IT-testere til agile teams I Landbrugsstyrelsen

Vil du være med til at sikre, at vi udvikler ordninger, som fungerer både i sagsbehandlingen og for vores kunder? Arbejder du systematisk og metodisk? Og har du lyst til at være en del af en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver i et agilt team, hvor deadlines og højt humør går hånd i hånd? Så er det måske dig, vi leder efter.

IT-testere med høj faglighed og lyst til at arbejde i et agilt team
I Landbrugsstyrelsen har vi indført det agile rammeværktøj SAFe og etableret to Agile Release Trains, ART’er. Hver ART består af en ART-ledelse og en række agile teams. Du vil skulle indgå i et team, hvor du i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger skal arbejde med systemtesten af vores opsætning som dit faglige udgangspunkt. Først og fremmest er du dog ”teammedlem” og skal sammen med teamet løse de opgaver i backloggen, som er højst prioriteret. De agile teams er selvorganiserende og sammen arbejder I efter de agile metoder i tæt samarbejde med ART’ens øvrige teams og ledelse.

Som IT-tester vil du sammen med de øvrige team medlemmer udgøre et udviklingsteam, som sammen sikrer, at produkterne bliver leveret i rette kvalitet og til tiden. Din vigtigste opgave som tester er løbende at bidrage til, at de endelige produkter har en høj kvalitet – og at du sætter din faglighed i spil i hele processen fra det indledende arbejde med bekendtgørelse- og kravspecifikationer, over IT-opsætningen til produktionssætning. Det er teamets ansvar at sikre, at alle opgaver afsluttes til de aftalte deadlines og du kan forvente at få forskelligartede opgaver. Som team medlem vil du derfor få en afvekslende hverdag, hvor du får rig mulighed for at bidrage til, at styrelsen leverer det bedst mulige produkt til vores kunder samtidigt med, at du kan udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Vi forventer, at du som tester og teammedlem:

• Arbejder agilt, metodisk og struktureret
• Overholder deadlines – og forstår vigtigheden heraf
• Er vant til at dokumentere dit arbejde
• Er god til at samarbejde – både med kollegaer i eget team og på tværs både indenfor og udenfor ART’en.
• Trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver
• Deltager aktivt i teamet både fagligt og med godt humør


Det er en fordel, hvis du:

• Er ISTQB certificeret
• Har erfaring med de forskellige testmetodikker
• Har kendskab til den agile metode
• Har databasekendskab
• Har erfaring med TFS
• Har relevant arbejdserfaring inden for IT eller har relevant IT uddannelse

Du bliver en del af et agilt team med en høj faglighed og mange spændende opgaver. Teamstørrelsen vil variere, men vil formentlig ligge mellem 8-12 personer. Du får dygtige og søde kollegaer, som mestrer balancen mellem sjov i hverdagen og opnå sine mål, så deadlines nås og trivslen forbliver i top. Vi sikrer god oplæring og du vil blive tilknyttet en mentor i din første tid i styrelsen.

IT i Landbrugsstyrelsen
Landbrugsstyrelsen er i gang med implementeringen af sin nye meget omfattende digitaliseringsplan. Planen er meget ambitiøs og vil frem mod 2022 understøtte, at vi kan levere løsninger hurtigere og i endnu bedre kvalitet til vores kunder og brugere, samtidig med at automatiseringsgraden øges yderligere.


Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en privat straffeattest uden forhold af betydning for stillingen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en privat straffeattest, der er uden forbehold af betydning for stillingen.

Vi gør opmærksom på, at det daglige arbejdssprog er dansk, hvorfor det forventes, at du kan læse og skrive dansk på et arbejdsmæssigt niveau.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt
Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Resource Manager Louise Arnawa på 25 23 85 53 eller Ressource Manager Mette Jensen på 25 23 84 80.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest den 19. juli 2020.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.