Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende til behandling af aktindsigtssager

Er du nysgerrig på hvordan det er at arbejde i en kommerciel indkøbsafdeling, der også skal sikre offentlighed i udbud og kontrakter?

Center for Økonomi, Koncernindkøb søger en studentermedhjælper 8-12 timer om ugen til behandling af aktindsigtssager. Du møder almindeligvis to dage om ugen.

Opgaver
Du bliver skrap til at behandle sager om aktindsigt, jf. Offentlighedsloven og evt. speciallovgivning (miljøoplysninger).

Som en del af dine arbejdsopgaver kommer du bl.a. til at:

 • kvittere for modtagelse, evt. spørge ind til aktindsigtens tema
 • udsende høringsbreve til interessenter
 • skaffe dokumenterne internt i organisationen og fjerne oplysninger i dokumenterne undtaget offentlighed med dertil indrettet software
 • skrive udkast til afgørelse baseret på afdelingens skabeloner
 • overveje mere-aktindsigt
 • arbejde med journalisering
Aktindsigter kan enten vedr. regionens drift og kontrakter eller evaluering ifm. tildelingsbeslutninger i overensstemmelse med Udbudsloven. Gennem disse opnår du en værdifuld forståelse af offentlige udbud og kontrakter.

Du får indføring i afdelingens paradigmer for breve samt Offentlighedsloven generelt, og arbejder tæt med Koncernindkøbs to juridiske konsulenter ift. selve afgørelsen.

Om dig
Vi forventer, at du er studerende på et juridisk fakultet eller lignende.

Det er en fordel, hvis du har gennemført fag som Forvaltningsret.

Det er ligeledes en fordel, hvis du har interesse for Udbudsloven, Privatretlige fag samt EU-ret (fri bevægelighed).

Jobbet kræver, at du har gode teoretiske kvalifikationer, der muliggør, at du forstår offentlighedsloven og selv vil finde svaret på de spørgsmål, der opstår.

Vi forventer, at du:

 • er serviceminded og kan behandle borgere/patienter/leverandører med respekt og evt. hjælpe med at præcisere aktindsigtens tema
 • kan danne dig et overblik over komplekst stof, herunder konkurrencefølsomme oplysninger
 • arbejder systematisk, og kan derfor arbejde på flere sager samtidigt
 • formår selvstændigt at planlægge dit arbejde i overensstemmelse med fristerne i lovgivningen
 • tør at træffe selvstændige beslutninger på et oplyst grundlag, samt tør at sige fra, hvis en tilbudsgiver ønsker oplysninger undtaget, som skal offentliggøres
Vi tilbyder
Du bliver en del af en af Danmarks førende og største indkøbsafdelinger med et indkøbsbudget på ca. 12 mia. kr. og ca. 63 andre dygtige indkøbskollegaer, som arbejder dedikeret med udbud, indkøb, analyser, contract management og andre indkøbsrelaterede opgaver.

Vi er en afdeling, som drives af og trives i godt humør, godt kollegaskab samt en stærk ansvarsfølelse for vores projekter og udbud. Du vil indgå i et fagligt miljø, hvor videndeling og sparring imellem kolleger er en integreret del af hverdagen.

Vi vil sørge for at klæde dig på til anvendelse af vores værktøjer og IT-systemer efter behov.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er Regionsgården, Kongens vænge 2, 3400 Hillerød. Man kan komme til Regionsgården med cykel eller bus fra Hillerød station.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Juridisk konsulent Christian Vendelbo Rasmussen på telefon: 38 66 58 38 eller mail: christian.vendelbo.rasmussen@regionh.dk

Ansættelsesprocedure
Send ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er den 8. september 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 38.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.