Java-udvikler/Lead Developer til fornyelse af Nykredits realkreditplatform

Beskrivelse
Java-udvikler/Lead Developer til fornyelse af Nykredits realkreditplatform i Aalborg

Nykredit og Totalkredits realkreditplatform er i gang med en modernisering, hvor der opnås løsninger og resultater gennem tværgående samarbejde og agile udviklingsmetoder. Vi udvikler API’er og applikationer til fremtidens realkreditløsninger. Så er du en teamplayer, og har du lyst til at spille en rolle i et af Nykredits store udviklingsprojekter, har du nu muligheden for at blive vores nye kollega.


Dit kommende job
I Digital, Change & IT er vi ved at udvikle fremtidens realkreditløsning i et stort platformsfornyelsesprogram. Du får en vigtig rolle som udvikler i et eksisterende leveranceteam, der har en lang række applikationer, som skal omlægges til moderne teknologi. I teamet er der stor ekspertise og stort domænekendskab til eksisterende mainframebaserede applikationer, og her skal du være en fornyelse til teamet og en del af udviklingen af ny funktionalitet til erstatning for de nuværende løsninger.

Teamet er forankret i Aalborg, men samarbejder med teams i København og Warszawa. Teamet leverer understøttelse af kompleks realkreditfunktionalitet. Du vil indgå i teamet som Java-udvikler.

Du skal - i samarbejde med arkitekter og analytikere fra et centralt migreringsteam - udvikle nye API’er og applikationer, der skal benytte sig af cloudteknologi. Du skal samarbejde med infrastruktur- og arkitektteams om anvendelsen af ny platformsteknologi til erstatning for mainframefunktionalitet. Her vil der bl.a. blive arbejdet med ny batch-/load orchestration-platform, skift i databaseteknologi, nye integrationsmønstre, GUI-frameworks, mm.

Vi søger en udvikler, som:

 • har solid erfaring med backend-Java og flere JEE-kompetencer
 • har en relevant teknisk uddannelse som fx softwareingeniør, datalog, datamatiker, cand.it eller lignende
 • har erfaring med JPA eller lignende
 • har erfaring med automatiseret test
 • tænker analytisk og formår at nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser
 • taler og skriver godt engelsk, da meget af vores kommunikation foregår på engelsk.
 • Det er et plus, hvis du har kendskab til REST services, modellering og design af databaser, Oracle-database, JAX-RS, JSON, OAuth, DB2, Maven eller Cucumber. Som person er du struktureret og resultatorienteret, og du kan lide at arbejde agilt i et scrumteam, hvor en fast del af vores sprints består af review, retrospective, sprint planning og daily standups.
   
  Vi tilbyder dig:

 • et uformelt agilt team med højt til loftet, hvor vi hjælper hinanden og konstant forsøger at forbedre os
 • arbejde på et stort udviklingsprojekt, som kommer til at vokse i størrelse over de næste år
 • ansvar for hele opgaven - teamet vedligeholder det, de udvikler!
 • store muligheder for personlig udvikling
 • et uformelt arbejdsmiljø med højt humør.
 • Er du interesseret?
  Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Michael Weber-Hansen, 44 55 51 35 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.  Vi inviterer løbende til samtale.
  Ansøgningsfrist: 29. oktober 2020 


  Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.  Copyright (c) 2006, Oracle. Alle rettigheder forbeholdes.Privacy Statement


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.