Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Job hos Himmerlands Pejsecenter Hey håndværker! Er du træt af rutineopgaver?

Er du håndværker med stort H? Brænder du for at levere et førsteklasses resultat – Hver gang? Er du glad for variation og udfordring? Så er der et ledigt job til dig hos Himmerlands Pejsecenter. Et job fyldt med varierende og spændende arbejdsopgaver. Et job, der byder på faglige udfordringer og en travl hverdag.

Om dig:

Vi forestiller os, at du har en baggrund i VVS-, tømrer- eller smedefaget. Derudover er du i besiddelse af en bred palette af håndværksmæssige kompetencer, så du kan udføre forskelligartede opgaver. Du stejler ikke, hvis du møder udfordringer, og du har lyst til at tilegne dig ny viden og nye færdigheder. Du er af natur tillidsvækkende, venlig og imødekommende, så vores kunder er trygge ved dig. Du har blik for helheden og detaljerne, så det slutprodukt, du leverer, er i absolut topklasse.

Om os:

Himmerlands Pejsecenter er en specialvirksomhed i vækst, der leverer og monterer eksklusive pejseløsninger i hele Danmark. Hos os er kunden i centrum. Desuden har vi egenimport af pilleovne, som vi sælger til - og monterer hos - vores kunder. Desuden sælger og monterer vi brændeovne og komplette skorstensløsninger.

Vores primære speciale er skræddersyede pejseløsninger – gaspejse eller traditionelle brændefyrede pejse. I et tæt samarbejde med kunder, arkitekter og byggefirmaer skaber vi unikke totalløsninger i højeste håndværksmæssig kvalitet. Vi arbejder i en bred vifte af materialer tilpasset kundens ønsker – eksempelvis marmor, granit og stål.

Fra Italien importerer vi højt ydende pilleovne og pillefyr af mærket Caminetti Montegrappa. Pilleovne monterer vi – ofte i forbindelse med varmeflytningsanlæg eller udskiftning af produkter til centralvarmeanlæg. Den traditionelle brændeovn har stadig en trofast fanskare, så det er også en vigtig produktgruppe hos os.

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi et tæt sammentømret team af medarbejdere, der er passionerede om det, vi gør. Tonen er uhøjtidelig og venlig. Kulturen i virksomheden indbyder medarbejderne til en høj grad af medindflydelse og selvstændighed.

Dine arbejdsopgaver:

Vi kan garantere dig en varieret arbejdsdag med opgaver som:

  • Montering af pejse, brændeovne samt pilleovne og -fyr
  • Servicebesøg hos kunder (service på alle typer produkter)
  • Montageopgaver i hele Danmark - med specielt kundetilpasseede løsninger
  • Og meget meget mere

Himmerlands Pejsecenter er en virksomhed, der er præget af entreprenør-ånden. Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold på en god arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Vores fokus er på udvikling og fremdrift – også på det personlige plan. Derfor vil du blive tilbudt den efteruddannelse, du har brug for i forhold til dine arbejdsopgaver. Vil du høre mere om jobbet, så kontakt Lars Poulsen pr. mail: post@himmerlandspejsecenter.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.