JazzDanmark søger erfaren og dynamisk projektleder

JazzDanmark søger to skarpe profiler til at udfylde de ledige stillinger i sekretariatet. Det drejer sig om en projektleder, som skal kunne tiltræde hurtigst muligt, og en projektkoordinatorstilling med ansættelse 1. april 2018.
Læs mere herunder om stillingen som projektleder.

 

JazzDanmark søger en projektleder med erfaring fra det danske musikliv til at forestå en bred portefølge af organisationens projekter samt etablering og udvikling af nye projekter i tråd med organisationens strategi og formål.
 
Som projektleder arbejder du tæt sammen med det øvrige sekretariat som består af 4 fuldtidsansatte og to deltidsansatte. Dine arbejdsopgaver løses i dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere inden for og uden for landets grænser.
 
Kvalifikationer
Vi søger en visionær og samarbejdsorienteret medarbejder, som kan falde naturligt ind i nuværende projekter og samtidig være med til at udvikle porteføjlen. Du skal kunne tænke strategisk og politisk og have forståelse og interesse for organisationens position i det danske jazz- og musikmiljø.
 
Som person er du kreativ, løsningsorienteret, selvstændnig og proaktiv og med en imødekommende tilgang til hele jazzmiljøet, som vi arbejder for.
 
Vi vægter følgende faglige kvalifikationer:

 • Stærke projektlederegenskaber og erfaring med projektledelse indenfor musikmiljøet
 • Dygtig til at anskueliggøre og kommunikere effekten af arbejdet
 • Evnen til at kommunikere klart skriftligt på både dansk og engelsk

 
Vi forventer desuden, at du har et godt netværk indenfor musikmiljøet og blandt de forskellige aktører – både på statsligt og privat niveau, samt at du har haft berøring med fundraising og sponsoraftaler.
 
Opgaverne omfatter bl.a.:
Gennemførelse, evaluering/afrapportering og videreudvikling af såvel mindre som større etablerede projekter, heriblandt følgende projekter:

 • JazzCamp for Piger - landsdækkende camp for 10-15-årige piger med det formål at ændre kønsbalancen i rytmisk musik i fremtiden.
 • Sounds of Denmark - dansk jazzfestival og karriereindsats for danske jazzartister i London.
 • Jazzahead - forberedelse og afvikling af den danske stand på Europas største jazzmesse, samt gennemførelse af den danske clubnight.
 • Kids Can - JazzDanmark er lead partner på et nyt EU-projekt, som er co-finansieret i Creative Europe-programmet med samarbejdspartnere i Portugal og Estland.
 • Div. andre mindre projekter og initiativer.

 
Løn og ansættelsesvilkår

 • Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer/uge og ønskes besat snarest muligt og senest d. 1. april 2018.
 • Aften- og weekendarbejde samt nogen rejseaktivitet må påregnes men kan afspadseres.
 • Løn efter kvalifikationer.
 • Stillingen referer til JazzDanmarks sekretariatsleder.
 • JazzDanmark bor på Onkel Dannys Plads 1, 1711 København V.

 
Ansøgning og ansættelse
Send din ansøgning og CV til sekretariatsleder Eva Frost på eva@jazzdanmark.dkmærket “Projektleder” i emnefeltet senest mandag d. 12. februar 2018. Ansættelsessamtaler afholdes i dagene d. 19. og 20. februar 2018.
 
Vil du vide mere
Har du spørgsmål eller vil vide mere om stillingen kan du kontakte sekretariatsleder  på mail eva@jazzdanmark.dk.
 
Om JazzDanmark
JazzDanmark vil bidrage til den kunstneriske mangfoldighed i samfundet ved at udfordre sig selv og jazzmiljøet, styrke sin position som omdrejningspunkt og kraftcenter i kunst- og kulturlivet, præge den musikpolitiske dagsorden og sætte den danske jazz på verdenskortet.
 
JazzDanmark arbejder for jazzen i Danmark og dansk jazz i udlandet. Organisationen er hovedfinansieret af Statens Kunstfond men er endvidere projektstøttet af diverse private fonde samt organisationer som bl.a. Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, DJBFA m.m. Læs mere om JazzDanmark på www.jazzdanmark.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Project Planner

Ansaldo STS S.p.A.

Accountabilities Maintaining the customer scheduleValidating and amending the internal planning to freeze the project baseline including scheduling activities and cost definition by activityMonitoring monthly progress including the customer schedule...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Projektchef/seniorprojektleder - trafikplanlægning

MOE AS

Vi søger en erfaren trafikplanlægger, der både har interesse for det faglige og lyst til at arbejde med strategi og markedsføring i afdelingens ledelsesteam Hos MOE Tetraplan arbejder vi med strategisk og fysisk trafikplanlægning. Afdelingen omfatte...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Fagleder til vejområdet

MOE AS

Vi søger en ambitiøs og dygtig fagleder til store infrastrukturprojekter Hvis du har ønsker om en central post på store infrastrukturprojekter, er dette job lige noget for dig. Du skal varetage rollen som fagleder for vejområdet på vores forestående...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Projektleder til delprojekter i det nye NemLog-in

Digitaliseringsstyrelsen

København
Hverdagen er digital, og NemLog-in er et af de mest samfundskritiske og strategisk vigtige infrastrukturprojekter i Danmark lige nu. I Center for infrastrukturprojekter og udbud er vi ved at forberede næste generation af den nationale digitale infra...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Erfaren projektleder søges til digitaliserings- og udbudsprojekter

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

København
Vil du arbejde i en styrelse, som arbejder aktivt med digitalisering og automatisering af arbejdsprocesser? Og har du solid erfaring fra en offentlig myndighed? Så er du måske vores nye kollega! Dit første projekt bliver at modernisere styrelsens sy...