Job som styringsmedarbejder - Aarhus

Er du handlekraftig og pålidelig, og kan du bevare overblikket i pressede situationer? Hvis ja, så skal du måske være styringsmedarbejder i vores grønne og klimavenlige kontrolcenter i Aarhus?

Vi uddanner dig til styringsmedarbejder hos Keolis, og du bliver en del af holdet, som driver den første letbane i Danmark. I kontrolcenteret er du med til at styre og disponere letbanedriften. Du skal jonglere med sporspærringer, fejl på infrastruktur og køretøjer, ligesom kommunikation til kunder og samarbejdspartnere er en vigtig del af hverdagen.

Vi søger nogle gode kollegaer, der sætter en ære i at være med til at sikre, at vores passagerer kommer sikkert og rettidigt frem. Du nyder at arbejde i et team og at bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Kort om dig
  • Trives med at arbejde i en driftsorganisation, som løbende udvikler sig
  • Arbejder systematisk og bevarer både ro og overblik i pressede situationer
  • Er pålidelig og ansvarsfuld
  • Kan arbejde med skiftende arbejdstider
  • Er dygtig til at kommunikere i både skrift og tale
  • Er erfaren bruger af IT
  • Trives med at arbejde indgående med procedurer, men kan også træffe hurtige beslutninger, når det gælder.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så er det måske dig, vi søger.

Kvalifikationer

For at komme i betragtning skal du opfylde nedenstående:

  • Kunne erhverve helbredsattest og have normal hørelse, syn og farvesyn
  • Være minimum 21 år
Forløbet

Når du har sendt din ansøgning, er du oprettet i vores jobbank. Her vurderer vi løbende ansøgere og inviterer til samtale, når vi skal ansætte nye medarbejdere.

Har du den rette indstilling og profil, indkalder vi dig til en samtale. Her får vi et indtryk af hinanden, ligesom du får et nærmere indtryk af arbejdet som styringsmedarbejder. Herefter skal begge parter vurdere, om vi fortsat synes, at jobbet er det rette for dig. Er det tilfældet, inviterer vi dig til at gennemføre en online-test, der danner grundlag for anden samtale.

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.

Keolis tilbyder

I Keolis arbejder vi med korte beslutningsveje og en decentral ledelsesfilosofi. Du får derfor stor mulighed for at sætte dit præg på hverdagen. Du bliver en del af en koncern med ca. 1.500 medarbejdere i Danmark og 65.000 verden over. I Danmark har vi 10 busanlæg med egne værksteder og driftskontrakten på letbanerne i Aarhus og i Odense. Dertil kommer, at Keolis er verdens førende operatør af letbaner – vi driver letbaner i bl.a. Norge, Frankrig, Australien, Canada og Danmark.

Sådan kommer du videre

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning, CV og relevante dokumenter via linket til jobbet som Job som styringsmedarbejder til http://www.keolis.dk/job-karriere/ledige-stillinger/ - hvorefter du kan søge jobbet til højre under "søg stillingen".

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.