Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/køkkenassistent

Krabbesholm Højskole søger en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.


Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.

Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Kok/køkkenassistent” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Løn fastsættes efter forhandling.




Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330127716Phoenix-16853b3212019-11-20T13:00:36.313Kok/køkkenassistentKrabbesholm Højskole søger en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.

Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Kok/køkkenassistent” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Løn fastsættes efter forhandling.




Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com

2019-12-13T00:51:21.217 Krabbesholm Højskole søger en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad. Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30. Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen. Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk. Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger: kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631. Ansøgningsfrist og løn Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen Send ansøgning mærket Kok køkkenassistent senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020. Løn fastsættes efter forhandling. Se mere på vores ansøgersite: https: krabbesholm.ofir.com10Phoenix16853b32101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-12T00:00:000000https://krabbesholm.ofir.com/job/kokkoekkenassistent-743083254#mail0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebroEuropaDanmarkJyllandVestjyllandSkiveEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3659922Krabbesholm Højskole11Krabbesholm Alle 157800SkiveDKDanmarkORS/16853b32_logo.jpegORS/Small/16853b32_logo.jpeg0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent858543MwCareerSitePremium87667997-d2b9-4a1a-907b-28cb32c6f9da001120-11-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=16853b32https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=16853b32https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=16853b32&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=16853b32&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgKok/køkkenassistent12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok512214Køkkenassistent913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration363583957post@krabbesholm.dkDanmarkDanmark330123535Forpagter til sognegårdRobot Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde. I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet om det gælder faciliteter og eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt. Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger! Opgaverne vil primært omfatte: Drive en sund forretning. Afholde sognets fællesspisninger. Deltagelse i byfester og lignende arrangementer. Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering. Mulighed for at opbygge en mad ud af huset forretning . Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus. Derudover lægger vi vægt på, at du: Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche. Har lyst til at skabe din egen forretning. Har et imødekommende sind. Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov. Vil være et aktiv for lokalområdet. Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler. Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse. Kan du se dig selv i dette job? Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139. Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Stillingen:

 

Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt samarbejde.

 

I de smukke omgivelser mellem Naur og Sir tæt på Sir Lyngbjerg Plantage har vi vores hyggelige Sognegård med et velfungerende køkken, hvor der er masser af plads og højt til loftet – om det gælder faciliteter og/eller udviklingsmulighederne. Vores Sognegård er et samlingspunkt for alle borgere, foreninger og institutioner. Her er mulighed for at lave mad ud af huset, til fester i huset - det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du og Sognegården vil blive en del af et energisk lokalsamfund med skole, hal, multibane, fællesspisning, mange idrætsforeninger og et enormt sammenhold og ønske om at støtte lokalt.

Er du kendetegnet ved masser af samarbejdsvillighed, kreativt salgstalent og god i et køkken, så er du meget vel, netop den vi søger!

 

Opgaverne vil primært omfatte:

 

Drive en sund forretning.

Afholde sognets fællesspisninger.

Deltagelse i byfester og lignende arrangementer.

Deltage i at udvikle samarbejdet med skolen og Sir Lyngbjergcentret om leverancer af catering.

Mulighed for at opbygge ”en mad ud af huset forretning”.

Videreudvikle så vi har kommunens foretrukne festhus.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

Har erfaring i catering, eller lignende fra anden branche.

Har lyst til at skabe din egen forretning.

Har et imødekommende sind.

Har lyst til at arbejde alle ugens dage efter behov.

Vil være et aktiv for lokalområdet.

Har mulighed for at søge en alkoholbevilling og overholde gældende regler.

Jobbet kan eventuelt kombineres med andet job eller beskæftigelse.

 

Kan du se dig selv i dette job?

