Pædagoger

Som følge af borgertilgang søger vi 2 engagerede pædagoger, der brænder for at arbejde i en foranderlig og udfordrende hverdag i vores døgnenhed, BMU. 
 
Hjernecenter Syd & Tale, Høre, Syn under Aabenraa Kommune er et rehabiliterende center med omkring 260 medarbejdere bestående af bosteder, aktivitetstilbud, bostøtteteam, udredningsboliger samt en kursus- og udviklingsafdeling.  
 
Vi søger 
Til BMU – Bostøtte, Midlertidig Bolig og Udredning - søger vi 2 pædagoger på 30-32 timer ugentligt med skiftende arbejdstider, weekender og helligdage, gerne med opstart senest 1. december 2018.
 
Vil du være en del af en proaktiv borger- og medarbejdergruppe, hvor kerneopgaven mestring, sundhed og fællesskabelse 
er omdrejningspunktet i hverdagsrehabiliteringen? Så taler dette stillingsopslag måske lige netop til din nysgerrighed og interesse for at blive vores nye medarbejder og kollega.  
 
Målgrupper  
I BMU er der tilknyttet borgere med erhvervet hjerneskade, hvor skader i frontallapperne er en del af borgernes udfordringer, samt triple-diagnoser.  
 
Målgrupperne har - afhængig af skadesomfang – behov for hverdagsrehabilitering til at opnå et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt med de fysiske, psykiske, sociale og kommunikative begrænsninger, der er et grundvilkår.  
 
Målgruppen kan qua vanskelighederne udvise aparte og uhensigtsmæssig social adfærd, optræde udad reagerende både af fysisk og verbalt karakter, have manglende indsigt og ingen forståelse af konsekvenserne af egen adfærd. Der kan være tale om både udadrettet-  og selvdestruktiv adfærd.
 
Derudover har vi en gruppe piger med psykiske problematikker, som er karakteriseret ved en varierende men betydelig grad af psykisk og social sårbarhed.   
 
Kendetegnende for målgrupperne er, at de har en vifte af problematikker, herunder eventuelle psykiatriske diagnoser, som har indflydelse på deres funktionsniveau i hverdagen, og som kræver en tæt og tydelig kontakt. Ofte er selvskadende adfærd en kommunikationsform, de gør brug af, og det er derfor vigtigt, at du tør indgå i konfliktfyldte relationer på en nænsom måde for at være en tydelig kontaktperson.   
 
Vi forventer, at du  
 • i alle sammenhænge arbejder med organisationen som øverste kontekst og er kvalitetsbevidst og medskabende til udvikling af høj kvalitet og høj trivsel.  
 • arbejder med kerneopgaven, mål, vision, mission og værdier og deltager aktivt i at fremme sammenhængskraften mellem hverdagspraksis og organisationens strategi og sigte.  
 • har et rummeligt og positivt livssyn og er kreativ i opgaveløsningen og ser mulighedsorienteret på hverdagen.   
 • er anerkendende i mødet med borgere og alle samarbejdspartnere.  
 • er stabil, fleksibel, kreativ og samarbejdsorienteret.  
 • er refleksiv og indgår i faglige coachende samtaler, både individuelt og i teams.  
 • arbejder neurofagligt.  
 • arbejder med effektmåling, hvorfor skriftlighed ses som en vigtig forudsætning i forhold til dokumentation.  
 • er fleksibel og omstillingsparat.  
 • inddrager velfærdsteknologi, der hvor dette er værdiskabende.  
 • taler og skriver flydende dansk. 
 • har kørekort.  
Til gengæld tilbyder vi  
 • en arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sig både menneskeligt og fagligt.   
 • en spændende udviklingsorienteret og foranderlig hverdag, hvor der er mulighed for kurser og faglig coaching  samt supervision af vores interne uddannede undervisere,  coaches og supervisorer. 
 • indsigt i hverdagsrehabilitering på et højt neurofagligt niveau.  
Vi arbejder i teams omkring den enkelte borger, som du vil blive en del af. Vi arbejder tværfagligt i samarbejde med ergoterapeuter, SSA og pædagoger.   
 
Desuden er der mulighed for at indhente ekspertviden internt i Hjernecenter Syd & THS i form af hjerneskadekoordinator, synskonsulenter, neuropsykolog samt neurofaglige konsulenter til sparring vedrørende borgerne.  
 
Yderligere oplysninger 
Kontakt afdelingsleder, Dorte Kjer Jepsen tlf. nr.: 51704530 mandag – fredag i dagtimerne eller på dkje@aabenraa.dk  
Se vores hjemmeside for yderligere oplysninger om vores organisation her 
 
 Følg os på Facebook, hvor du får indblik i vores hverdag og kursusafdeling. Søg på ”Hjernecentersyd & Tale, Høre, Syn” 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt principperne om Lokal Løn.  
 
Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet straffeattest, og at ansættelsen vil være betinget af, at denne er tilfredsstillende.  
 
Det bemærkes, at medarbejdere ansættes til Hjernecenter Syd & Tale, Høre, Syn.   
 
Ansøgning  
Ansøgningsfristen er den 22. oktober 2018. Send din ansøgning via linket. 
Vi afholder samtaler tirsdag i uge 44 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog eller anden sundhedsfaglig medarbejder til Autismecenter Syd, Skovbogaard

Autismecenter Syd

Aabenraa
Kan du trives med den fantastiske kombination af uforudsigelighed, struktur og relationer? Vi søger 1 pædagog eller anden sundhedsfaglig uddannet medarbejder 37 timer pr. uge. Om Autismecenter Syd: Autismecenter Syd er Aabenraa Kommunes foranstaltni...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Pædagog - tidsbegrænset vikariat

Børnegården Nørreager

Aabenraa
Brænder du for arbejdet med de store børnehavebørn? Så søger vi en pædagog i en 31 timers stilling i perioden 3. december 2018 til 31. juli 2019 til Børnegården Nørreager i Tinglev. Vi er en selvejende daginstitution med 45 børn og 9 ansatte samt fa...
Indrykket:12. oktober 2018
Udløbsdato:29. oktober 2018

Pædagog søges til ung mand med erhvervet hjerneskade i Haderslev

OLIVIA DANMARK A/S

Haderslev
Er du pædagog med stærke relations evner, en god selvindsigt og hang til en aktiv hverdag? Om jobbet Borgeren er 23 år. Han pådrog sig forrige år en hjerneskade pga en ulykke, som gør at han i dag har brug for støtte, guidning og respiratorisk overv...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Pædagog, Botilbud Skrænten

Bo- og Værestedet Skrænten

Sønderborg
Botilbud Skrænten søger pædagog Har du lyst til at være en del af en engageret og erfaren personalegruppe, der med udgangspunkt i rehabilitering, støtter borgerne i deres håb og drømme, så er du måske vores kommende kollega. Se link Da en af vores m...
Indrykket:5. oktober 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Pædagoger søges til Sydbyens Børnehus, afdeling Blomsterhaven

Sydbyens Børnehus - afd. Blomsterhaven

Haderslev
Med baggrund i at vi i Blomsterhaven, af Socialstyrelsen, har fået midler til at ansætte 4 fuldtidspædagoger på 37 timer pr. uge, ekstra, til at forbedre normeringen, søger vi pr. 1. januar 2019 kompetente pædagoger, som har interesse i at arbejde p...
Indrykket:10. oktober 2018
Udløbsdato:4. november 2018