Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geofysiker søges til Institut for Geoscience

Ved Institut for Geoscience, Hydrogeofysik gruppen er en stilling som AC-medarbejder ledig til besættelse pr. 1. august 2021, eller snarest derefter. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 2 år.

Dit arbejde kommer til at spænde vidt indenfor forskningsunderstøttende opgaver og du bliver en del af et uhøjtideligt og dynamisk forskningsmiljø. Du skal være indstillet på en arbejdsdag, der er præget af højt tempo og mange forskelligartede opgaver. Du indgår i et internationalt arbejdsmiljø, og gruppens interne kommunikation foregår på engelsk.

Hydrogeofysik-gruppen inkluderer forskere, udviklere, administrative medarbejdere, post docs og Ph.d. studerende fra hele verden. Gruppen foretager forskning og udvikling af geofysiske metoder for at understøtte grundvandskortlægningen i Danmark. Udover Danmark arbejder gruppen med projekter i Europa, New Zealand, USA og Afrika.

Opgaver
Dine arbejdsopgaver er:

  • Dataindsamling, processering og tolkning af magnetometer-data, MRS, tTEM, TEM, ERT/IP og GCM-data, herunder tolkning i Aarhus Workbench
  • Understøtte udarbejdelse af videnskabelige artikler og rapporter på dansk og engelsk
  • Formidling af geofysisk viden til danske og udenlandske samarbejdspartnere
  • Brobygning mellem den praktiske anvendelse af geologi/geofysik og den forskningsbaserede indsats
  • Undervisning i geofysiske metoder og software til både danske og udenlandske samarbejdspartenere. En del rejseaktivitet skal påregnes.

Kvalifikationer
Din baggrund er indenfor geofysik. Sprogmæssigt kan du formulere dig på dansk og engelsk, og du har gerne erfaring med samarbejde på internationalt plan. Du har erfaring med softwareprogrammet Aarhus Workbench, og indgående kendskab til forskellige geofysiske metoder og behandling af de givne data. Særligt erfaring med magnetiske data, TEM-data og NMR-data er væsentlig for stillingen.

Som person er du målrettet, struktureret, detaljeorienteret og fleksibel. Du kan håndtere forskelligartede opgaver og mange bolde i luften. Samtidigt har du personlig gennemslagskraft og er villig til at tage ansvar. Du formår selvstændigt at planlægge din arbejdsdag og trives med at arbejde i et dynamisk miljø.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Institut for Geoscience på instituttets hjemmeside www.geo.au.dk. Du kan desuden læse mere om Hydrogeofysik gruppen på www.hgg.au.dk.

Flere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lektor Anders Vest Christiansen via mail anders.vest@geo.au.dk eller telefon 29454305.

Arbejdsadresse
Høegh-Guldbergs Gade 2, 8000 Aarhus C

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Frist: 29. juni 2021

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.