Gem job

Jet Sport søger en proaktiv og struktureret HSEQ Manager, der brænder for at gøre en indsats for miljøet og skabe sikre arbejdsdage for vores ansatte

HSEQ Manager

Jet Sport er Danmarks førende tekstiltrykkeri. Vi er en familieejet B2B-virksomhed med stærke kerneværdier, der manifesterer sig i en dedikeret, men samtidig hjælpsom og imødekommende adfærdskultur. Vi er beliggende i Viborg, hvorfra vores ca. 100 ansatte leverer tryk og broderi til sportskæder, promotions- og arbejdstøjsvirksomheder og industrielle vaskerier. Vores logoer pryder bl.a. det danske fodboldlandsholds- og mange af de største superligaklubbers trøjer, mens vi også leverer til de danske sygehuse og alle nordens førende industrivaskerier. 

Vi er et ungt, fremstormende hold af entreprenører og medarbejdere med ambitioner om at blive endnu større. Som følge af vores succes og øgede markedsandele, opererer vi med et til stadighed større internationalt udsyn og er på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, som vil med på den spændende rejse.

Jobbet: Arbejdsmiljø, kvalitets-, sikkerheds- og miljøstyring

Du vil tage hånd om HSEQ aspekterne af vores produktionsprojekter og ansattes velvære.

Primære arbejdsopgaver:

  • Skabelsen af compliance- og sikkerhedsrammer, der vil ligge til grund for en verdensklasse HSEQ kultur- og historik.  
  • Udvikling, implementering og vedligeholdelse af aktiviteter og fremgangsmåder til sikring af produktionseffektivitet og overholdelse af HSEQ retningslinjer.
  • Fortolkning af relevante love og retningslinjer.

 Din profil:

  • Du har flere års erfaring i en lignende stilling.
  • Du kan dokumentere dybtgående arbejde med ISO 14001, 9001:2015 og 45001.
  • Du er fremragende til at motivere og kommunikere
  • Du kan og vil arbejde på eget initiativ.
  • Du er som minimum flydende på dansk og engelsk.

 Vores forventninger:

  • Du kan tilsende os relevante referencer og give en kort beskrivelse af tidligere benyttede fremgangsmåder til opfyldelse af objektiver.
  • Du ser dig selv som blandt de allerbedste i din profession og er motiveret til fuldt ud at tage dine betragtelige kompetencer i brug med styrkelsen af Jet Sport som overordnet mål. 

Sådan søger du stillingen 

Send ansøgning, CV og andet relevant materiale til job@jetsport.dk. Skriv ”HSEQ Manager” i emnefeltet. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.