Køkkenchef til Krabbesholm Højskole

Krabbesholm Højskole søger en køkkenchef med kulinarisk fantasi, som kan planlægge og tilberede lækker, sund og varieret mad i kombination med god husholdningsøkonomi. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.


Du kommer til at udvikle og præge den daglige kost for ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter
indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde til alle sider. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores fem dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Køkkenchefen planlægger og forestår det daglige arbejde, herunder planlægning af personalets arbejdstid og indkøb af varer og udstyr til køkkenet. Som køkkenchef er du organisatorisk leder for køkkenet og sammen med forstanderen ansvarlig for at ansætte personale. Køkkenchefen refererer direkte til skolens ledelse.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden. Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.


Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk, mobil: 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Køkkenchef” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Lønnen fastsættes efter forhandling med udgangspunkt i en månedsløn på omkring 30.000 kr.+ tillæg og fordelagtig pensionsordning. Mulighed for mindre tjenestebolig.

Vores nuværende køkkenchef har været på højskolen i mere end 20 år og har nu besluttet at oprette sin egen virksomhed sammen med en af vores køkkenassistenter pr. 1. januar 2020.


Vi håber derfor, du har mulighed for at møde Pernille og få overdraget nøglerne til køkkenet i den sidste uge af december.

Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330127710Phoenix-24b359b012019-11-25T00:00:00Køkkenchef til Krabbesholm HøjskoleKrabbesholm Højskole søger en køkkenchef med kulinarisk fantasi, som kan planlægge og tilberede lækker, sund og varieret mad i kombination med god husholdningsøkonomi. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Du kommer til at udvikle og præge den daglige kost for ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter
indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde til alle sider. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores fem dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Køkkenchefen planlægger og forestår det daglige arbejde, herunder planlægning af personalets arbejdstid og indkøb af varer og udstyr til køkkenet. Som køkkenchef er du organisatorisk leder for køkkenet og sammen med forstanderen ansvarlig for at ansætte personale. Køkkenchefen refererer direkte til skolens ledelse.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden. Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.


Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk, mobil: 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Køkkenchef” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Lønnen fastsættes efter forhandling med udgangspunkt i en månedsløn på omkring 30.000 kr.+ tillæg og fordelagtig pensionsordning. Mulighed for mindre tjenestebolig.

Vores nuværende køkkenchef har været på højskolen i mere end 20 år og har nu besluttet at oprette sin egen virksomhed sammen med en af vores køkkenassistenter pr. 1. januar 2020.


Vi håber derfor, du har mulighed for at møde Pernille og få overdraget nøglerne til køkkenet i den sidste uge af december.

Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com

Krabbesholm Højskole søger en køkkenchef med kulinarisk fantasi, som kan planlægge og tilberede lækker, sund og varieret mad i kombination med god husholdningsøkonomi. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til at udvikle og præge den daglige kost for ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild. Vi forventer, at du er god til at samarbejde til alle sider. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores fem dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad. Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30. Køkkenchefen planlægger og forestår det daglige arbejde, herunder planlægning af personalets arbejdstid og indkøb af varer og udstyr til køkkenet. Som køkkenchef er du organisatorisk leder for køkkenet og sammen med forstanderen ansvarlig for at ansætte personale. Køkkenchefen refererer direkte til skolens ledelse. Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden. Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen. Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk. Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger: kf@krabbesholm.dk, mobil: 28191631. Ansøgningsfrist og løn Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen Send ansøgning mærket Køkkenchef senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020. Lønnen fastsættes efter forhandling med udgangspunkt i en månedsløn på omkring 30.000 kr. tillæg og fordelagtig pensionsordning. Mulighed for mindre tjenestebolig. Vores nuværende køkkenchef har været på højskolen i mere end 20 år og har nu besluttet at oprette sin egen virksomhed sammen med en af vores køkkenassistenter pr. 1. januar 2020. Vi håber derfor, du har mulighed for at møde Pernille og få overdraget nøglerne til køkkenet i den sidste uge af december. Se mere på vores ansøgersite: https: krabbesholm.ofir.com10Phoenix24b359b0101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-12T00:00:000000https://krabbesholm.ofir.com/job/koekkenchef-til-krabbesholm-hoejskole-3542165232#mail0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebroEuropaDanmarkJyllandVestjyllandSkiveEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3659917Krabbesholm Højskole11Krabbesholm Alle 157800SkiveDKDanmarkORS/24b359b0_logo.jpegORS/Small/24b359b0_logo.jpeg0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent858541MwCareerSitePremium+2a54409a-2349-417e-893b-f7ef638c876c20191125001120-11-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b359b0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b359b0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b359b0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b359b0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgKøkkenchef til Krabbesholm Højskole12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok512212Kokkeassistent512214Køkkenassistent512215Køkkenleder933122Køkkenchef6Ledelse18Hotel og restauration363583952post@krabbesholm.dkDanmarkDanmark330127716Kok/køkkenassistentProfile Krabbesholm Højskole søger en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad. Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30. Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen. Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk. Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger: kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631. Ansøgningsfrist og løn Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen Send ansøgning mærket Kok køkkenassistent senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020. Løn fastsættes efter forhandling. Se mere på vores ansøgersite: https: krabbesholm.ofir.comKrabbesholm Højskole søger en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.

Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Kok/køkkenassistent” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Løn fastsættes efter forhandling.




Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com

ORS/Small/16853b32_logo.jpegKrabbesholm HøjskoleSkive2019-11-20T13:00:36.3132019-12-12T00:00:00
330123541Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam.Robot Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør. Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup. Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbejder med områder på selskaber og bryllupper. Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Der er tale om en stilling på deltid med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend. God løn efter kvalifikationer.

Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør.  Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup.

Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbejder med områder på selskaber og bryllupper.

Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Der er tale om en stilling på deltid med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend. God løn efter kvalifikationer.

Lille Restrup Hovedgaard ApSAalestrup2019-12-12T00:00:002019-12-26T00:00:00
330123535Forpagter til sognegårdRobot Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde. I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet om det gælder faciliteter og eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt. Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger! Opgaverne vil primært omfatte: Drive en sund forretning. Afholde sognets fællesspisninger. Deltagelse i byfester og lignende arrangementer. Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering. Mulighed for at opbygge en mad ud af huset forretning . Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus. Derudover lægger vi vægt på, at du: Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche. Har lyst til at skabe din egen forretning. Har et imødekommende sind. Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov. Vil være et aktiv for lokalområdet. Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler. Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse. Kan du se dig selv i dette job? Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139. Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Stillingen:

 

Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde.

 

I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet – om det gælder faciliteter og/eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt.

Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger!

 

Opgaverne vil primært omfatte:

 

Drive en sund forretning.

Afholde sognets fællesspisninger.

Deltagelse i byfester og lignende arrangementer.

Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering.

Mulighed for at opbygge ”en mad ud af huset forretning”.

Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche.

Har lyst til at skabe din egen forretning.

Har et imødekommende sind.

Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov.

Vil være et aktiv for lokalområdet.

Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler.

Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse.

 

Kan du se dig selv i dette job?

Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Conbrio ApSHolstebro2019-12-12T00:00:002019-12-31T00:00:00
330135698Bjergsnæs Efterskole søger leder til køkkenetRobot Bjergsnæs Efterskole søger leder til køkkenet Bjergsnæs Efterskole søger pr. 1 3 2020 en køkkenleder kok, der i samarbejde med 3 kolleger og 5 efterskoleelever dagligt kan tilberede spændende, lækker og inspirerende mad til hele efterskolen. Vi er en skole med 160 elever og 30 medarbejdere, hvor måltiderne er et centralt omdrejningspunkt for vores efterskolefællesskab. Maden tilberedes med tanke på økologi, bæredygtighed og gode råvarer. Vi bager alt brød selv, og vi har stort fokus på, hvordan vi formidler en god fortælling om den mad, vi spiser og de værdier, der ligger til grund for vores holdning til kost og sundhed. Skolens køkken er nybygget i 2017, og vores spisesal blev udvidet og renoveret i 2014. Der er således gode rammer for at kunne skabe mad-dannelse, både når maden skal tilberedes, præsenteres og spises. At være leder af vores køkken er en opgave, der går på 3 ligeværdige ben. Det handler om at kunne lede et køkken kostfagligt, økonomisk og organisatorisk. Dernæst et pædagogisk ben, hvor elevernes deltagelse i køkkenarbejdet og formidling af kost og sundhed spiller en stor rolle. Endelig er der det køkkenfaglige håndværk med fokus på kreativitet og id rigdom. Opgaven som leder af vores køkken har således en betydelig bredde og alsidighed. Vi forventer, at du har gode lederevner lyst til at definere skolens kostprofil har en relevant baggrund indenfor køkkenområdet med erfaringer indenfor ledelse både teoretisk og praktisk evner at lede og motivere både medarbejdere og elever har sans for kvalitet og lyst til nytænkning er fleksibel, omstillingsparat og god til at samarbejde kan tage ansvaret for kvalitets og egenkontrol kan lægge og overholde et budget og er god til at planlægge menuplan og indkøb har lyst til skiftende arbejdstider og en hverdag med humor, hvor det af og til går stærkt har holdning til kost, sundhed, bæredygtighed og økologi nyder samvær med unge mennesker og gode kolleger Dagligdagen på Bjergsnæs Efterskole er meget familiær, hvor de 160 elever er det naturlige omdrejningspunkt. Alle medarbejdere arbejder fokuseret på at give eleverne det bedst mulige efterskoleår. Det er den helt centrale opgave for samtlige ansatte uanset arbejdsfunktion. Gymnastik, fodbold, kreativitet og viden er områder, hvor vi har særligt fokus, ligesom de nære relationer og det forpligtende fællesskab er bærende værdier. Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, kan du ringe til forstander Troels Aamand på tlf. 2963 0815. Ønsker du en rundvisning på skolen, kan det aftales med sekretær, Mette Mogensen på tlf. 8662 5222 Ansøgningsfrist: torsdag d. 2. januar 2020. Tiltrædelse: 1 3 2020 Ansættelsessamtaler: uge 4 Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer pr uge. Løn efter kvalifikationer. Arbejdstiden i hverdagene er fortrinsvis i tidsrummet 07.30-15.00, og der forekommer både aften og weekendarbejde. Arbejdstiden aftales nærmere med skolens ledelse. Ansøgningen uploades via dette link: https: www.bjergsnaes.dk ansoegning index.php

Bjergsnæs Efterskole søger leder til køkkenet

Bjergsnæs Efterskole søger pr. 1/3 2020 en køkkenleder/kok, der i samarbejde med 3 kolleger og 5 efterskoleelever dagligt kan tilberede spændende, lækker og inspirerende mad til hele efterskolen.

Vi er en skole med 160 elever og 30 medarbejdere, hvor måltiderne er et centralt omdrejningspunkt for vores efterskolefællesskab. Maden tilberedes med tanke på økologi, bæredygtighed og gode råvarer. Vi bager alt brød selv, og vi har stort fokus på, hvordan vi formidler en god fortælling om den mad, vi spiser og de værdier, der ligger til grund for vores holdning til kost og sundhed.

Skolens køkken er nybygget i 2017, og vores spisesal blev udvidet og renoveret i 2014. Der er således gode rammer for at kunne skabe mad-dannelse, både når maden skal tilberedes, præsenteres og spises.

At være leder af vores køkken er en opgave, der går på 3 ligeværdige ben. Det handler om at kunne lede et køkken kostfagligt, økonomisk og organisatorisk. Dernæst et pædagogisk ben, hvor elevernes deltagelse i køkkenarbejdet og formidling af kost og sundhed spiller en stor rolle. Endelig er der det køkkenfaglige håndværk med fokus på kreativitet og idérigdom. Opgaven som leder af vores køkken har således en betydelig bredde og alsidighed.

