IT Universitetet søger en Data Arkitekt/Datamodellør

IT Universitetet er i rivende udvikling og har flere store IT Projekter, hvor data og brug af data spiller en vigtig rolle. Vi vil derfor gerne styrke IT-Afdelingens DevOps teamet med en datamodellør/arkitekt, der blandt andet kan udvikle analyse- og datamodeller til komplekse og vigtige systemer.
 
Har du stor interesse for at strukturere data, bygge broer og bruge data til at danne grundlag for beslutninger? Er du nyuddannet eller har du allerede erfaring på området? Så er der nu en unik mulighed for, at du kan være med til at skabe vores fremtidige platform og arkitektur for brug af data i forskellige systemer og data-drevne beslutninger, og dermed få meget stor betydning for vores fremtid.  
Ideelt har du en profil som er struktureret, selvstændig og villig til at tage ejerskab og udvikle området herunder at kunne dokumentere og specificere.
 
Arbejdet vil være meget alsidigt lige fra at etablere governance på dataområdet til at have fingrene helt nede i maskinrummet.  
 
Du vil arbejde med
 
• data og informationsarkitektur og anvende metoder samt standarder for dokumentation af informationsarkitektur  
• begrebsmodeller, modellering af logiske og fysiske datamodeller samt definition af data entiteter  
• at etablere og drive data-governance, og hvis mulig gerne bidrage med erfaring med, hvordan der etableres en effektiv governance struktur omkring data  
 
Dine kvalifikationer
 
Generelt ser vi gerne at du har erfaring med nedenstående, men forventer dog ikke at du kan dække alle områder:  
• Datateknologier XML og JSON dataformater, Oracle, MS SQL, My SQL og de mere nylige teknologier som f.eks. Elastic Search,   Kibana, Big Data, BI, Hadoop data m.m.  
• Udvikling/programmering i PL/SQL, DB Udvikling, SQL eller PostgreSQL-database og deltage i dataimplementering  
• Erfaring med STADS (Universiteternes fælles studieadministrative platform)  
• Erfaring med funktionsorienterede programmeringssprog  
 
Der er to indgange til jobbet. Enten er du nyuddannet og vil dygtiggøre dig og være en af de bedste på området; vi vil gerne uddanne og opbygge dine faglige kompetencer, således at du i løbet af kort tid vil kunne deltage aktivt og bidrage til arbejdet. Eller også har du allerede kompetencer og vil på kort tid blive den primære rolle på området.  
 
IT-Universitetet tilbyder  
ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.  
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.  
 
Ansættelse og aflønning  
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og  
relevant organisation.  
 
Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.  
 
Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. maj 2018.  
 
Yderligere information  
Du er velkommen til at kontakte IT-chef Henrik Ejby Bidstrup (tlf. 7218 5110, heb@itu.dk)  
eller IT-sektionsleder Zoran Dimovski (tlf. 7218 5149, zodi@itu.dk), hvis du ønsker yderligere information om stillingen.  
 
Ansøgningsprocedure  
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.  
 
Ansøgningsfristen er den 16. marts 2018 kl. 12:00.  
 
Samtaler forventes afholdt i uge 12 og uge 13. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.  
 
IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

It-arkitekt til at udvikle fremtidens NemLog-in

Digitaliseringsstyrelsen

København
Vil du være med til at gennemføre et af vores vigtigste it-projekter, som berører næsten alle danskere? Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder udviklingen af en digital offentlig infrastruktur. Som It-arkite...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Infrastrukturarkitekt med kendskab til netværk, storage og sikkerhed

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets EfterretningstjenesteHar du mod på at sætte rammerne for både udviklingen af og sammen med et team af dygtige kolleger bygge den fremtidige infrastrukturplatform i PET? Vi har fokus på skabe en robust og skal rbar inf...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Infrastrukturspecialister med fokus på server storage og VMware

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets EfterretningstjenesteKan du levere solide, tekniske løsninger, hvor eventuelle udfordringer er blevet overvejet og proaktivt håndteret så har vi plads til dig i vores infrastrukturgruppe.PET implementerer nye it-løsni...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Erfaren IT-infrastrukturarkitekt til Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet

København
Erfaren IT-infrastrukturarkitekt til Udenrigsministeriet Udenrigsministeriet søger en ambitiøs og udviklingsorienteret IT-infrastrukturarkitekt til en spændende nyoprettet stilling til vores IT-kontor. Udenrigsministeriets IT-kontor består af et hal...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Testmanagers til store vigtige velfærds it-systemer i Danmark

SKAT

København
Har du erfaring med styring af testteams på større it-udviklingsprojekter med konsulenter, leverandører og forretningstestere, og har du erfaring med testning i traditionelle vandfaldsmodeller og agile miljøer, er du den vi mangler lige nu i fremtid...