Din ansøgning, cv og foto sendes til Naur-Sir Borgerforening ved Formand Bo Jensen pr. e-mail: bo140577@gmail.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Bo Jensen på ovenstående e-mail eller tlf.:21659139.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Bemærk, ansøgere tages løbende ind til samtale, og opslaget kan således lukkes, hvis rette person melder sig

Conbrio ApSHolstebro2019-12-12T00:00:002019-12-31T00:00:00
330123541Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam.Robot Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør. Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup. Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbejder med områder på selskaber og bryllupper. Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Der er tale om en stilling på deltid med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend. God løn efter kvalifikationer.

Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør.  Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup.

Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbejder med områder på selskaber og bryllupper.

Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Der er tale om en stilling på deltid med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend. God løn efter kvalifikationer.

Lille Restrup Hovedgaard ApSAalestrup2019-12-12T00:00:002019-12-26T00:00:00
330135700Restaurant Flammen i Viborg søger Buffet ManagerRobot Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru? Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab. Velkommen til restaurant Flammen i Viborg Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter og maver med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer. I Viborg leder vi nu efter vores ny deltids Buffet Manager med opstart snarest. Her får du ca. 40 kolleger inkl. det skarpe køkkenteam. Køkkenet og buffeten er din banehalvdel Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger. På en typisk vagt er det dig, der: klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten fastholder de højeste hygiejnestandarder bestiller og modtager varer guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar. Det skal være sjovt at gå på arbejde På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør, fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef. Den madglade og sociale type Det er en fordel at du har haft professionel erfaring med madlavning, men ikke et krav. Så længe du trives med at følge vores opskrifter. Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger. Du kan tale og skrive dansk. Du er klar på varierende arbejdstider. Du kan fremvise en straffeattest. Er du vores nye kollega? Vi søger Buffet Manager 25 timer om ugen. Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Simon Svendsen på telefon 22 64 27 57 eller på mail viborg@restaurant-flammen.dk. Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab.

Velkommen til restaurant Flammen i Viborg

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

I Viborg leder vi nu efter vores ny deltids Buffet Manager med opstart snarest. Her får du ca. 40 kolleger inkl. det skarpe køkkenteam.

Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten
  • fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • bestiller og modtager varer
  • guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne
  • koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar.

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø.

”Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør,” fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef.

Den madglade og sociale type

  • Det er en fordel at du har haft professionel erfaring med madlavning, men ikke et krav. Så længe du trives med at følge vores opskrifter.
  • Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå – og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger.
  • Du kan tale og skrive dansk.
  • Du er klar på varierende arbejdstider.
  • Du kan fremvise en straffeattest.

Er du vores nye kollega?

Vi søger Buffet Manager 25 timer om ugen. 

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Simon Svendsen på telefon 22 64 27 57 eller på mail viborg@restaurant-flammen.dk.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på ”send ansøgning” øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kasernevej 9, 8800 ViborgViborg2019-12-12T00:00:002019-12-31T00:00:00
330136444Restaurant Flammen i Viborg søgere opfyldere u. 18 årRobot Vi forventer, at du: Har afsluttet 9.klasse og er u. 18 år Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø Arbejdsplads med overenskomst med 3F Gennemsnitlig 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 22:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende Hjælpe til i køkkenet Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du:

