J&G medarbejder søges

Dansk Miljørådgivning A/S (DMR) er fortsat inde i en særdeles positiv udvikling og søger derfor nye medarbejdere, der vil være med til at videreudvikle DMR og bidrage til, at vi fortsat kan yde god rådgivning til vores mange kunder.

Er du den rette kan du frit vælge hvilket af vores 11 kontorer i Danmark du vil tilknyttes (Jerslev J, Randers, Ry, Karup J, Esbjerg, Kolding, Aabenraa, Nyborg, Slagelse, Vordingborg eller Hvidovre).

Det er en forudsætning, at du har relevant erfaring med jord- og grundvandsopgaver. Du har forventeligt 2-10 års relevant erfaring, gerne fra rådgiverbranchen.

Du vil få mulighed for at indgå på en bred vifte af projekter inden for miljøområdet, med vægt på både feltarbejde med tilsyn på bygge- og anlægsprojekter vedrørende styring og håndtering af undersøgelse, jordhåndtering, håndtering af forureningsuheld, prøvetagning af jord og grundvand samt udarbejdelse af relevante notater og rapporter, inkl. risikovurderinger og §8/19 ansøgninger. Du forventes at få projektlederansvaret på en række af opgaverne.

Vi lægger vægt på, at du har relevant uddannelse og relevant erhvervserfaring, gerne fra rådgiverbranchen, samt at du er fleksibel, handlekraftig, kvalitetsbevidst og god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt med kunder, leverandører og kolleger.

Vi lægger desuden vægt på, at du er selvstændig med stor lyst og ambition om en karriere, med rådgivning om forurenede stoffer i jord- og grundvand.

Du vil indgå i et særdeles stærkt fagligt team sammen med nogle af firmaets øvrige >85 specialister inden for jord og grundvand.

DMR tilbyder:

  • et udfordrende og spændende job i et ambitiøst firma med en uformel om­gangstone, hvor du har mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver,
  • gode muligheder for fag­lige og personlige ud­fordringer i et firma, der sætter kvalitet og faglig udvikling i højsædet,
  • løn og ansættelses­for­hold i forhold til dine kvalifikationer.

Du kan læse mere om, hvordan det er at være medarbejder i DMR på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål ved­rørende stillingerne, er du vel­kommen til at kontakte Claus Larsen, 20 95 06 55, cl@dmr.dk.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt. Ansøgningerne bedes senest den 20/4 2018 sendt til job@dmr.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

J&G medarbejder søges

DMR A/S

Vordingborg
Dansk Miljørådgivning A S (DMR) er fortsat inde i en særdeles positiv udvikling og søger derfor nye medarbejdere, der vil være med til at videreudvikle DMR og bidrage til, at vi fortsat kan yde god rådgivning til vores mange kunder. Er du den rette ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018