Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ja, dig som er erfaren sygeplejerske og kunne tænke dig noget nyt

Kære Sygeplejerske

Drømmer du om forandring og nye karrieremuligheder, så er vi stedet. Vi er din nye arbejdsplads. Vi er én af regionen Hovedstadens største kardiologiske afdelinger.

Vægter du udvikling og god stemning højt er vi leveringsdygtige. Bliver du ansat hos os er der muligheder for fordybelse og personlig udvikling, samt en spændende og varieret hverdag.

Vi tilbyder en rotationsstilling mellem vores tre afsnit (akut, invasivt og elektivt), det giver et varieret og spændende arbejdsliv. Vi er en stor afdeling for uddannelse og yder høj kardiologisk kompleksitet. Patienterne er utrolig glade for at være hos os, som ses i vores flotte LUP-tal .


Vi møder dig hvor du er!
Har du erfaring indenfor kardiologien kan vi tilbyde spændende udviklingsmuligheder. Blandt andet indenfor forskning, udvikling eller kliniske fagområder. Vi er den eneste kardiologiske afdeling i landet der tilbyder dig modul 3 i kardiologisk uddannelse.

Har du erfaring indenfor andre specialer, vil vi hjælpe dig med at overføre dine kompetencer og sammen med dig sætte turbo på din kardiologiske karrierer.Men lige meget hvad, kaster vi dig ikke for løverne, men får dig godt på vej i 6 ugers introduktion udenfor normering.

Hvis du kan sætte tjek ved arbejdsglæde og lyst til at lære nyt, lyst til en spændende og uforudsigelig hverdag, så er vi stedet for dig.

Ansættelsesbrøken taler vi om, vi anbefaler dog altid 37 timer. Weekendarbejde hver 3. weekend og skiftende vagter. Vi har en transparent lønudvikling i afdelingen. Den er forudsat erfaring og uddannelse.

Har du lyst til at se med egne øjne hvad vi taler om, er du velkommen til et opkald, en kop kaffe eller en 1-dags praktik, hvor du kan få en fornemmelse af vores dagligdag eller send den ansøgning nu
Læs mere om afsnittet og specialet her. Vi glæder os til at møde dig og få dig godt ombord.De bedste hilsner

Lotte og CharlotteLotte Ørsted Charlotte Engell Afdelingssygeplejerske Afdelingssygeplejerske Lotte.Oersted@regionh.dk charlotte.engell@regionh.dk Mobil 24641935 Mobil 21192851


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.