Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til Ernæringsassistentuddannelsen på ZBC i Roskilde

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste ernæringsassistenter? Og vil du undervise og lære unge mennesker at være gode til deres håndværk? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Vi søger per 1. oktober 2021 en ny kollega til ernæringsassistentuddannelsens hovedforløb, der sammen med os kan indgå i et forpligtende teamsamarbejde med det formål, at uddanne fremtidens ernæringsassistenter.

 

Om jobbet

På ernæringsassistentuddannelsen har vi fokus på hverdagsmaden, hvor den sensoriske oplevelse skal gå hånd i hånd med de ernæringsmæssige rammer.

Bæredygtighed og madspild er parametre, der fylder mere og mere i samfundet, og det sætter vi på dagsordenen i undervisningen, så vores elever også gøres kompetente til at løfte denne opgave i køkkenerne.

Vi er et team, der igennem mange år har stået på mål for en uddannelse, hvor vi har den enkelte elev i højsædet, når det handler om at gøre dem så dygtige som muligt.

Vi har alle en forståelse for, at de mennesker, vi møder, kommer med hver sin baggrund, som det er vigtigt at vi møder med respekt og anerkendelse.

Vi arbejder med elevernes håndværk og gør dem kompetente til at tage medansvar ift. kunder, mad og kollegaer.

Du kan læse mere om skolen og vores uddannelser på www.zbc.dk

 

Om dig

Hvad kvalificerer dig til stillingen?

  • Du har en videregående sundhedsfaglig uddannelse som for eksempel professionsbachelor i sundhed og ernæring eller tilsvarende.
  • Du har meget gerne en håndværksmæssig baggrund som f.eks. ernæringsassistent og har en solid praktisk erfaring med mindst 5 års erhvervserfaring inden for området. Har du en dobbeltuddannelse inden for hotel og restaurant branchen er det absolut et plus.
  • Du har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække, herunder relevante fag på A-niveau. Har du en grundfagsuddannelse i dansk, samfundsfag, engelsk eller andet er det et plus.
  • Du har gerne gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, men det er ikke et krav. I så fald sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en underviser.
  • Du er kvalitetsorienteret og forstår betydningen af samarbejde mellem skole, branche og elev og du har lyst til at give din faglige viden og din erhvervserfaring videre til eleverne med en ambition om, at de skal blive så dygtige til deres fag, som de kan.
  • Du har lyst til og interesse for at uddanne dig i relevante fag og undervisningsområder.
  • Du har et godt kendskab til IT og bruger det som en naturlig del af din hverdag og din undervisning.

 

Faglighed og udvikling

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever og kursister. Du er engageret og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Du er stolt af dit fag og har en høj faglighed. Du vil derfor være med til at oplære og udvikle fremtidens dygtigste elever og kursister.

Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever og/eller kursister – du har i hvert fald et brændende ønske om at arbejde med unge og voksne mennesker.

Du er udadvendt, og du har gode samarbejdsevner og lyst til at engagere dig i arbejdsfællesskabet på en levende skole, hvor vi samarbejder med erhvervslivet.

Du ser dig selv som en, der kan facilitere god læring og trives med at tænke nye tanker samt udvikle den måde vores elever og kursister skal lære på.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære. Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at udvikle landets kommende ernæringsassistentelever og efteruddanne branchen.

Vi arbejder projekt- og helhedsorienteret, med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt, og er meget åbne over for dine idéer.

Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkes.

Du får en hverdag med mange udfordringer, og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

 

Ansættelse

Ansættelse sker på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen pr 1. oktober 2021

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår iht. aftale mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Det bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Ansættelsesområdet er ZBC, med arbejdssted indtil videre på Maglegårdsvej 8-10, 4000 Roskilde.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med ansættelsen.

 

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 23. juli 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler den 4. august 2021 for første samtale. Kandidater kontaktes den 2. august 2021.

Anden samtale forventes afholdt den 9. august 2021 med en besættelse af stillingen snarrest derefter.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Uddannelsesleder Lisbeth Perthu på mail: pert@zbc.dk, tlf.: 41721105

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.