Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operations- og/eller opvågningssygeplejerske til dagkirurgiske patientforløb i Bedøvelse og Operation 2, Herlev Hospital

Herlev Hospital er et af landets største akuthospitaler med stort indtag af patienter. Med udgangspunkt i strategien Patientens situation styrer forløbet, kan du blive en vigtig del af en afdeling, hvor der er fokus på Herlev og Gentofte Hospitals målsætning om, alle patienter bliver Godt Behandlet.

Bedøvelse og Operation 2 er et elektivt afsnit under Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling. Vi varetager patientforløb for ca. 2500 patienter i alderen 2 år og opefter. De kirurgiske specialer er følgende: gynækologi/urogynækologi, brystkirurgi, plastikkirurgi, gastroenterologi samt ortopædi.

I Bedøvelse og Operation 2 bliver du en del af det faste tværfaglige team af kirurger, anæstesiologer, anæstesi-, operations-/opvågningssygeplejersker samt sekretærer. Du skal følge patienter i sammenhængende forløb, hvor arbejdsdagen veksler mellem præ- og postoperativ sygepleje på opvågningsstuen og perioperativ sygepleje på operationsstuen.

Bedøvelse og Operation 2 er et aktivt og dynamisk afsnit, der tilbyder:

 • et velfungerende, dynamisk team på tværs af faggrænser i et nært, fagligt og socialt miljø
 • oplæring efter et individuelt tilrettelagt kompetenceprogram med faste kontaktesygeplejersker og afsnittets kliniske sygespecialist.
 • personlig og faglig udvikling
 • et arbejds- og læringsmiljø, hvor der er fokus på medindflydelse, dialog og refleksion
 • ugentlig undervisning og tværfaglig temadag
 • tæt samarbejde med den daglige leder
 • Vagtplaner med individuelle hensyn
Vi søger en sygeplejerske med operations- og/eller opvågningserfaring, som har evnen til at kunne prioritere kontinuitet og samarbejde. Du ønsker den gode tætte kontakt til patienter og pårørende. Du er åben for forandringer, og har lyst til forskning og udvikling. Du tager del i afdelingens uddannelse af sygeplejestuderende og medicinstuderende.
Hvis du ikke har kompetencer indenfor operations- eller opvågningssygepleje, vil du blive oplært efter afdelingens kompetenceprogram.

Desuden er du:

 • nærværende og imødekommende
 • ansvarsbevidst
 • fleksibel
 • god til samarbejde
Bedøvelse og Operation 2 holder lukket i weekender og på helligdage samt mellem jul og nytår og op til påske. Desuden er afsnittet lukket tre uger i sommerferien. Restferie afvikles efter aftale.

Har ovenstående vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Pia Mohr på telefon 3868 2487.

Løn- og ansættelsesvilkår:

 • Fast stilling på 32-37 timer/uge.
 • Ansættelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale.
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: onsdag den 25. juni 2021 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler: afholdes løbende

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.