Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-tilsynet søger medarbejder med erfaring og høje kvalifikationer indenfor it-operation

Vil du bidrage til at få Skatteforvaltningens samfundsbærende it-systemer på ret køl? Har du solid erfaring med it-governance, it-operation, it-sikkerhed, outsourcing og styring af it-services leveret enten on-premise eller som cloud løsning i en velorkestreret driftsarkitektur, så er det dig, vi søger i det nye ”It-tilsyn” med Skatteforvaltningens it-område.

Om It-tilsynet

Hvert år opkræver Skatteforvaltningen over 1.000 mia. kr. gennem sine mange it-systemer. De penge skal bruges til at finansiere fundamentet for vores velfærdssamfund. Velfungerende it-systemer i Skatteforvaltningen er således en forudsætning for vores samfundsmodel. Regeringen offentliggjorde i efteråret 2019 resultatet af et eftersyn af Skatteforvaltningens akutte it-problemer, der viste, at arbejdet med at genoprette problemområderne i Skatteforvaltningen er omfattende og ressourcekrævende. Regeringen har på den baggrund vurderet, at der er behov for en stærkere styring og et styrket tilsyn med Skatteforvaltningens it-område. Derfor er der oprettet et eksternt og uafhængigt tilsyn, der skal sikre et styrket tilsyn med Skatteforvaltningens it-område og samtidig give sparring og rådgivning til Skatteforvaltningen.

It-tilsynet består af fem medlemmer. Dertil kommer et sekretariat med ca. 7-10 ansatte.

Om jobbet

Du får en selvstændig rolle i en helt ny organisation, hvor du skal drive en bred vifte af tilsyns- og analyseopgaver, der kræver en tæt dialog med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen.

Du får en vigtig rolle i opbygningen af det nye It-tilsyns sekretariat, hvor du skal bidrage med din ekspertviden inden for it-operation til at:

• Skabe og udvikle et stærkt fagligt miljø, der kan levere kvalitetsprodukter til It-tilsynet.
• Leverer analyser- og beslutningsoplæg af højeste kvalitet til It-tilsynet.
• Identificere og indhente relevant materiale fra Skatteforvaltningen, som skal indgå i It-tilsynets arbejde.
• Udarbejde en årlig rapport om It-tilsynets arbejde, som sendes til skatteministeren og offentliggøres.

Om dig

Du har indsigt i og erfaring med it-operation, herunder driftsarkitektur, it-sikkerhed, outsourcing, leverandørstyring, on-premise, cloud og it-governance. Din erfaring skal dække styringsopgaver af en sammensat portefølje af nye og ældre systemer leveret af flere leverandører. Vi ser gerne, at du har din erfaring fra en virksomhed med et stort og komplekst it-setup. Du er en dygtig og erfaren praktiker og analytiker med gennemslagskraft, er vedholdende og evner at formidle komplicerede problemstillinger på en klar og letforståelig facon.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med topledelsesbetjening, ligesom det forventes, at du kan etablere og vedligeholde gode og solide samarbejdsrelationer med It-tilsynets samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse inden for it, fx cand.scient.dat, cand.it eller lignende.

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen”. Stillingerne skal tiltrædes snarest muligt dog tidligst pr. 1. marts 2021, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendt via nedenstående link senest den 25. februar 2021. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatschef for It-tilsynet, Gitte Fensten Madsen på tlf. 72 37 27 26 eller formand for It-tilsynet Lilian Mogensen på tlf. 40 40 12 60.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.