet af dine 8 timers arbejdsdag en betalt pause på 45 minutter.

Solid oplæring
Inden du starter med at arbejde, får du en solid oplæring. Derfor får du en rolig start på arbejdet, og du vil være klar til at yde support, inden du har din første samtale.

Derudover har du altid din supervisor, som du kan henvende dig til.

Praktiske oplysninger
Du får rejsen til Grækenland samt dit hotelophold i de første 2 uger betalt. Inden dit ophold på hotellet er slut, hjælper virksomheden dig med at finde en lejlighed.

Du står aldrig alene dernede!
Under hele dit ophold i Grækenland har du mulighed for gratis at bruge vores team som din mentor. Ejeren af Jobsun har selv boet i Grækenland i 8 år, og har 3 års erfaring med netop det arbejde, vi her kan tilbyde dig.

Hvor meget kan du tjene?
Lønnen er 1300 euro brutto, hvilket svarer til en nettoløn på 1000 euro (7500 kr.). Det lyder ikke af meget efter danske standarder, men lønnen rækker til en del, fordi prisniveauet er helt anderledes i Grækenland. Nettolønnen på 1000 euro, er også markant højere end gennemsnitslønnen i Grækenland. En ganske glimrende møbleret lejlighed koster omkring 400 euro i husleje. Ønsker du at gøre det endnu billigere, kan man eventuelt dele en lejlighed med en kollega. Det er også billigt at bestille mad, f.eks. koster et pitabrød med kylling 2,50 euro. Desuden har du også penge til en masse spændende fritidsaktiviteter.

Du får naturligvis også feriepenge, og akkurat som i Danmark så afhænger beløbet af, hvor længe man har arbejdet. Du kan tjene op til en hel ekstra løn til jul, samt en halv ekstra til påske og sommer.

Du har også mulighed for, at tjene op til 250 euro i bonus hver måned, såfremt du opnår gode resultater på arbejdet. Når du har været ansat i syv måneder, får du en bonus på 300 euro.

Hvis du har flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42523737 eller på mail alexander@jobsun.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.