Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kriminalforsorgen Hovedstaden, Institution Københavns Fængsler søger en værkmester med baggrund som murer til Byggeteknisk Afdeling under vores Facility Afdeling

Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Om Sektion 3 - Facility
Facility på Institution Københavns Fængsler omfatter bygningsvæsnet, teknisk afdeling, IT- afdeling, Køkkenet, KF Service, Depot og Lager.

Facility omfatter ca. 55 medarbejdere og er en del af Sektion 3.

Facility medvirker til en helhedsorienteret indsats, som skal understøtte klientens ønske om en kriminalitetsfri tilværelse. Målet med vores tilbud er at få flest mulige klienter aktiveret uden for cellerne i dagstimerne med relevante og meningsfulde aktiviteter.

Om Bygningsafdelingen
Bygningsafdelingen forestår den daglige bygningsvedligeholdelse samt renovationsopgaver og laver mindre tilbygninger på Institution Københavns Fængsler, som består af Vestre Fængsel, Politigårdens Arrest, Nytorvs Fængsel samt Blegdamsvejens Arrest. Vi er et team på 14 medarbejdere med kompetencer som maler, murer, tømrer, gartner, mv.

Om jobbet
Som murer står du for den daglige vedligeholdelse af Institution Københavns Fængsler.

Hvem er du?
Vi forventer, at du:

  • er uddannet eller interesseret i at blive uddannet som værkmester i Kriminalforsorgen
  • har relevant uddannelse og erfaring med murer faget
  • har lyst til at indgå i en hverdag med mange forskelligartede opgaver
  • har lyst til at beskæftige klienter
  • bidrager til et konstruktivt samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere
  • er engageret, ansvarsbevidst, har en positiv indstilling og godt humør.
Desuden er det vigtigt for os, at vi får en ny kollega, der kan arbejde selvstændigt, men som samtidig har gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i vores team.

Din nye arbejdsplads
Grundlaget for arbejdet på Institution Københavns Fængsler er visionen ”at bringe klienten bedre videre til et liv uden kriminalitet”.

Vi har fokus på at have ”opgaven i centrum”, den professionelle indsats og det samlede arbejdsmiljø.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor du vil få kolleger, der lægger vægt på faglighed og engagement og som har en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Institution Københavns Fængsler er Kriminalforsorgens største arresthus for varetægtsfængslede og anholdte. Vi har et flow af klienter på over 5000 på årsbasis. En stor del af vores klienter løslades inden for 30 dage eller overføres til afsoning efter domsafsigelse.

Om Værkmesteruddannelsen
Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe og skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjente.

Uddannelsen tager 2 år og består af korte skoleforløb og hovedsageligt praktisk oplæring på fængslet. Du kan læse mere om værkmesteruddannelsen her: https://www.kriminalforsorgen.dk/karriere/jobomraader/vaerkmester/

Er du ikke uddannet værkmester, vil du blive bedt om at gennemgå uddannelsen Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød.

Til optagelsesprøven bliver kandidaterne testet på deres kommunikative evner på dansk, både mundtligt og skriftligt.

Uddannelsen er 2-årig med et 10-ugers skoleophold 1. år, og 2 uger på 2. år. Resten sker på arbejdspladsen.

Det skal bemærkes, at der skal bestås en fysisk test og en samtale på Uddannelsescenteret for at komme i betragtning til jobbet.

Spørgsmål vedr. uddannelsesforløbet kan rettes til HR konsulent Ann Hjøllund Topp på telefon 7255 9016.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne i Ny Løn. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 eller løngruppe 3 hvis du har en faglig uddannelse.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR-medarbejder Sanne Myllerup. E-mail: sanne.myllerup@krfo.dk

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer ugentligt.

Stillingen er til besættelse den 1. juli 2021.

Den primære arbejdsplads er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Derudover vil der til anden samtale indgå en arbejdsrelateret profilanalyse.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 21. maj 2021.

Samtaler kan forventes afholdt i uge 21.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information

For flere informationer om jobbet kontakt enhedsleder Bill Lander Kvorning på tlf. 72551233.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.