IT Web og App udvikler søges til Social Security App

Relocare giver virksomheder det bedste fundament til at Tiltrække, Rekruttere, Indstationere og Fastholde internationale medarbejdere og deres familier. Vi hjælper virksomheder indenfor relocation, HR rådgivning, skatterådgivning, social sikring, immigration, kulturtræning  og global mobilitet. Vi gør ind og udstationeringsprocesserne nemme, hurtige og kærlige for vores kunder med en næsten elitær høj faglighed, samt ikke mindst kærlighed for opgaven og derfor er vi i vækst.

I 2020 har vi lanceret en ny App; Social Security App til tracking og automatisk ansøgning af A1-certifikater for forretningsrejsende. Social Security App hjælper virksomheder og forretningsrejsende til at være compliant, forenkler og automatiserer ansøgningsprocessen og giver medarbejderen et totalt overblik over rejseaktivitet i EU/EØS. Det er et produkt som hurtigt er blevet anerkendt som det mest brugervenlige og innovative system på markedet. På 4 måneders salgsaktivitet har vi opnået mere end halvdelen af vores salgsbudget frem til 2022.

Vi vokser derfor hurtigt, og vi er derfor på udkig efter en talentfuld og dygtig full-stack developer som kan hjælpe os med at vækste.  

Relocare Taxation International ApS hører ind under Relocare Group ApS og er et søsterselskab til Relocare Sweden AB. Det er succesfulde konsulenthuse som er i rivende fremgang – ikke mindst grundet Social Security App.

Den rigtige medarbejder

Du kan kode og opbygge web og mobile App løsninger fra bunden, og du har erfaring med at designe og kode komplekse systemer der overholder GDPR reglerne. Det har vi gjort, men vi lægger stor vægt på at du kan din base, og at du har de elementære fagkundskaber i orden, for vi skal nu videreudvikle vores produkt – både i funktion, i brugervenlighed og til flere andre lande i samarbejde med vores leverandør.

Du får mulighed for at være en central spiller og får mulighed for at være med til at udvikle et team og et produkt, som kan sikre at medarbejdere i hele Europa kan bibeholde social sikring når de arbejder på tværs af landegrænser. Det er et produkt som gør en kæmpe forskel for sikkerheden for medarbejderne og giver stor tidsbesparelse, overblik og værditilførsel til HR, så vi gør en stor forskel, og det skal du være med til!

Du skal hjælpe os med at videreudvikle et allerede supersimpelt og brugervenligt produkt, som fungerer når det skal, og via nudging påvirker medarbejdere til at de husker, at bekræfte deres rejseaktivitet når de rejser, således at de altid er socialt sikret.

Det bagvedliggende produkt som medarbejderne ikke ser, og som du skal hjælpe med at videreudvikle sammen med vores leverandør, er en temmelig kompleks web og APP juridisk løsning som via API løsninger og Chrome extensions opsamler data og kommunikerer direkte med de forskellige landes myndigheder og dermed giver HR og virksomhederne fantastiske muligheder for at sikre compliance. Vi har en fuldautomatisk løsning klar til flere lande og skal levere en løsning til alle EU/EØS lande.

Vi forventer at teamet vokser med yderligere 3-4 IT kyndige personer indenfor det næste år, og vi forventer at du skal hjælpe med at opbygge dit kommende team.

Vi lægger vægt på, at du er så stærk i din fagkundskab, at du både kan forklare og forenkle det komplekse. Der vil være kundekontakt og teknisk support i opgaven til medarbejderne og til HR som vi arbejder for, og vi sætter customer centricity og kvalitet meget højt.

Relocares team består af forskellige personligheder, som breddemæssigt spænder vidt i vores kompetenceprofil og vi sætter en meget stor ære i, at levere et godt produkt. Vi ved af erfaring at de brede kompetenceprofiler med en tværfaglig kompetence passer bedst til os, så har du både front end, back end, IT design, teamleder og udvikler erfaring så hold dig endelig ikke tilbage, for vi har ikke samlebåndsmentalitet og alle kompetencer kommer i spil.

Stillingen vil kræve oplæring, men det er ikke et problem. Vi hjælper dig, og holder hånden under dig. Det er mere vigtigt at du har den rigtige uddannelse, indstilling og kan tænke mange træk frem, frem for at du har erfaring med alle ovenstående punkter.

Med reference til ejeren af Relocare Taxation International ApS får du en derfor en selvstændig og udfordrende rolle.

Den vi leder efter:

 • Har en uddannelse som IT udvikler/ IT programør
 • Du skal kunne skrive automatiserede tests for den kode du skriver, for at sikre høj kvalitet.
 • Dokumenteret og god erfaring fra MS Azure, iOS og Android App udvikling. Vi bruger følgende værktøjer og systemer: React Native, Angular, Microsoft .NET, MS SQL. Back-end erfaring er needs to have. Front-end is nice to have.
 • Har minimum 3 års erfaring indenfor IT-systemudvikling og gerne fra en stilling som leverandør til offentlige systemer hvor GDPR databeskyttelse er en naturlig og integreret del af produktet.
 • Holder af at arbejde med alle nationaliteter uanset den personlighedstype du måtte møde.
 • Når du sætter dig noget for – så opnår du det, men du er et varmt og meget imødekommende menneske med en høj grad af empati
 • Behersker engelsk og svensk/dansk på højt niveau. Både mundtligt og skriftligt. Kan du andre sprog, vil det kun være en fordel.

Vi ved godt at ovenstående lyder af meget og på flere forskellige niveauer, men vi har fuld fart på, og forventer at vækste teamet. Du vil derfor starte i en rolle som forventet og gradvis vil udvikle sig til team-lead og IT-arkitekt, og du får mulighed for at sætte en dagsorden og gøre en forskel.  

De menneskelige kvaliteter er i højsædet hos Relocare Group ApS. Relocare’s motto  ’It’s all about people…” er ikke tomme ord, men gælder også vores egne medarbejdere. Fleksibilitet er vigtigt, og det gælder begge veje.

Relocare tilbyder:

 • Løn efter aftale og dine kompetencer.
 • Grundigt introduktionsforløb og efterfølgende oplæring efter behov
 • Inspirerende arbejdsmiljø med kolleger såvel som kunder i ind- såvel som udland
 • Internationale kontakter og stor mulighed for at kunne udbygge dit professionelle netværk.

Har du eventuelle spørgsmål er du velkommen til at ringe til Else Christensen på 20 85 17 11.

Ansøgning, CV og anbefalinger, samt eventuel open-source projekter som du kan dele din kode til, må du gerne sende til ec@relocare.dk mrk. Social Security App

Vi har løbende samtaler.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.