Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-systemadministrator til Aalborg Universitet

AAU It Services (ITS) leder efter en dygtig administrator, som kan indgå i Datacenter-teamet, der tilbyder kerneinfrastruktur som virtualisering, storage og backup, for at understøtte de omkring 25.000 studerende samt 4000 ansatte på Aalborg Universitet (AAU). Datacenter-teamet hører ind under ITS-afdelingen Teknologi og Sourcing (TES) og har blandt andet ansvaret for drift, vedligehold, implementering og dokumentation af AAU’s it-infrastruktur inden for Windows, Unix og Linux, netværk, datacenter, databaser og CLOUD-services.

Stillingsbeskrivelse
Datacenter-teamet er ansvarlig for tre store områder af datacenter-infrastrukturen: virtualisering, storage samt backup til hele AAU. Grundet nye, spændende projekter og opgaver leder vi efter en administrator, som kan deltage aktivt i at opnå den rigtige implementering samt at sikre den vigtigste funktion i ”afdelingen for stabil drift”.

Forventninger til kvalifikationer og kompetencer

Vi forventer, at du har:

 • Grundlæggende kendskab til storage-systemer, herunder med fordel Hitachi Storage Systems
 • Kendskab til backup-produkter, herunder med fordel Veeambackup-løsning
 • Kendskab til virtualisering, herunder Vmware(vSphere)
 • Grundlæggende kendskab til netværk, herunder ip-scoping, router, fiberchannel
 • Operationelt kendskab til Microsoft- og Linux operativ-systemer
 • Erfaring med scripting i Powershell er en fordel.

Ansvar og opgaver
Dine og dit teams arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte følgende:
 • Det overordnede ansvar for AAU’s storage platform
 • Overvågning af IT-systemer
 • Implementering og dokumentation af nye teknologier, herunder hardware og software
 • Fejlfinding af hardware, software, netværk, storage
 • Overvågning af IT-miljøet og løse uregelmæssigheder
 • Vedligeholde og opdatere IT-systemer
 • Indgå i tæt samarbejde med det øvrige driftsteam om Veeam-backup og Vmware-drift.

Kvalifikationer
Først og fremmest har du en god generel teknisk forståelse og indsigt i IT-systemer, gerne med en længere videregående uddannelse inden for IT som baggrund.

Du har gode samarbejdsevner og gerne erfaring fra en større IT-organisation. Erfaring med ITIL er en fordel. Vi opfordrer også nyuddannede til at søge, idet vi lægger vægt på evnen og lysten til at tilegne sig den fornødne viden og omsætte det til resultater.

Du kan arbejde struktureret med både implementering og fejlsøgning. Fejl på vores systemer kan påvirke over 20.000 brugere, og vi forventer derfor, at du tager test alvorligt som en del af deployment-processen ved både nye installationer og opgraderinger. Ligeledes benytter du scripting i fx PowerShell eller Python til automatisering for at undgå fejl og sikre, at vi kan håndtere store og komplekse installationer.

I TES forventes generelt, at ansatte er forandringsparate og i dagligdagen bidrager til forbedringer og videndeling således, at ITS og den enkelte løbende udvikler sig og matcher, understøtter og inspirerer AAU’s organisation i den fortsatte digitalisering.

I stillingen forventes derudover, at du:
 • Har gode kommunikative evner på dansk og engelsk, som kommer til udfoldelse både i forbindelse med dialog og præsentationer
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er struktureret og kan bevare overblikket i udfordrende situationer?
 • Er en teamplayer, der også er god til at arbejde selvstændigt og have fokus på struktur, fremdrift og resultater
 • Gerne deler din viden og udveksler erfaringer med dine kollegaer på AAU?
 • Kan have flere bolde i luften samme tid
 • Er nysgerrig og kreativ.

Om os
Vi elsker computere, bits og bytes og har et rigtigt godt miljø, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i afdelingens øvrige teams, support-teams samt vores arkitekter og tekniske projektledere. Det tætte samarbejde smitter også af på graden af indflydelse, du har som administrator, og der er rig mulighed for at deltage/bidrage i forhold til beslutninger omhandlende infrastrukturens arkitektur.

Vi arbejder efter ITIL Best Practice, og tonen er uformel og med et smil på læben. Der er rum og plads til at arbejde sammen med kolleger og til at gøre en forskel individuelt. Vi følger med i den teknologiske udvikling og har gode muligheder for kompetenceudvikling.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til teamleder for Datacenter-teamet Peter Hjorth, tlf. 99403109/93562314 eller på mail, phj@its.aau.dk.

Stillingen er på fuld tid (37 timer ugentlig) og ønskes besat pr. 1. maj 2021 eller snarest muligt herefter.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1141865

Ansøgningsfrist

13/04/2021
Søg stillingen online

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.