Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektsælger

Virksomheden har gennem en periode haft et stærkt ønske om at styrke den proaktive markedsbearbejdning, og herunder et endnu mere solidt fokus på udbud fra den offentlige sektor. Som projektsælger får du direkte reference til selskabets COO samt faglig salgssparring med CEO’en. Du bliver en del af en virksomhed med en god tone og et godt arbejdsmiljø, hvor man agerer med frihed under ansvar – og ikke mindst et sted hvor samarbejde har topprioritet.

Salg af nybyggeri samt udlejning
Din primære opgave bliver opsøgende salg, som udgør ca. to tredjedele af tiden, og i relation hertil udarbejde og følge op på tilbud til nye som eksisterende kunder. Det bliver desuden dit ansvar at håndtere licitationer og udbud samt medvirke til at sikre de rette marketingtiltag med fokus på SoMe.

Dine opgaver er:

 • Besøge potentielle kunder via netværksmøder, besøg ved kommuner mv.
 • Salg af nybyggeri samt udlejning
 • Følge markedet inden for branchen
 • Ugentligt følge offentliggørelse af licitationer og i samarbejde med ledelsen afdække, hvilke licitationer som skal angribes
 • Udregne samt afgive tilbud
 • Håndtering af forespørgsler, som kommer via web
 • Udarbejde mulige artikler og billeder til SoMe, herunder web, samt anvende dem aktivt i salgsarbejdet
 • For at opnå succes i jobbet skal du opbygge en solid pipeline, som kommer fra en kvalitativ bearbejdning af markedet, samt demonstrere et dedikeret new bizz fokus.

  Er du klar til at gå en ekstra mil for kunden?
  Du har givetvis en baggrund som bygningskonstruktør eller anden byggeteknisk indsigt, og det er en fordel, hvis du samtidig har en håndværksmæssig baggrund. Du har opnået god erfaring og resultater fra fx udlejningsvirksomheder eller pavillon- og modulbyggeri, alternativt fra projektsalg med direkte koordination med PTA, produktion og byggeriet. Det er et must, du har forståelse for pavillonbyggeri og har øje for indretning af lokaler og bygninger under hensyntagen til BR18.

  Din erfaring med udbudsforretning og byggerelateret salg er mere end solidt. Generelt har du fokus på salg af kvalitetsprodukter med et godt øje for kvalitet. Vejen til din salgssucces sker gennem strukturerede salgsplaner og med fokus på den gode kundeoplevelse. Endvidere er du superbruger i Excel og gebærder dig på engelsk i skrift og tale.

  Som person hviler du i sig selv og har en moden attitude. Andre oplever dig som en kollega med et udtalt ”vi vinder sammen”-gen og som en, der er klar til at gå den ekstra mil for kunden eller kundeemnet med en handlekraftig og proaktiv indstilling. En god dag for dig er at køre i marken samt fordybe dig på kontoret. Du hænger dig ikke i en klokkestreng – det er opgaven, som tæller for dig. Som sælger jagter du resultater på kort som på lang sigt, er tålmodig og forstår at geare op, når det er nødvendigt. Du giver plads til andre, men forstår hvornår du skal træde op, derudover har du et godt overblik over detaljer og kvalitet.

  Medvirke til den grønne omstilling
  Her får du mulighed for blive en del af en virksomhed med fokus på det sociale element og med en flad struktur, korte beslutningsveje og højt til loftet. Der er gode ansættelsesforhold, man bliver behandlet godt, og udfordringer bliver afklaret her og nu. Internt er man gode til at sparre med hinanden. Du får frihed under ansvar, og muligheden for at opleve dig selv som en stor fisk i lille vand og være med i butikken – med stor indflydelse på egne opgaver. Dalsgaard er i vækst såvel indtjeningsmæssigt som organisatorisk, og der vil være gode muligheder for at påvirke og medvirke til den grønne omstilling og det danske byggeri fremadrettet.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.