Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Livsglad respirator-bruger søger SSA til fast stilling 30 timer i ugen.

Respiratorisk overvågning, personlig pleje, medicin håndtering, sondeindgift, ledsagelse er nogle af arbejdsopgaverne

Leder du efter en arbejdsplads hos en rar bruger? En arbejdsplads med dedikerede og fagligt dygtige kolleger? Og en arbejdsplads med muligheder for kurser og udvikling?

En arbejdsdag hos "vores" bruger vil typisk indeholde opgaver som beskrevet ovenfor, derudover vil du også skulle forestå fysisk træning, lettere rengøring, samt vare bestilling. Der vil også være ture ud af huset enten i form af private aktiviteter, eller sygehus besøg.

Du vil i løbet af formiddagen samarbejde med en kollega fra Olivia Danmark, og resten af døgnet med personale fra kommunens hjemmepleje.

Mand med masser af humor, mod på livet og en god portion vilje

Vores bruger er en mand i halvtredserne, som efter flere blodpropper i hjernen er blevet handicappet, og efterladt med locked-in-syndrome. Han har ingen fysiske funktioner, parese af alle ekstremiteter, er tracheostomeret og respiratorbruger, dog kun i nattetimerne, da han stadig kan trække vejret selv. Hans kognitive evner er intakt, og han kan derfor sagtens indgå i relationer. Han kommunikerer via en staveplade, hvilket han god til. Han er meget bevidst og vidende om egen sygdom og behandling, og er på ingen måde blevet en bitter mand. Humoren er stadig intakt.

På grund af ovenstående har han behov for hjælp 24 timer i døgnet, og denne hjælp har Olivia Danmark varetaget i ca. 6 år.

Han bor alene i et rækkehus, men har en stor familie, så du vil også skulle ledsage ham til diverse familie arrangementer.

Kompetent og selvstændig SSA uddannet

Vi søger en uddannet Social- og sundhedsfaglig kollega. Du skal kunne lide at bruge dine færdigheder og kompetence. Desuden ser vi gerne at du:

  • Kan håndtere og administrerer sondeernæring
  • Har erfaring med medicin håndtering
  • Har erfaring med korrekt forflytning og kan håndtere lift
  • Har mod på og lyst til at lære respiratorisk overvågning. Han er pt. kun tilkoblet respirator om natten, og har egen vejtrækning.
  • Har interesse i og mod på en kommunikation med en bruger, som ikke kan kommunikere verbalt
  • Du kan arbejde blandede vagter – dagvagter og vågen nattevagt samt weekend/helligdage. Du vil indgå i et fast vagtrul.
  • Sætter pris på gode kolleger og bidrager positivt til teamet


Teamleder og overenskomst

Som ansat i Olivia Danmark vil du blive tilknyttet en fast teamleder, der har ansvaret for den daglige drift. Vi har derudover en rigtig god arbejdsfordeling på teamet, b.la. en koordinator som står for vagtrul oa. Vi har også overenskomst med FOA, og du får løn svarende til erfaring og kompetencer.

Vagter og oplæring

Du vil blive oplært efter Respirationscenter Vest protokol, og også i de sundhedsfaglige opgaver.

Den ledige stilling er på gennemsnitligt 30 timer/ugen, og du skal arbejde hver 3. weekend. Du arbejder i 12 timers vagter i tidsrummet kl. 07.00-19.00 og kl. 19.00-07.00. Derudover er der også vagter i tidsrummet kl. 08.30-14.15 mandag- fredag. Pga. den respiratoriske overvågning er der tale om vågne nattevagter. Det er nødvendigt, at du kan arbejde i alle vagtlag.

Du vil få en grundig oplæring i begge vagtlag, som vil foregå både på Respirationscenter Vest, Skejby og i hjemmet.Ansøgning og kontakt

Send gerne din ansøgning i dag, da vi kalder til samtale løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat. Vi kan lære dig det meste, hvis du virkelig vil vores bruger og os. Det vigtigste for bruger, teamet og Olivia Danmark er, at vi kan regne med dig.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Ina Nielsen på telefon 88887171.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.