Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv underviser i DOF Sønderborg Aftenskole

Går du rundt med en uforløst aftenskoleunderviser indeni? Nu genstarter vi aktiviteterne efter lang tids nedlukning, og vi synes, det er en glimrende anledning til at gentænke hele vores udbud af kurser, hold og arrangementer. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har de kvalifikationer og den entusiasme, der skal til for at give vores deltagere en god og udviklende oplevelse.

Aftenskolekurser er uformel fritidsundervisning for voksne (eventuelt i følge med deres børn), og vi er åbne for alle emner. Har du lyst til at forsøge dig som aftenskoleunderviser, og har du en ide, som du tror der er et publikum til, så skriv en mail til info@aftenskolerne.dk eller ring til 70 22 21 09 (hverdage 9:30-15, fredag 9:30-13).

En aftenskole er en ikke-kommerciel, men alligevel professionel organisation, og vi bygger på ordholdenhed og respekt overfor både deltagere og medarbejdere. 

Som aftenskolelærer arbejder du typisk nogle få timer om ogen, oftest uden for almindelig arbejdstid. Jobbet kan derfor fint kombineres med at du studerer, har andet deltidsarbejde eller driver selvstændig virksomhed i mindre omfang.

Vi tilbyder vore undervisere ordnede forhold, en høj grad af frihed og gode muligheder for faglig udvikling i form af efteruddannelse. Lønnen for aftenskoleundervisere følger Lov om Folkeoplysning, og udgør på nuværende tidspunkt kr. 286,32 pr. lektion à 45 minutter. Hertil kommer 12,5 % feriepenge.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.