Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret specialkonsulent til UCN act2learn

UCN act2learn søger en udviklingsorienteret specialkonsulent, der kan understøtte og indgå i et tæt samarbejde med direktøren og den øvrige ledergruppe omkring den organisatoriske og strategiske udvikling af UCN act2learn. Vores kerneopgave er at udvikle og levere efter- og videreuddannelse til Region Nordjylland og vi stræber efter at være en synlig, stærk og attraktiv uddannelsesinstitution for vores mange studerende, kursister, kunder og samarbejdspartnere.


Jobbet

Som specialkonsulent i UCN act2learn skal du varetage en bred og omskiftelig opgaveportefølje, hvor du både skal understøtte og være sparringspartner for direktøren og den øvrige ledergruppe. Du bliver en helt central spiller i forhold til at forankre de organisatoriske udviklingsprocesser og fastholde den strategiske retning, hvor du er den, som går forrest for at sikre, at ledergruppens beslutninger omsættes til handling. Du arbejder systematisk og struktureret med at gribe de mange bolde, som udspringer af ledergruppens arbejde og stræber efter altid at være på forkant med opgaverne. Du er resultatorienteret, men har samtidig en god organisatorisk forståelse og et øje for at skabe og facilitere de gode processer. Du er en brobygger og er god til at opbygge og bruge dit interne netværk samt sikre inddragelse af de rette personer, når du arbejder på tværs af afdelinger og organisatoriske niveauer.Opgaverne er fortrinsvis:

 • Strategisk og organisatorisk sparringspartner for direktør og ledergruppen i UCN act2learn
 • Ledelsesunderstøttelse af direktør og den øvrige ledergruppe, herunder udarbejdelse af diverse notater, afrapporteringer, handleplaner, samarbejdsaftaler, dagsordener, referater m.v.
 • Proces- og projektledelse af diverse udviklingsinitiativer igangsat af direktør og ledergruppen i UCN act2learn
 • Ankerperson for koordination og samarbejde med det øvrige UCN
 • Koordinator for GDPR-arbejdet i UCN act2learn


Vi søger

 • Du er systematisk og struktureret og formår at nedbryde det komplicerede og gøre det konkret
 • Du arbejder selvstændigt og analytisk og er god til at løse uforudsete problemer, ligesom du er vant til at holde mange bolde i luften, samtidig med at der er fokus på at få bolden helt i mål
 • Du har en usædvanlig skarp pen og er stærk i både skriftlig og mundtlig formidling
 • Du er en brobygger, der er god til at samarbejde på tværs af afdelinger og på alle organisatoriske niveauer
 • Du har dokumenteret erfaring med ledelsesunderstøttelse samt projekt- og procesledelse, gerne fra en uddannelsesinstitution
 • Du befinder dig godt i et dynamisk og uformelt miljø, hvor tillid og frihed under ansvar er et grundlag for kulturen


UCN act2learn tilbyder

Et spændende job med stor selvstændighed, hvor hverdagen er præget af mangeartede opgaver, og hvor der er stor mulighed for at være med til at udvikle og forme jobbets indhold. I dagligdagen bliver du tæt knyttet til UCN act2learns direktør og den øvrige ledergruppe, som består af fem ledere og hvor du bliver en del af et dynamisk, udviklingsorienteret og uformelt fællesskab omkring ledelsesopgaven i UCN act2learn. Desuden vil du indgå i et tæt samspil med dine ca. 80 kollegaer i act2learn og endelig vil du have mange samarbejdsrelationer til de øvrige afdelinger/områder i UCN.Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer/ugen i gennemsnit og ønskes besat pr. 1. januar 2020.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerens Centralorganisation (AC). Afgrænsning af opgaver og indplacering sker som specialkonsulent.

Du vil få kontor på Mylius Erichsens Vej 137, 9210 Aalborg SØ, men der må også påregnes en del mødeaktivitet på UCN’s øvrige adresser samt i diverse eksterne sammenhænge.Yderligere oplysninger

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 8. november 2019. Der gennemføres persontest i forbindelse med ansættelsesproceduren.

Nærmere oplysninger kan rekvireres hos områdedirektør Michell Kannegaard Olesen på telefon 72691703 eller områdedirektør Ane Davidsen på telefon 72691651.

Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig.Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi.

Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.