Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-teknikere til Digital Service

Er du serviceminded og trives du med mange forskellige opgaver og kontakt til mange personer? Kunne du tænke dig et job på en arbejdsplads med et godt kollegialt fællesskab og en fri omgangstone? Så er du måske en af vores tre nye kollegaer.

Du bliver ansat i Team Drift og Vedligehold, som er en del af Digital Service, der også omfatter Team Projekt og Digitalisering, Team Helpdesk og Support samt Systemkonsulentteamet.

Faktisk har vi, blandt andet på grund af generationsskifte, hele tre ledige fuldtidsstillinger. Så der er gode muligheder for at du, med de rette kompetencer, kan blive en del af vores team og være med til både at sikre og videreudvikle den digitale service, vi yder til vores ca. 3000 kolleger i Tønder Kommune. Infrastrukturen vi håndterer, dækker netværk, servere, telefoni, pc’er, print, devices, skole-IT og meget andet.

Selvfølgelig ser vi gerne, at du har en relevant uddannelse som for eksempel datatekniker eller IT-supporter, men det vigtigste er, at du med dine faglige kompetencer, erfaring, nysgerrighed og gå-på-mod kan gøre en forskel på et af følgende tre områder:

Netværk: Cisco-teknologier; Firewalls, switche, WiFI, ACI, VPN, Umbrella mv.
En del af det du skal arbejde med, er en redundant infrastruktur i vores eget datacenter, hvor vi blandt andet har spændende Cisco ACI og WiFi projekter klar til dig. Uden for datacenteret dækker vores MPLS-netværk over 100 adresser, spændene over alt fra rådhus til skoler og institutioner, både kablet netværk og WiFi med op mod 1000 accesspunkter. Så brænder du for at arbejde med netværk, er dette den profil, du skal byde ind på og være med til at drifte og udvikle vores netværks infrastruktur yderligere.

Vi forventer, at du har forståelse og erfaring med netværks-arbejde, primært på Cisco-løsninger.

Data: IDM, fil-, database- og andre servere.
Vi drifter ca. 200 servere i eget datacenter, oftest Windows servere, og du vil i dette job helt sikkert komme til at arbejde med en del af disse. På sigt skal vi også have fornyet vores egenudviklede brugeroprettelses/IDM-løsning, og vi skal udbygge vores brug af organisations-data. Det skal du være med til. Så stikordene her er Active Directory, styring af ca. 3000 IT-brugere, Windows servere, SQL servere, applikations servere, Powershell, automatisering og programmering.

Vi forventer, at du har erfaring med Active Directory, Windows servere, SQL, script/powershellprogrammering.

Device management: Drift af Windows 10 platform samt IOS/Android Mobile Device Management.

Her taler vi om over 1800 pc’er samt ca. 2600 smartphones/tablets. Vi er i gang med at udflytte Windows-applikationer fra vores Citrix-platform og ud på Windows 10 pc’er, primært Dell og Lenovo laptops. Læg din billet ind her, hvis du elsker at arbejde med drift og fintuning af device- og software-udrulning.

Vi forventer, at du har solidt kendskab til drift af både pc’er og smartphones/tablets, hvilket også fordrer erfaring med Active Directory, Group Policies mv. Desuden også meget gerne EasyInstall, som vi anvender til udrulning og vedligehold af vores pc platform.

Fælles for de tre stillinger
Når vi igen er fuldtallige, er vi i Team Drift og Vedligehold i alt ni personer. Vi løser også 2. level support for de opgaver, der ikke håndteres i Team Servicedesk og Support. Ligesom vi i hele Digital Service arbejder tæt sammen ved implementering af nye systemer.

Du skal indgå i en vagtordning, hvor du ca. hver 6.-7. uge uden for normal arbejdstid skal kunne modtage og handle på opkald eller alarmer fra hjemme-/sygeplejen, VIP’s, samt overvågning af vores infrastruktur. Hvis situationen kræver det, skal du også være indstillet på at køre ud for at løse problemet. 

Vi forventer også, at du

  • er serviceminded og trives med kontakt til mange andre personer i organisationen
  • trives med mange forskellige opgaver
  • arbejder ansvarsfuldt og engageret, både alene og i team
Vi tilbyder
  • fast fuldtidsansættelse på 37 timer / uge med flekstid
  • godt kollegialt fællesskab med en fri omgangstone
  • løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer og gældende overenskomst
Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.