Job-Link søger til en af vores kunder en JAVA udvikler til spændende udviklingsteam

Job-Link søger til en af vores kunder en dygtig JAVA udvikler.

Vores kunde er en innovativ it-virksomhed i rivende udvikling, der derfor løbende søger dygtige og engagerede nye medarbejdere. Virksomheden har specialiseret sig i, at udvikle og levere løsninger og konsulentydelser til både den private og offentlige sektor. Vores kunde har store ambitioner og vil være den foretrukne leverandør inden for digitale løsninger til booking, ressourcestyring og planlægning. Udover at hoste egne løsninger, hoster vores kunde også for andre virksomheder.

Virksomheden har pt. 40 medarbejdere og er bosiddende i Storkøbenhavn samt har en afdeling i udlandet. Vores kunde er Microsoft Certified Partner, bruger de nyeste teknologier og udviklingsværktøjer og gør en dyd ud af, at udvikle de rette løsninger sammen med kunderne.

Om stillingen

Som Java-udvikler kommer du til at arbejde som konsulent og vil derfor primært have din faste arbejdsgang ude hos en specifik kunde. Her kommer du til at sidde med vores kundes øvrige dygtige og engagerede medarbejdere og vil dermed blive en del af et velfungerende og resultatorienteret team.

Dine Kompetencer

Du må gerne være nyuddannet og med få år på arbejdsmarkedet. Vigtigst er det, at du har kendksab og erfaring med Java. Dine spidskompetencer er indenfor udvikling og du har en teknisk profil.

Vi ser gerne at du har udviklingserfaring med nedenstående teknologier:

- JAVA J2SE 9

- Holodeck B2B

- Elastic Search stakken

- Sparkjava

- RESTful / SOAP services

Personlige egenskaber

Virksomheden søger en medarbejder der lægger vægt på kvalitet og en medarbejder der evner at skabe gode relationer og fungere positivt i et team.

Det forventes at du har en åben, fleksibel og tålmodig indstilling til jobbet. Derudover skal du hurtigt kunne sætte dig ind i forretningsmæssige og tekniske problemstillinger. Det er ligeledes vigtigt, at du har vilje og evne til at lære nyt.

Meget baggrundsmateriale er på engelsk, hvorfor det er nødvendigt at du behersker dette i både skrift og tale.

Øvrigt

Du vil blive ansat hos vores kunde der har kontor lidt nord for København, men vil som konsulent bruge det meste af din tid hos en specifik kunde der er bosiddende i Storkøbenhavn.

Vi holder løbende samtaler og skal ansætte en kandidat hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende dit CV.

Send venligst dit CV via nedenstående link.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.