Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til kloak- og betonarbejde

Vi søger:

Medarbejder til kloak- og betonarbejde samt belægningsarbejde søges til en familiær virksomhed i udvikling. Vi har rigtig travlt, derfor søger vi en servicemindet og fleksibel medarbejder.

Vi tilbyder:

Som firma kan vi tilbyde en familiær og uformel arbejdsplads, hvor du har frihed og ansvar til at levere et godt stykke arbejde. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere går hånd i hånd med tilfredse kunder.

Din personlighed:

Som medarbejder hos os skal du være kvalitetsbevidst og en dygtig håndværker, men du skal også besidde gode samarbejdsevner. Din styrke er at træffe beslutninger, på baggrund af din faglige ekspertise, men du skal også trives med at vi er et team, der sparrer med hinanden for at få det optimale resultat.

Du har fokus på opgaven og er samtidig kvalitetsbevidst, samt god til at skabe overblik i din arbejdsdag ved at strukturere opgaverne.

Vores kunder er vant til et højt serviceniveau og et smil på læben. Du skal derfor have en venlig og imødekommende personlighed. Som en del af vores team skal du være med til at løse vores kunders opgaver på en alsidig, effektiv og forsvarlig måde - kunden skal føle, at vi gør en forskel.

Du tilbyder:

  • Gode samarbejdsevner
  • Fleksibilitet
  • Lyst til at forny dig
  • En servicemindet personlighed

Dine Kvalifikationer:

  • Har kloak-rørlæggerbevis
  • Kan læse en tegning
  • Erfaring med maskiner

Ansøgning:

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontrakt Kjeld Hedegård Nielsenpå Tlf. 20 71 52 75 eller pr. mail.

Send din ansøgning med CV og relevantbilag pr. mail til kjeld@ll-transport.dk Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.