IT systemkonsulent

HostHouse er en mindre dansk IT-virksomhed som lægger vægt på kvalitet, ansvarlighed og lange relationer med vores kunder. Virksomheden har eksistereret siden 2002 og vi er i dag 10 ansatte.

Vores kunder er mindre danske virksomheder. Vi arbejder med alt inden for IT-infrastruktur – netværk, servere, wifi, pc’er, printere, scannere, kamera, telefoni osv.

Vi har vores eget datacenter på 120 m2 beliggende i Vejle. Ud over vores eget salg af hosted produkter, har vi også en række forhandlere som sælger vores produkter til deres kunder.

Jobbet

Jobbet som IT systemkonsulent omfatter installation, drift og vedligeholdelse af servere og netværk. Du vil primært have faste kunder og 2. level opgaver. Opgaverne er både på vores eget kontor og ved kundebesøg. Vi sælger primært i vores nærområder, men har kunder i hele landet.

Vores ønsker til kandidater

Vi forventer at du er servicemindet og resultatorienteret, men må også gerne være kreativ og tænke nye veje. Du skal derfor have et stort gå på mod, høj arbejdsmoral, kompetent udstråling – kort sagt en vindertype.

  • Du har minimum 4 års erfaring med Microsoft server produkter og Zyxel/Cisco/HP netværksprodukter
  • Struktureret
  • Arbejdsom
  • Målrettet
  • Bredt kendskab til IT – hardware og software
  • Du er troværdig og har en troværdig udstråling

Vi kan tilbyde

Du kan komme til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du kommer til at arbejde sammen med et team som løfter opgaven i flok.

Vi tilbyder smartphone, PC med internet, lønpakke inkl. pension & sundhedsordning efter 3 måneders ansættelse, og en masse gode kollegaer. Du skal selv have bil.

Du vil primært skulle arbejde ud fra vores kontor i Vejle.

Send ansøgning/spørgsmål til ld@hosthouse.dk

Ansøgningsfrist er 1.3.2021.

Samtaler afholdes løbende.

HostHouse

Gl. Stationsvej 7, 1, 8940 Randers SV

Hjulmagervej 13B, 7100 Vejle

www.hosthouse.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.