Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JAVA softwareudvikler

Tør du tage ansvar, har du styr på JAVA og stortrives du i et kreativt team?

For en af vores gode samarbejdspartnere, søger vi en dygtig JAVA softwareudvikler. Virksomheden, som er 10 år gammel, er beliggende i Roskilde og er specialiseret indenfor ledelsesrådgivning og -uddannelse til den tekniske branche. Kerneområderne er rådgivning og systemudarbejdelse på ledelsessystemer indenfor bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CSR-området.

Om dig
Vi søger en dygtig JAVA-udvikler, som kan gå forrest i udvikling af det eksisterende software, som er en større webportal med tilhørende API-løsninger.

Din hverdag vil være i tæt samarbejde med konsulentteamet, hvor din erfaring med JAVA (Jboss Seam 2.3.1.Final, JPA), JSF, Richfaces- og PostgreSQL-databaser vil være den bærende faktor.

Webportalen er under løbende udvikling af et fast team i udlandet, og vi forestiller os, at du bliver ankermand på samarbejdet, når du er sat ind i alle dele af processerne. Du bliver bindeleddet mellem webudviklere i udlandet og konsulentteamet i Danmark, og skal derfor kunne skabe overblik, være i stand til at holde kursen i udviklingen af webportalen og kunne kommunikere fejlfrit på både dansk og engelsk.

Du får desuden en afgørende rolle i forhold til support til kunder. Du skal derfor kunne trives med en udadvendt rolle til brugerne af systemet, og brænde for at yde kundeservice, så de bliver i stand til at benytte webportalen optimalt.

Du tilbydes
– Et fagligt miljø, hvor vidensdeling, samarbejde og sparring med teamet er vigtigt
– Kompetenceudvikling gennem interne projekter
– Et velfungerende team med dygtige og engagerede kollegaer
– En attraktiv arbejdsplads i nyindrettede lokaler
– Gode arbejdsvilkår

Vi forestiller os, at du 
– Er stabil, ambitiøs og modig
– Er nysgerrig og empatisk team player
– Er god til at kommunikere
– Er serviceminded og trives med kundesupport
– Kan begå dig i en virksomhed i vækst med skiftende tempo i hverdagen
– Tænker logisk og ser begrænsninger som noget, der kræver en løsning
– Har et nytænkende og kreativt mindset
– Kan begå dig fejlfrit på dansk og engelsk i skrift og tale
– Har god forståelse for OOP

Ansøgning
Din ansøgning og CV sendes til chs@competencia.dk

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til interview. 

I udvælgelsen til denne stilling vægter vi erfaring med JAVA (Jboss Seam 2.3.1.Final, JPA), JSF, Richfaces- og PostgreSQL-databaser som faglige kompetencer. Som personlige værdier vægter vi empati, overblik og evne til teamsamarbejde.

Vil du høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte headhunter Charlotte E. von Schimmelmann på telefon 40903700 eller mail chs@competencia.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Competencia
Competencia Rekruttering er certificerede specialister i at finde de bedst egnede profiler primært indenfor: Salg, IT, Adm. & Økonomi, Bygge & Anlæg, Industri & Produktion.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her