Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt dygtig sygeplejerske

Er du uddannet sygeplejerske, og vil du have en fleksibel hverdag i hjertet af Hareskovbo? Vil du være en del af en fagligt stærk sygeplejegruppe, hvor du får faglig og kollegial sparring? Så er der nu en unik mulighed for at blive en del af vores stolte sygeplejegruppe.

Da en af vores dygtige sygeplejersker har fået mod på at prøve kræfter som leder andetsteds, søger vi nu vores nye kollega. Vi kan tilbyde en fuldtidsstilling, men er åben for dine ønsker til timetal, da det er en del af den fleksibilitet, vi lægger vægt på i arbejdsmiljøet.

Om os

Hareskovbo er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Bagsværd Sø. Huset består af to afdelinger med tre bo-grupper i hver. Her bor i alt 85 beboere - alle med individuelle behov og ressourcer. Vi er et hus i stadig udvikling, og vi har fokus på høj kvalitet i plejen samt et respektfuldt og godt miljø for vores beboere, besøgende og medarbejdere.


Vi sætter trivsel, ansvar, dialog samt et højt fagligt niveau hos personalet i højsædet, for at sikre at Hareskovbo forbliver et godt sted at bo, besøge og arbejde. Som vores nye kollega er det vigtigt, at du aktivt er med til at understøtte dette. Læs gerne mere om os på www.hareskovbo-gladsaxe.dk

Om dig
Som vores nye sygeplejerske forventer vi, at du til stadighed er medansvarlig for høj faglighed, og derfor lægger vi vægt på følgende:

 • Du er en fagligt dygtig sygeplejerske, præget af ansvarlighed og ro
 • Du er en god samarbejdspartner, både mono- og tværfagligt, eksternt som internt
 • Du forstår at møde mennesker med forskellige behov og ressourcer på en respektfuld og ligeværdig facon, der inviterer til positiv dialog
 • Du har en positiv og åben tilgang til det daglige arbejde, forstår at være rollemodel og bidrager naturligt med din viden og faglighed
 • Det falder dig naturligt at arbejde tværfagligt, anerkendende og værdibaseret – også på travle dage!
 • Du har et skarpt overblik, er struktureret og handlekraftig
 • At dokumentere elektronisk er naturligt for dig - vi anvender KMD NEXUS

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et stærkt fagligt sygeplejeteam, hvor vi sammen udvikler os fagligt og kollegialt, og du vil blive en del af et hus, som vi alle er stolte af. Derudover vil du få:

 • En stilling med ansvar og fleksibilitet
 • Et godt arbejdsmiljø præget af engagerede kollegaer, der er fagligt dygtige
 • Stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse
 • Et rummeligt hus, hvor idéer, der understøtter den faglige udvikling, er velkomne

Hvad nu?

Er du blevet nysgerrig og ønsker du at vide mere om dine muligheder, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne-Marie Willumsen på telefon 44 98 95 58 - tast 2, tast 4.

Ansøgning fremsendes til kontakt@hareskovbo.dk eller via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Vi behandler ansøgninger løbende, og håber derfor at høre fra dig snarest :-)


Se mere på vores ansøgersite: https://hareskovbo-gladsaxe.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.