Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-udbudsjurist til Aarhus Kommune

Drømmer du om at sætte det juridiske præg på nogle af Danmarks største IT-udbud? Her er chancen for at være med på rejsen under en af de mest omfattende digitaliseringer i Danmark.

 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, og sammen med 28.000 professionelle og passionerede kollegaer gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse.

IT & digitalisering sorterer under Borgmesterens Afdeling og dækker områder som IT-sikkerhed, digitalisering, systemarkitektur og IT-infrastruktur på tværs af kommunens 5 magistrater og Borgmesterens Afdeling. Ambitionsniveauet er højt og igennem visionær og professionel ledelse drives en moderne kultur i en afdeling, der bl.a. sikrer indkøb af ny teknologi, driver implementeringsprojekter og porteføljestyring samt etablerer governance på IT-området.

Til Strategi & Styring, som er ansvarlig for at sikre en fælles ramme og sætte retning for udvikling, indkøb, implementering og anvendelse af digitale løsninger og Aarhus Kommunes IT-infrastruktur, søger vi nu en IT-udbudsjurist og Contract Manager, som sammen med sine kolleger kan sikre den juridiske del af kommunens IT-udbud som årligt udgør omkring 400 mio.

 

Stillingen

Aarhus Kommune har outsourcet en stor del af sin IT-drift til en række eksterne leverandører og gennemfører løbende udbud af store IT-anskaffelser. Derfor søger vi nu en dygtig og erfaren IT-udbudsjurist med spidskompetencer inden for udbudsprocesser, udarbejdelse af udbudsjuridiske dokumenter, herunder IT-kontrakter samt overordnet kontraktstyring af disse leverancer.

Med en central placering i organisationen vil du få et bredt ansvar for mange store IT-kontrakter i en stor og ambitiøs IT- og digitaliseringsafdeling med en bred kontaktflade i hele organisation og med mange leverandører.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Rådgivning i forhold til indkøbsstrategi og andre juridiske forhold i forbindelse med IT-indkøb og kontraktstyring.
 • Tilrettelægge og gennemføre indkøbsprocesser i samarbejde med tekniske ressourcepersoner og projektledere.
 • Sikre bedst mulige vilkår i kontrakterne, fx via forhandling, hvor leverandørerne udfordres i forhold til kontraktens bestemmelser om pris og leverancekvalitet.
 • Deltage aktivt i optimering, opfølgning og understøttelse af en professionel kontraktstyring på tværs af de mange interne og eksterne aftalerelationer. Herunder deltage i optimering og forankring af Aarhus Kommunes kontraktparadigme.
 • Støtte forretningen i afklaring af kontraktretlige og kommercielle problemstillinger i forhold til kontrakter inden for IT-området.

Du vil indgå i et team, der pt. består af to andre udbudsjurister og en studentermedhjælper. Det juridiske team er selvstyrende og prioriterer i høj grad internt opgavefordelingen. Der vil være mulighed for uddannelse og sparring på højt, fagligt niveau samt mulighed for at få en specialiseret viden indenfor IT-kontrahering.

Du bliver en del af Strategi og Styring, som er ansvarlig for at sikre en fælles ramme og retning for strategien for udvikling, indkøb og implementering af digitale løsninger via et tæt samarbejde med de decentrale digitaliseringsafdelinger i magistratsafdelingerne.

 

Om dig

Du er handlings- og fremdriftsorienteret, har interesse for IT og arbejder selvstændigt, men kan også præstere i både større og mindre teams. Du er analytisk, struktureret og metodisk, og du kan håndtere mange opgaver på én gang.

Vi forventer, at du har erfaring og dokumenterede resultater inden for tilsvarende arbejdsområder samt en relevant videregående uddannelse. Juridisk indsigt vil være et stort plus.

Derudover forventer vi, at:

 • Du har forståelse for forretningens/IT-brugernes behov og kan omsætte disse i det juridiske arbejde.
 • Du har erfaring med at gennemføre udbudsprocesser (gerne IT-udbud), har stor indsigt i reglerne for offentlige udbud, og har erfaring med at arbejde med ”agreed documents”.
 • Du har kendskab til indkøb via SKI’s rammeaftaler.
 • Du har interesse for IT-branchen og IT-ret.
 • Du evner at stå fast over for leverandører.
 • Du evner at formidle komplekse problemstillinger letforståeligt - skriftligt og mundtligt.
 • Du arbejder professionelt, kvalitetsbevidst og har stor gennemslagskraft.

Herudover prioriteres det, at du er en loyal og troværdig person med gode kommunikationsevner, der trives sammen med kolleger med forskellige kompetencer og baggrunde. Du er god til samarbejde og skabe relationer, du er en dygtig forhandler, og du kan finde løsninger i situationer, hvor mange interesser kan være på spil.

 

Du tilbydes

Vi tilbyder en alsidig, fast stilling i et uhøjtideligt og dynamisk miljø, som er præget af travlhed og professionalisme. Du vil indgå i en afdeling med entusiastiske kolleger og et uformelt arbejdsklima, hvor du selvstændigt får muligheden for at præge din hverdag og dine opgaver.

Med denne centrale placering i Borgmesterens Afdeling er du tæt på beslutningerne og med til at tage ansvar for helheden i landets næststørste kommune. Du kommer til at interagere på mange niveauer i kommunen, og ultimativt vil dette også skabe gode udviklingsmuligheder for din egen karriere i en stor og spændende organisation.

Du tilbydes naturligvis gode medarbejderforhold og en særdeles konkurrencedygtig pensionsordning.

Løn og arbejdsvilkår fastlægges ved ansættelsen efter forhandling med rette faglige organisation.

 

Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Aarhus Kommune, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Allan Rønne Gudbergsen på tlf. +45 30 85 13 33.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.