  • Har afsluttet 9.klasse og er u. 18 år
  • Er positiv, udadvendt og smilende
  • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
  • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
  • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • Arbejdsplads med overenskomst med 3F
  • Gennemsnitlig 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
  • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 22:00
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
  • Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende
  • Hjælpe til i køkkenet
  • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag ved at trykke på "send ansøgning" øverst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kasernevej 9, 8800 ViborgViborg2019-12-12T00:00:002019-12-31T00:00:00
330140176Servicemedarbejder - bliv en del af vores serviceteam...Robot Er du serviceminded, har du gå på mod, og kan du lide at arbejde i et køkken? Så er det måske lige dig vi søger... Som servicemedarbejder hos Landbo Limfjord servicerer du mere end 90 medarbejdere og vore kunder dagligt. Du tilbringer meget af din dag i et nyrenoveret køkken, hvor du varetager almindelige køkkenopgaver som opvask, servicering af møder og kurser, oprydning, egenkontrol o.lign. Derudover holder du vore mødelokaler pæne og indbydende. Du tilrettelægger i samarbejde med Front Office din arbejdsuge ud fra de aktiviteter, der er i huset. Din mødetid er 25 timer ugentligt, primært fordelt således: mandag til torsdag 8.30-14.00 og fredag 8.00-13.00, men det er vigtigt, at du er fleksibel, da arbejdet i vort hus ind i mellem kan være uforudsigeligt. Vi forventer, at du er selvstændig og tager opgaverne af dig selv, kan holde hovedet koldt - også når det går stærkt. Vi har brug for dig den 2. januar 2020, men vi venter gerne på den rette. Ring til dine måske kommende kolleger i Front Office på tlf. 9615 3000, hvis du har spørgsmål. Send din ansøgning til hr@landbo-limfjord.dk hurtigst muligt og senest den 15. december 2019. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har den rette kandidat.

Er du serviceminded, har du gå på mod, og kan du lide at arbejde i et køkken? Så er det måske lige dig vi søger...

Som servicemedarbejder hos Landbo Limfjord servicerer du mere end 90 medarbejdere og vore kunder dagligt.

Du tilbringer meget af din dag i et nyrenoveret køkken, hvor du varetager almindelige køkkenopgaver som opvask, servicering af møder og kurser, oprydning, egenkontrol o.lign. Derudover holder du vore mødelokaler pæne og indbydende.

Du tilrettelægger i samarbejde med Front Office din arbejdsuge ud fra de aktiviteter, der er i huset. Din mødetid er 25 timer ugentligt, primært fordelt således: mandag til torsdag 8.30-14.00 og fredag 8.00-13.00, men det er vigtigt, at du er fleksibel, da arbejdet i vort hus ind i mellem kan være uforudsigeligt.

Vi forventer, at du er selvstændig og tager opgaverne af dig selv, kan holde hovedet koldt - også når det går stærkt.

Vi har brug for dig den 2. januar 2020, men vi venter gerne på den rette. Ring til dine måske kommende kolleger i Front Office på tlf. 9615 3000, hvis du har spørgsmål.

Send din ansøgning til hr@landbo-limfjord.dk hurtigst muligt og senest den 15. december 2019. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har den rette kandidat.

Landbo LimfjordSkive2019-12-12T00:00:002019-12-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Forpagter til sognegård

Conbrio ApS

Holstebro
Stillingen: Til vores skønne Sognegård beliggende i Krunderup nær Naur, Sir og Alstrup, søger vi en visionær forpagter, med ansvar for den daglige drift, der kan bidrage til fortsat vækst i vores lokalsamfund, via service, god mad og ønske om lokalt...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam.

Lille Restrup Hovedgaard ApS

Aalestrup
Lille Restrup Hovedgård er en Fest- og eventarrangør. Vi ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalestrup. Vi søger kreativ og dygtig kok eller køkkenassistent, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam. Du vil indgå i et team, som arbej...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:26. december 2019

Restaurant Flammen i Viborg søger Buffet Manager

Kasernevej 9, 8800 Viborg

Viborg
Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru? Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op ...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Restaurant Flammen i Viborg søgere opfyldere u. 18 år

Kasernevej 9, 8800 Viborg

Viborg
Vi forventer, at du: Har afsluttet 9.klasse og er u. 18 år Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med man...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Servicemedarbejder - bliv en del af vores serviceteam...

Landbo Limfjord

Skive
Er du serviceminded, har du gå på mod, og kan du lide at arbejde i et køkken? Så er det måske lige dig vi søger... Som servicemedarbejder hos Landbo Limfjord servicerer du mere end 90 medarbejdere og vore kunder dagligt. Du tilbringer meget af din d...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:15. december 2019