Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniørpraktikant til Vejdirektoratets bygherretilsyn på Danmarks tredjestørste bro

Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks største anlægsprojekter? Ønsker du en stejl læringskurve, hvor du udvikler dig personligt og fagligt og samtidig får udbygget dit faglige netværk? Så tilbyder vi en 100 dages lønnet praktik til efteråret.

Vejdirektoratet bygger i øjeblikket Danmarks tredjestørste bro.

En ny Storstrømsbro, som skal erstatte den gamle nedslidte bro fra 1937. Byggeriet er i fuld gang, og som ingeniørpraktikant vil du blive en del af Vejdirektoratets bygherretilsyn, som er placeret på byggepladsen ved Vordingborg.

Efter en introduktionsperiode, hvor du vil komme rundt i tilsynsorganisationen og stifte bekendtskab med de forskellige fagområder såsom geoteknik, betonarbejder, jordarbejder, arbejdsmiljø og miljø, vil du blive tilknyttet et af fagområderne efter eget valg.

”Det kan måske være en stor mundfuld at tage turen til Sydsjælland, men det vil være det hele værd. Tænk, at gennem denne praktik, kan du være med til at bygge en af Danmarks største konstruktioner,” fortæller ingeniør Carsten Rasmussen.

Tilsynsføring, kvalitetskontrol og samarbejde

Sammen med rutinerede byggeledere, tilsynsingeniører og rådgivere vil du komme ud og gennemføre tilsynsopgaver. Du vil deltage i gennemgang og kontrol af entreprenørens arbejdsbeskrivelse, kontroltest og kvalitetsdokumentation.

Derudover får du gennem den daglige dialog og deltagelse i byggemøder kendskab til det komplekse samarbejde med totalentreprenøren.

Hertil får du et indblik i, hvordan Vejdirektoratets tilsynsorganisation målrettet arbejder for at sikre kvaliteten i det udførte arbejde.

Du er både til skrivebord og byggeplads

? Du kan både trives bag skrivebordet og ude i den friske luft.

? Du har mod på at afprøve din faglighed som ingeniørstuderende i praksis.

? Du er åben og kan kommunikere med alle typer mennesker med dialog og forståelse, men samtidig også sætte grænser.

? Du arbejder struktureret, og du sætter pris på, at tingene er i orden.

? Du behersker engelsk i skrift og tale.

Bliv en del Anlægsdivisionen

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, som varetager styring af Vejdirektoratets bygge- og anlægsprojekter. Divisionens hovedopgave er at sikre, at bygge- og anlægsprojekterne gennemføres i henhold til de indgåede kontrakter, at tidsplaner overholdes, at kvaliteten sikres og at budgetterne overholdes.

Løn og ansættelsesvilkår

Praktikperioden er lønnet og varer 100 dage.

Din forventede opstart er den 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Dit ansættelsesområde er Transportministeriet og dit tjenestested er Vejdirektoratet.

Guldalderen 12, 2640 Hedehusene. Dit daglige arbejdssted bliver ved tilsynskontoret Masnedø, Brovejen16B, 4760 Vordingborg.

Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen, og du vil få løn efter IDA’s vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen, at du er studerende.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse om vores opgaver og medarbejdere på vores hjemmeside.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ingeniør Carsten Rasmussen, tlf. nr.: 2562 1112 og/eller e-mail: cra@vd.dk.

Vi søger også praktikanter til vores andre afdelinger. Det kan du læse nærmere om på vores hjemmeside.

Er du interesseret?

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi ansætter praktikanter løbende.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund i Vejdirektoratets medarbejdersammensætning og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.