Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller Analyst til DSV i Hedehusene (HURTIG OPSTART)

Jnr. 149260

På vegne af DSV i Hedehusene søger vi en erfaren Risk Control Analyst til en spændende stilling med opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

Som Risk Control Analyst hos DSV bliver du en del af et netop igangsat projekt, der har til formål, at udvikle og etablere nye standarder for den eksisterende controlling proces. Formålet med projektet er at systematisere de nuværende processer.

Det bliver i jobbet din fornemmeste opgave at udrulle selve systemet, hvorfor den dertilhørende rapportering også vil blive et af dine primære ansvarsområder i det daglige. Du vil, som en del af udrulningen af systemet, ydermere få til opgave at indgå i en dialog med diverse stakeholders, for dermed at sikre, at deres oplevelse af systemet inkluderes i det fremtidige setup. Udover selve projektet vil du som Risk Control Analyst endvidere blive tildelt en lang række alsidige opgaver inden for Financial Risk Management herunder:

  • Whistleblower-sager
  • Likviditets styring
  • Controlling
  • Andre ad hoc-opgaver inden for Financial Risk Management

Du vil i det daglige blive en del af en afdeling på i alt 40 medarbejdere, der sidder på forskellige lokationer rundt om i verdenen. Dit team er på i alt 4 personer, der alle varetager forskellige opgaver inden for området.

Din profil

Vi forestiller os, at du kommer med nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du har herigennem opnået erfaring med ekstern revision, og er vant til at agere i en stilling med en bred opgaveportefølje. Derudover betragtes det som en fordel, hvis du fra tidligere har erfaring med udrulningen af et større projekt i finans regi – herunder, at du er vant til arbejdet med de dertilhørende rapporteringer. Vi søger desuden dig, der har en relevant finansiel uddannelsesmæssig baggrund, gerne revisor, men dette er ikke et krav.

Som person er du ansvarsbevidst og imødekommende. Du arbejder struktureret og trives i en rolle, hvor du ofte vil skulle arbejde selvstændigt med en given opgave. Derudover forventes det, at du formår at hjælpe til hvor der er behov.
Vi forestiller os ydermere, at du som person besidder den rette pondus, da selvsamme er essentiel i forbindelse med eksempelvis whistleblower-sager.

Yderligere forventes det, at:

  • Du arbejder systematisk og disciplineret
  • Du trives med mange forskelligartede opgaver.
  • Du behersker engelsk på skrift og i tale.

Arbejdstider og løn

Opstart hurtigst muligt – gerne allerede i april.

De første samtaler vil finde sted i uge 16 så sæt gerne kryds i kalenderen.

På baggrund af den hurtige opstart, vil du i de første måneder være ansat igennem Moment, hvorefter der vil være mulighed for en fastansættelse hos DSV.

Jobbet er en fuldtidsstilling, og du vil skulle arbejde i tidsrummet fra 08:00-16:00 dog med mulighed for en høj grad af fleksibilitet.

Du vil modtage en fast attraktiv månedsløn.

Arbejdslokation: Hedehusene

Der kan forekomme rejseaktivitet i jobbet.

Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.