Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nomeco søger en IT Validation Specialist

Du bliver som IT Validation Specialist, en del af en større afdeling med ca. 15 ansatte, bestående af 2 teams: Logistikudvikling og Process maintenance.

Stillingen er i teamet Process Maintenance, som er et nyere team med 6 ansatte, der har ansvar for at varetage al initial kvalificering og validering, samt vedligeholdelse af valideret stand. Dette gælder for alt Nomeco´s kritiske nøgleudstyr samt IT systemer. I teamet vil du få kollegaer der har forskellig baggrund inden for compliance og validering. Da teamet er nyt, er der rig mulighed for at bidrage til udviklingen af forretningsområdet og arbejdsmetoder.

Primære arbejdsopgaver

Som vores nye kollega i Process Maintenance teamet får du et udfordrende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed, med mulighed for at komme vidt omkring inden for området Kvalificering og Validering. Du får mulighed for at præge din stilling i teamet, hvor du i et tværfagligt samarbejde skal varetage følgende opgaver:

 • Kvalificering og validering af IT Systemer, i henhold til Nomeco´s procedurer, herunder udarbejdelse af VP, URS, Risikovurdering, IQ/OQ/PQ, samt gennemførelse og afrapportering af test.
 • Indgå i projekter som valideringsekspert ved udarbejdelse af URS etc., i tæt samarbejde med bl.a. Logistikudviklings teamet og andre afdelinger i Nomeco.
 • Du er en aktiv sparringspartner for Systemejere af IT systemer, bl.a. ved behandling/rootcause analyse af afvigelser, ændringssager, samt indkøb af nye systemer
 • Deltage i klient audit og myndighedsinspektioner
 • Du arbejder i tæt samarbejde med QA afdelingen ved både udførelse af validering, samt i udvikling af eksisterende processer vedr. validering.
 • Vi forventer, at du:

 • Har praktisk erfaring med IT Validering inden for den farmaceutiske industri (GMP / GDP), herunder udarbejdelse og gennemførelse af dette.
 • Har praktisk erfaring med risikovurderinger (FMEA), ændringssager (CR) og afvigelser (NC/VNC)
 • Har et grundigt kendskab til myndighedskrav til Kvalificering og Validering. E.g.: EU GDP, EU GMP Annex 15, EU GMP Annex 11 og GAMP 5.
 • Er struktureret og grundig, og leverer høj kvalitet til tiden
 • Har gode formuleringsevner og er flydende i engelsk og dansk i skrift og tale
 • Har interesse og flair for god test- og dokumentationspraksis og sætter dig let ind i guidelines og retningslinjer
 • Personprofil

  Du er formentlig Ingeniør eller IT uddannet, eller også har du erfaring med ovennævnte arbejdsopgaver fra et lignende job. Du er en åben og positiv holdspiller, der arbejder selvstændigt, har en systematisk og metodisk arbejdsform og – ikke mindst - en pragmatisk tilgang til problemløsning. Du er udadvendt og serviceminded. Dine kvalifikationer og kompetencer inden for Kvalificering og Validering gør dig til en god sparrings- og samarbejdspartner.

  Vi tilbyder

 • Et udfordrende og selvstændigt job i en virksomhed, hvor udvikling, vækst og kvalitet er nøgleord.
 • Mulighed for at brug din faglighed med fokus på sundhedslogistik
 • Dedikerede kolleger med forskellig baggrund og et bredt erfaringsgrundlag.
 • Et kompetent, uhøjtideligt og travlt arbejdsmiljø.
 • Faglig og personlig udvikling
 • Løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår.
 • Delt arbejdsadresse mellem Idunsvej 3, Køge og Borgmester Christiansens Gade 40, 1790 Kbh V.
 • Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jette Palvad (3038 0121) eller Senior Project Manager QA, Maiken Rasmussen (2122 8946).

  Vi indkalder løbende til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Om virksomheden

  Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler – ligesom vi er lægemiddelindustriens foretrukne strategiske servicepartner. Vi er specialister i sundhedslogistik, og sikrer at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler. Dette sker gennem et værdiskabende partnerskab med apoteker og lægemiddelindustri – et partnerskab baseret på tryghed, høj etik og tillid. Nomeco udvikler sig i tæt dialog med marked og myndigheder, og udviklingen sker på et solidt fundament af viden og værdier.

  Nomeco har i slutningen af 2019 færdiggjort opførelsen af Nordeuropas største lægemiddellager. Lageret ligger ved Køge – og er Nomecos nye topmoderne hovedkvarter for alle virksomhedens aktiviteter rettet mod lægemiddelindustrien. Lageret er med til at sikre, at vi kan imødekomme de stadigt stigende krav til kvalitet, herunder GDP/GMP krav, Annex 11 og serilisering / FMD. På lageret er den nyeste plukteknologi taget i anvendelse – herunder et stort højlager, der betjenes af automatiske kraner. Alle disse tiltag udgør tilsammen fundament, hvorpå vi kan tilbyde Nordens mest effektive og højtudviklede pre-wholesale-service til lægemiddelindustrien.

  Ansøgningsfrist:
  23. april 2021 Søg stillingen
  + Vis stillingsopslaget


  Basisoplysninger

  Ansøgning og CV

  Grundoplysninger *Navn Fire cifre - eksempelvis 1977*FødselsårFire cifre - eksempelvis 1977 Billede Din adresse *Adresse *Postnummer *By *E-mail *Bekræft e-mail Telefon *Mobil Profiloversigt Evt. seneste jobtitel*Titel på CVEvt. seneste jobtitel Erfaring Uddannelse Uddannelsessted/erStedUddannelsessted/er UddannelsesårÅrUddannelsesår Niveau


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.