Vi forventer, at du

  • har gode lederevner
  • lyst til at definere skolens kostprofil
  • har en relevant baggrund indenfor køkkenområdet med erfaringer indenfor ledelse både teoretisk og praktisk
  • evner at lede og motivere både medarbejdere og elever
  • har sans for kvalitet og lyst til nytænkning
  • er fleksibel, omstillingsparat og god til at samarbejde
  • kan tage ansvaret for kvalitets – og egenkontrol
  • kan lægge og overholde et budget og er god til at planlægge menuplan og indkøb
  • har lyst til skiftende arbejdstider og en hverdag med humor, hvor det af og til går stærkt
  • har holdning til kost, sundhed, bæredygtighed og økologi
  • nyder samvær med unge mennesker og gode kolleger

Dagligdagen på Bjergsnæs Efterskole er meget familiær, hvor de 160 elever er det naturlige omdrejningspunkt. Alle medarbejdere arbejder fokuseret på at give eleverne det bedst mulige efterskoleår. Det er den helt centrale opgave for samtlige ansatte uanset arbejdsfunktion. Gymnastik, fodbold, kreativitet og viden er områder, hvor vi har særligt fokus, ligesom de nære relationer og det forpligtende fællesskab er bærende værdier.

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, kan du ringe til forstander Troels Aamand på tlf. 2963 0815.

Ønsker du en rundvisning på skolen, kan det aftales med sekretær, Mette Mogensen på tlf. 8662 5222

Ansøgningsfrist: torsdag d. 2. januar 2020.

Tiltrædelse: 1/3 2020

Ansættelsessamtaler: uge 4

Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer pr uge. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdstiden i hverdagene er fortrinsvis i tidsrummet 07.30-15.00, og der forekommer både aften – og weekendarbejde. Arbejdstiden aftales nærmere med skolens ledelse.

Ansøgningen uploades via dette link:
https://www.bjergsnaes.dk/ansoegning/index.php

 

 

 

 

DEN SELVEJ INST BJERGSNÆSSKOLENViborg2019-12-12T00:00:002020-01-02T00:00:00
330140202Køkkenchef med ansvar for drift og personaleRobot Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores personalekantine i Randers. Tiltrædelse: 1. marts 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, med arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30 Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig Du har gåpåmod og er klar til at udvikle og arbejde i en kantine med en travl hverdag Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du er rutineret i både et køkken og at tale med og servicere gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden Du har erfaring som køkkenchef gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden Du har styr på pc en, de gængse programmer og lærer gerne nyt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er i 3 fuldtidsmedarbejdere, sammen skal I servicere ca. 150 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. marts 2020 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Insstagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores personalekantine i Randers.

Tiltrædelse: 1. marts 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, med arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig
  • Du har gåpåmod og er klar til at udvikle og arbejde i en kantine med en travl hverdag
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og at tale med og servicere gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har erfaring som køkkenchef – gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har styr på pc’en, de gængse programmer og lærer gerne nyt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er i 3 fuldtidsmedarbejdere, sammen skal I servicere ca. 150 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. marts 2020

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Insstagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SRanders NV2019-12-12T00:00:002020-02-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenassistent

Krabbesholm Højskole

Skive
Krabbesholm Højskole søger en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til...
Indrykket:20. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam.

Lille Restrup Hovedgaard ApS

Aalestrup
Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør. Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup. Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbej...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:26. december 2019

Forpagter til sognegård

Conbrio ApS

Holstebro
Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Bjergsnæs Efterskole søger leder til køkkenet

DEN SELVEJ INST BJERGSNÆSSKOLEN

Viborg
Bjergsnæs Efterskole søger leder til køkkenet Bjergsnæs Efterskole søger pr. 1 3 2020 en køkkenleder kok, der i samarbejde med 3 kolleger og 5 efterskoleelever dagligt kan tilberede spændende, lækker og inspirerende mad til hele efterskolen. Vi er e...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:2. januar 2020

Køkkenchef med ansvar for drift og personale

Fazer Food Services A/S

Randers NV
Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores personalekantine i Rande...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:4. februar 2020