Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JC Trykluftcenter A/S søger servicetekniker/montør med mekanisk uddannelse

 

Vi har meget travlt og søger derfor en ny kollega. Du vil i jobbet få stor grad af frihed, hvor du i de fleste tilfælde selv kontakter kunden og laver aftaler med dem. Din hverdag vil være præget af stor grad af selvstændighed hvor du kører direkte til kunden hjemmefra.

Vi stiller naturligvis servicebil til rådighed.

Du vil overfor kunden være ansvarlig for at udføre nedenstående opgaver på både autolifte, styrtøjsudmåling og dækmaskiner:

  • Lovpligtigt årligt serviceeftersyn
  • Reparationer ved nedbrud herunder udkald
  • Forebyggende servicevedligeholdelse
  • Montage

Vi forestiller os at du har en uddannelse som mekaniker, der kan matche de opgaver du skal løse. Vi lægger stor vægt på at du har erfaring og er fortrolig med styrtøjsudmåling.

Du vil primært skulle køre hos kunder i Autobranchen, hvor vigtigheden af, at deres værksted kører hele tiden, vil være af stor betydning for dig. Vi forventer at du er selvstændig, fleksibel omkring arbejdstid, god til at sætte dig ind i noget nyt og at du har stor interesse for teknik. Du er serviceminded og kan lide den direkte kontakt til kunden.

Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, pensionsordning, frihed under ansvar og gode kolleger, der står klar til at hjælpe dig når du har brug for det.

Stillingen ønskes besat snarest muligt men vi venter gerne på rette vedkommende.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du bedes sende din ansøgning til info@jctrykluft.dk Såfremt du har spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Christian på mobil 26162930.

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.