Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomsinspektør til Forenede Ejendomsdrift

Ejendomsinspektør til Forenede Ejendomsdrift, København

Forenede Ejendomsdrift er i vækst og søger derfor yderligere ejendomsinspektører til spændende opgaver i og omkring Københavnsområdet.

 

Er Du vores nye kollega?

Vi leder lige nu efter en serviceminded person, der trives med at udføre praktiske serviceopgaver i erhvervs- og boligejendomme. Det er en fordel at have en byggeteknisk forståelse og hænderne skruet rigtigt på. Derudover at du nyder, at være på forkant og have styr på arbejdsprocesser relateret til at drifte ejendomme og at have direkte kundekontakt.

 

Lyder det som dig?

Så har vi stillingen, hvor hver eneste dag er en mulighed for at agere lige delt driftskoordinator og vicevært, og hvor du med frihed under ansvar samt firmabil planlægger egen arbejdsdag og får arbejdsopgaverne løst. I Forenede Ejendomsdrift hedder sådan en stilling "Ejendomsinspektør".

 

Om jobbet

Som ejendomsinspektør får du driftsansvaret for flere forskellige ejendomme i København og omegn, og du bliver "kundens øjne" ude på de ejendomme som de har i deres portefølje eller som sparringspartner til f.eks. en bestyrelse.

Du bliver en del af en fagligt stærk afdeling bestående af 20 ejendomsinspektører, som holder til på vores hovedkontor i Brøndby. Der får du 20 dygtige kolleger og en afdelingsleder, som sparrer med hinanden og understøtter hinanden i forskellige men dog sammenlignelige hverdage, som er præget af sammenhold, udvikling og høj dynamik.

 

Som ejendomsinspektør får du det administrative og udførende ejendomsdriftsansvar, hvor du primært vil stå for:

  • At skabe fuld gennemsigtighed med arbejdsopgaver via vores digitale driftsstyringssystem Microbizz
  • Kunde- og lejerhenvendelser i person samt via e-mail og telefon
  • Tekniske tilsyn og måleraflæsninger
  • Rekvirering og koordinering af håndværkere og dertilhørende serviceopgaver
  • Flyttesyn

 

Stillingen indebærer ikke økonomisk eller personaleansvar, men til gengæld får du rig lejlighed til at udvikle vores kundesamarbejde i tæt dialog med en Key Account Manager-kollega, din leder og netop vores kunder. Dette fordi du møder ejendommenes lejere og ejere, der hvor de er og med udgangspunkt i deres hverdag, og det kræver en stærk sans for at tale i øjenhøjde med forskellige typer af mennesker med varierende behov.

 

Derfor søger vi en person som:

  • Har stærke kommunikative evner i skrift og tale
  • Er kvalitetsbevidst og selvstændigt tænkende
  • Har en solid byggeteknisk forståelse, evt. med baggrund som håndværker
  • Er hjemmevant med smartphone, e-mail og gængse IT-programmer
  • Formår at arbejde tæt sammen med både kunder og kolleger

 

Kort om os

Forenede Ejendomsdrift er en del af Forenede Service A/S og leverer Projektservice, Ejendomsdrift og Facilities Management med udgangspunkt i solidt servicehåndværk, digital driftsstyring og personlig kontakt med vores kunder.

Med hovedkontor i Brøndby samt afdelingskontorer i Vejle og Aalborg er vi i alt ca. 150 medarbejdere og drifter ca. 800 ejendomme fordelt over hele landet.

Ansættelsesstart: Hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder kandidater løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Løn: Efter aftale (som en del af lønpakken tilbyder vi pensionsordning og sundhedsforsikring).

Arbejdssted: Du får arbejdsstation på vores hovedkontor i Brøndby.

Arbejdstid: 37 timer om ugen, mandag til fredag fra kl. 8-16 (samt telefonisk vagt udenfor normal arbejdstid ca. 1 uge hver 10. uge).

 

SØG JOBBET

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte, Mette Macnamara, på tlf. 60 91 67 93.

I Forenede Ejendomsdrift går vi ind for ligeværd og grundlæggende ligestilling - særligt på tværs af køn, etnicitet, alder, førlighed, religion, seksualitet og nationalitet. Vi opfordrer derfor altid alle interesserede, uanset baggrund, om at søge ledige stillinger, der hos os konsekvent besættes med den bedst kvalificerede.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.