IT-udvikler til Danmarks største Open Source infrastruktur - Kortforsyningen

Vi søger en engageret kollega, som brænder for at udvikle løsninger

Med ca. 20 mio. requests om dagen og over 75.000 brugere på Kortforsyningen er vi Danmarks største udbyder af geografiske data.


Dine arbejdsopgaver
Din væsentligste opgave bliver at deploye og vedligeholde software understøttelsen og i samarbejde med dataejere udarbejde konfigurationer af WFS services i Kortforsyningen. Det er vigtigt, at du bevæger dig hjemmevant i Linux og trives med at arbejde i et lille team, hvor du kommer til at beskæftige dig med mange forskelligartede teknologier. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde med open source og er bekendt med WFS og Geoserver.

Du kommer til at indgå i et team, hvor udvikling og drift vægter ligeligt. Vi har fokus på at eksperimentere og arbejder så vidt muligt ud fra standarder. Du tager sammen med teamet og ledelsen beslutninger om udviklingen i valg af teknologier, værktøjer, standarder mm.

Om dig
Den vi søger

  • Har en længerevarende uddannelse
  • Har minimum et par års erfaring med IT-udvikling i praksis og hele processen med udvikling, test, drift og vedligehold
  • Er vant til at arbejde med open source software og har praktisk erfaring med Linux
  • Er ansvarlig, grundig og har sans for detaljer og kvalitet
  • Har lysten til at blive en haj til WFS distributionssoftware og WFS konfiguration

Vi tilbyder
Muligheden for at arbejde med en omfattende it infrastruktur baseret på open source. Du vil opleve en kultur, som er præget af vidensdeling og samarbejde med gode muligheder for kompetenceudvikling, kurser og konferencer, som er relevant i forhold til din fortsatte udvikling. Der er en uformel omgangstone præget af humor og ”højt til loftet” i kontoret. Ledelsesmæssigt lægges der vægt på en åben dialog, fokus på ejerskab og engagement i forhold til opgaver samt balance mellem arbejds- og familieliv.

Du bliver en del af Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, som er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-specialist i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelse fra 1. juli, evt. tidligere.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du kan kontakte kontorchef Anders Raahauge på telefon 72545131 eller funktionsleder Jørgen Larsen de Martino på telefon 41318540.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 16. maj 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 21.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på http://www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

IT-udvikler med flair for interaktionsdesign og brugervenlighed

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Har du lyst til at arbejde med digitalisering og udvikling af bedre brugergrænseflader i blanketter til et ambitiøst ansøgnings- og tilskudsadministrativt it-system. Er du kvalitetsbevidst og grundig? Så har vi en stilling til dig. Vi skaber fundame...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Cloud Software Developer

Cloudeon A/S

ABOUT US: At Cloudeon we are building the next generation cloud solutions. Our mission is to empower Enterprises to become disruptive through the usage of Cloud technology, Cloud methodology and process automation. Cloudeon enables customers to tran...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Backend / API Developer

Ulobby ApS

As a backend engineer, you will work with the core of Ulobby s products and design services and APIs for data heavy applications in robust fashion. Ulobby builds technology for Public Affairs professionals who rely on our systems to provide realtime...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Software developer

Ulobby ApS

If you are a software developer looking for a chance to make an impact, we want to hear from you! As a developer at Ulobby, you will help us scale our platform and move to a service-oriented architecture. In addition to being highly skilled on the t...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Front End Developer

R.A.S.K. Holding IVS

Are you a skilled front end developer for either IOS or Android, then we are looking for you. We hope to find dedicated people who want to get a title after version 1.0 in RateAbout and a job for years to come. RateAbout is a startup that has the fu...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018