Gem job

Jet Sport søger en analytisk stærk Business Intelligence Analyst, der brænder for at arbejde med tal og kodning.

Jet Sport er Danmarks førende tekstiltrykkeri. Vi er en familieejet B2B-virksomhed med stærke kerneværdier, der manifesterer sig i en dedikeret, men samtidig hjælpsom og imødekommende adfærdskultur. Vi er beliggende i Viborg, hvorfra vores ca. 100 ansatte leverer tryk og broderi til sportskæder, promotions- og arbejdstøjsvirksomheder og industrielle vaskerier. Vores logoer pryder bl.a. det danske fodboldlandsholds- og mange af de største superligaklubbers trøjer, mens vi også leverer til de danske sygehuse og alle nordens førende industrivaskerier. 

Vi er et ungt, fremstormende hold af entreprenører og medarbejdere med ambitioner om at blive endnu større. Som følge af vores succes og øgede markedsandele, opererer vi med et til stadighed større internationalt udsyn og er på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, som vil med på den spændende rejse

Jobbet: Udvikling og analyse af store, komplicerede datasæt

Du vil tage hand om at indsamle, bearbejde og analysere forretningsmæssig data og sikre fortsat vækst gennem relevant forretningsmæssig indsigt.

Primære arbejdsopgaver:

• Opgaver i Power BI

• DAX-kodning

 

Din profil:

• Du er en dygtig analytiker med forretningsforståelse, som kan favne kompleksitet og effektiv kommunikation.

• Du er som minimum flydende på dansk og engelsk.

Vores forventninger:

• Du er enten studerende eller villig til at betragte jobbet som en halvtidsstilling.

• Du er motiveret til fuldt ud at tage dine betragtelige kompetencer i brug med styrkelsen af Jet Sport som overordnet mål. 

Sådan søger du stillingen 

Send ansøgning, CV og andet relevant materiale til job@jetsport.dk. Skriv ”BI Analyst” i emnefeltet. 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.